Ban, bo mi już lepiej, chociaż pewnie siostra do wieczora będzie się na mnie dziwnie patrzyć. A ciort ją rozumiał. XD
Strony : 1 ... 153 154 155 156 157 ... 200
Ban, bo mi już lepiej, chociaż pewnie siostra do wieczora będzie się na mnie dziwnie patrzyć. A ciort ją rozumiał. XD
Ban, bo mam zrobione 3 dyplomy, robię czwarty. Znowu są trzy pierwsze, drugie i trzecie miejsca. xDDDD
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (21-03-2016 o 15h50)
Ban, bo brawo ty. XD Miłego robienia! ;D
Ban, bo dziękuję. 
Ban za ciekawą rangę.
Ostatnio zmieniony przez Anime5867 (21-03-2016 o 19h07)
Ban, bo w twoim wypadku po słowie ban nie powinno być przecinka. Przed słówkiem za nie stawiamy przecinków. xD
...Tak tylko ładnie i grzecznie zwracam uwagę... xD
Ban, bo myślę, że interpunkcji nie powinnyśmy się czepiać. Nawet ja popełniam błędy z przecinkami, są dla mnie trudniejsze od samej poprawności słów. ;p No chyba, że ktoś pisze tak:
JESTEM,,, BARDZO ZADOWOLONA , Z EFEKTÓW , , , TWOJEJ, PRACY;;;;! ? ? ? ,,,,...****
Taki przykład z głowy. xD
GRAMMAR NAZI TAK BARDZOUWAGA! GRAMMAR NAZI!!!
Ban, bo owszem, ale ten rodzaj byka z przecinkiem zawsze mnie wkurza. A Animi zawsze pisze właśnie w ten sposób. XD Sama też nie mam zawsze pewności, że postawiłam dobrze ten przecinek, ale tu już mi niemalże wydrapuje to oczy moimi łapkami... XD
Grammar nazi? Shhh... x'D
Ban, bo jutro będę tu spłukana.
Ban, bo myślę, że głównym celem wypowiedzi jakiejś osoby nie powinno być poprawienie innej, tylko czymś w rodzaju pobocznego tematu. GN zajmują się tylko poprawnością. Przykład bycia Grammar Nazi:
Anonim 1: Czy szare meble będą dobże wyglądały w połączeniu z kanarkowymi ścianami?
Anonim 2: Myślę, że tak. Byłoby to niespotykane połączenie, ale zapewne ładne i interesujące. Tylko niech meble będą jasnoszare, nie ciemnoszare.
Grammar Nazi: Boże, zamiast urządzać sobie pokój, to najpierw zaopatrz biblioteczkę w słownik. Nie piszemy dobże, tylko dobrze! Rany, co za ludzie...
Powinno to być raczej tak:
Nie Grammar Nazi: Moim zdaniem to byłoby świetne połączenie. Aha, jeżeli możesz, to popraw dobże na dobrze, bo to błąd ortograficzny i troszeczkę mnie razi. 
Także tak, Ananasku. Grammar Nazi to są wtedy, jak nie mają nic mądrego do powiedzenia i czepiają się ortografii.
Więc lepiej z umiarem poprawiać i grzecznie upominać.
Lepjej padszmy , na sfoje błenty ortograwiczyne bo , puzińej palnjemy jakomś gafe , i bendzie pszypał. :V
Ban, bo witam Lotko 
Twój "pszypał" jest ewidentnie za mocny xd
Ban za ciekawy awatar.
Moja wina, że pisze z telefonu? Bóg wie, skąd wziął się tam ten przecinek, ale żeby aż taki przypał o jeden mały głupi błąd >.< ? Staram się pisać poprawnie, jednak jestem tylko małym, dziwnym człowiekiem i zdarza mi się popełnić gafę.
Ostatnio zmieniony przez Anime5867 (21-03-2016 o 20h40)
Ban, bo nikt nie wątpi w to, że możesz popełnić błąd bo i ja się czasem zastanawiam, czy czegoś nie piszę źle. Nie ma o co się obruszać
A dziewczyny lubią po prostu uporządkowanie językowe 
Ban, bo jestem mistrzynią przypału, byłoby chociaż zabawnie... XD ZNOWU. XD
Animi nie napisała nic konkretnego czy specjalnie interesującego. Żeby jakoś w niewymuszony sposób nawiązać do jej postu, trzeba było się przyczepić. I w takich wypadkach będę zawsze poprawiać. ZAWSZE, choćby nie wiem, jakie to gówienko było. XD
~ Lubią uporządkowanie językowe oraz przyczepianie się do wszystkiego, do czego tylko można, jeśli nie wiedzą co napisać. ;D Shh, przynajmniej dzięki Tobie udało nam się poprowadzić na banach inną rozmowę niż typowe cześć - cześć. xD Robienie afery o przecinek? Bynajmniej! XD To tylko rozmowa i delikatne poprawienie, nie narzekałam na twoją sprawność umysłową, nie atakowałam. XD Tylko nie mów, że nie wiesz, skąd ten przecinek się tam wziął. Pisałaś już czasem w ten sposób. :'D Nieznajomość zasad interpunkcji czy brak wyczucia w tym nie jest niczym złym, o ile zastosuje się do rad innych, albo po prostu nie będzie się wypierać swojej niewiedzy... Czy czego tam. ♥
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-03-2016 o 20h50)
Ban, bo Pine, nie nakręcaj się :PP
Ban, bo miałam ochotę się rozpisać, co poradzę? XD
Ban, bo teraz lepiej zmiana tematu, bo się powadzicie
Dodawaj te prace do Miss Artu, marszem!
Ban, bo w porządku. Skoro tak, poprawiaj mnie za każdym razem.
Nie będzie mi to nawet przeszkadzało. Jednak nie wypieram się swojej niewiedzy, piszę szybko i fakt postawię znak, którego nie powinno być. Przyznam, że jestem leniem i czasem odechciewa mi się poprawić post 
Ostatnio zmieniony przez Anime5867 (21-03-2016 o 20h57)
Ban, bo przecież jestem pokojowo nastawiona~! xD
Najpierw muszę wyżulić od mamy komórkę, która posłuży za aparat i porobić zdjęcia. To może chyba troszkę potrwać... xD
Nie ma sprawy, Animi! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-03-2016 o 20h57)
Ban, bo widzicie, wszystko się ładnie wyjaśniło ;D
Mogę iść wstążkować, bo się mi nie pobijecie <Secia pomocnik stróż> xD
Ban, bo nie miałam zamiaru się z kimś bić.
Są osoby, które gorzej karcą za (np. stylistykę czy gramatykę)
Więc, jakoś nie będzie mi przeszkadzało jak ktoś mi ładnie wytłumaczy,
gdzie popełniłam błąd i na tym proponuję zakończyć temat.
Świeczka dla przecinka [*]
Ostatnio zmieniony przez Anime5867 (21-03-2016 o 21h09)
Ban, bo ja i kłótnia, Seciu? Kiedy? Gdzie? *Rozgląda się* :D O ile nie będzie możliwości zadźgania kogoś długopisem, z pewnością nie stanie się nic złego, mam w zwyczaju się nie kłócić, o ile nie mogę użyć przemocy fizycznej lub się wydrzeć! :D Żartuję, oczywiście. Mam nadzieję, że wyczułyście to. xD
Ten temat zaczyna się już robić nudny... Rzeczywiście, zakończmy go, Animi. Miłego wstążkowania, Seciu! ♥
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-03-2016 o 21h15)
Ban, bo w sumie nie chodziło mi o twoją wypowiedź co do posta Animi, Ananasku, bo rzeczywiście był krótki. Tylko tak wyjaśniłam, żebyś nie była grammar nazi, bo nie mają najlepszej opinii w internetach. xD
Ja jestem GN w życiu realnym, ale to już tak BTW. XDDDD
Oglądam Pasję. ^^
NO I KONIEC TEMATU OFICJALNIE. XD ♥
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (21-03-2016 o 21h10)
Ban, bo ja też żartowałam dziewczyny
Ozdoby świąteczne się tworzą Pine, dziękuję 
Ban, bo nie mam zamiaru być tró grammar nazi. Co najwyżej takim stanem pośrednim, Szarlotko! xD
Nie oglądałam Pasji, Lotko - to coś starego? (Pff, i tak prawie w ogóle nie oglądam filmów i telewizji. Raz na ruski rok tylko sobie w środku nocy jakieś anime obejrzę. XD)
Tylko je później nam pokaż, Seciu! ♥