emilka6617 napisał
jak zerwać z chłopakiem ?
Wystarczy pójść na dyskotekę a przy chłopaku pokaże się opcja zerwij. Nie możesz zerwać z chłopakiem w ten sam dzień co go znalazłaś
Strony : 1 ... 88 89 90 91 92 ... 279
emilka6617 napisał
jak zerwać z chłopakiem ?
Nie dostalam MN po zrobieniu sobie zdjecia z gwiazda. Byla to juz druga dziś za pierwsza wplynelo normalnie 5000 za drugą nic...probowalam sie wylogowac i zalogowac ejszcze raz i nic to nie dalo.Dodam ze to juz chyba 2 lub 3 raz kiedy tak mi sie stalo...
Ashanti, sprawa brzmi bardzo poważnie, dlatego najlepiej, abyś opisała swój problem korzystając z zakładki Wsparcie //www.missfashion.pl/modules/support/. Najwyraźniej jest to jakiś bug, który wymaga naprawy przez fachowców.
Jak mogę kupić coś mojej miss? Bo klikam na koszyk i nie wiem co zrobić żeby to kupić i żeby znalazło się w mojej szafie 
jestem chora i waże 70kg A WAŻYŁAM 44,6KG
Piekna12315 napisał
Jak mogę kupić coś mojej miss? Bo klikam na koszyk i nie wiem co zrobić żeby to kupić i żeby znalazło się w mojej szafie
marta299 napisał
jestem chora i waże 70kg A WAŻYŁAM 44,6KG
Ostatnio zmieniony przez dortnana (12-01-2014 o 15h18)
Czy będąc już w Kenii mogę pojechać tam 2 raz?
Do wykorzystania masz 10 dni podróży na każdy miesiąc,więc spokojnie możesz wrócić.

Pytanie: Czy z każdym zakupionym koniem dostaje kolejne 400MN dziennie? Czy to się nie sumuje?
Ja pamiętam, że mażna mieć tylko jednego konia... Czy coś się zmieniło w tej sprawie?
Kiedyś można było mieć jednego, jeśli teraz da się kupić kolejnego (nie wiem nie sprawdzałam nawet czy się da), to już zapewne tylko do celów dekoracyjnych, bo nie słyszałam o zmianie w naliczaniu MN 
Jak sprawdzić od którego poziomu odblokawało się jakieś ubranie?
U nine w sklepie masz multum ikonek-kliknij na tą z kłódką.

Ale wtedy wyświetlają się odblokowane od poziomu tego co znajduje się obecnie, a jeśli chciałabym dowiedzieć się od którego poziomu odblokowała się np. jakakolwiek bluzka to jak to sprawdzić?
Tego to nie wiem,bo z nowym poziomem odblokowują się nowe ciuchy,ale żeby itniała możliwość sprawdzenia to nie wiem

Kilka razy ostatnio zauważyłam (nie jestem w stanie sobie przypomnieć czy codziennie od kilku dni, aczkolwiek powtarza się to często), że podczas gry w zdrapkę najpierw nie zdrapuję nic, a za drugim jest szare pole i nie da się zagrać. Nie wiem czy to jakiś bug, czy mogę gdzieś to zgłosić czy po prostu tak się zdarza? Miał ktoś podobnie? Proszę o pomoc 
Ja od razu zatwierdzam (nie bawiąc się w zdrapywanie) i problemu nie mam

YooSti napisał
Do wykorzystania masz 10 dni podróży na każdy miesiąc,więc spokojnie możesz wrócić.
Mam pytanko, czy jak jest wyprzedaż i ja pojadę w podróż to przedmioty znajdujące się w podróży również będą obniżone czy nie?
Czytałam gdzieś, że tak chociaż sama nie sprawdziłam 
Dziękuje
, jeszcze jedno pytanie do ilu musi spaść waga miss aby ta zachorowała?
W podróży na pewno są obniżone więc spokojnie można i tam kupować a co do wagi to musiałabyś się trochę pomęczyć by zachorowała. Nie pamiętam ile musi spaść waga, ale nie polecam to późnej tylko same kłopoty z tym. Jeżeli spadnie 10 Kg to jeszcze nie tragedia, ale pilnuj by jednak miała tą idealną wagę
Mam pytanie odnośnie zakwaterowania. Czy "Pałac" nie może podchodzić pod "Duży Pałac"? Bo jeśli na przykład chcę wynająć "Duży Pałac", a w Immo Fashion nie ma takiego do wyboru...?
To z tym dużym pałacem to błąd, jest po prosstu pałac i musisz wynająć ten pałac za 3390MM na 10 dni.
Dziękuję pięknie!