Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 279

#2176 07-01-2014 o 00h31

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Nie potraktujcie tego jak spam, proszę, ale nie mogłam się powstrzymać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Rzucać piszę się przez "rz" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Szanujmy język polski /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2177 07-01-2014 o 13h08

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Czy do psychologa mozna isc tylko raz dziennie ? Jesli tak to mam misje zeby 10 razy udać się do terapeuty więc znów 10 dni muszę poświęcić na misję ?

#2178 07-01-2014 o 13h26

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ashanti napisał

Czy do psychologa można iść tylko raz dziennie ? Jeśli tak to mam misje żeby 10 razy udać się do terapeuty więc znów 10 dni muszę poświęcić na misję ?

Tak, musisz tej misji poświęcić dziesięć dni,skoro można raz dziennie udać się do psychologa,to sprawa przesądzona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#2179 07-01-2014 o 13h50

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Masakra myslalam ze moze jest jakis limit ze co kilka godzin a nie raz dziennie /modules/forum/img/smilies/blebl.gif dzieki

#2180 07-01-2014 o 16h15

Miss'Żółtodziób
...

hej mam mały problem jestem na poziomie 16 ,  jak mam poderwać pięknego Leonardo ? jak idę na dyskotekę i w naciskam na napis poszukaj chłopaka to wyskakuje mi że nie ma żadnego . A tylko ta mi zostało misja do zrobienia pomocy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#2181 07-01-2014 o 16h45

Miss'Żółtodziób
...

Jak kupić ubrania dla swojego chłopaka?

/modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#2182 07-01-2014 o 17h43

Miss'nieobczajona
...

Znajdziesz je w sklepie Gaetan /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2183 07-01-2014 o 17h43

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

strongw napisał

hej mam mały problem jestem na poziomie 16 ,  jak mam poderwać pięknego Leonardo ? jak idę na dyskotekę i w naciskam na napis poszukaj chłopaka to wyskakuje mi że nie ma żadnego . A tylko ta mi zostało misja do zrobienia pomocy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Znalezienia chłopaka czasami trwa bardzo długo. Nie wiadomo ile czasu zajmie ci poszukiwanie go. Możesz do szukać nawet 20 dni

nika18504 napisał

Jak kupić ubrania dla swojego chłopaka?

/modules/forum/img/smilies/bimbo/triste

Musisz wejść do sklepu "U Nine" i tam jest lista z napisem "Nineland", którą możesz rozwinąć. "Gaetan" tak pisze sklep z ubraniami dla chłopaka

#2184 07-01-2014 o 17h46

Miss'nieobczajona
...

strongw napisał

Musisz próbować, w końcu ci się uda. Szukanie chłopaka może trwać nawet ponad 20 dni, także musisz być cierpliwa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2185 07-01-2014 o 18h02

Miss'Żółtodziób
...

Jak iść na wybory Miss Fashion ? /modules/forum/img/smilies/hein.gif

#2186 07-01-2014 o 18h34

Miss'OK
nisiam

Lolly10 napisał

Jak iść na wybory Miss Fashion ? /modules/forum/img/smilies/hein.gif

Po lewej stronie masz defiladę i tam musisz się udać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Lub od środy możesz też wybrać finalistki, ale jeśli chodzi o misje, to defilada jest wystarczająca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2187 07-01-2014 o 22h45

Miss'nieobczajona
...

Maddi napisał

Jakie ubrania dawają przewagę w wyzwaniach? Najdroższe czy np. Najbardziej unikatowe np. Te gwiazd lub z licytacji ?
Dlaczego gdy wchodze w telefonie w wyzwania to nie moge zjechać na dół listy żeby żucić wyzwanie?

Ponawiam pytanie, gdyż nie uzyskałam odpowiedzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png]
Tak wiem, że są błędy ..

#2188 07-01-2014 o 23h37

Miss'OK
nisiam

Musisz poszukać po forum, bo prawdopodobnie gdzieś ten problem się pojawił /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ale o ile pamięć mnie nie myli to wydaje mi się, że czytałam gdzieś, że raczej cena ubrań jest brana pod uwagę.

#2189 08-01-2014 o 10h20

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Maddi napisał

Maddi napisał

Jakie ubrania dawają przewagę w wyzwaniach? Najdroższe czy np. Najbardziej unikatowe np. Te gwiazd lub z licytacji ?
Dlaczego gdy wchodze w telefonie w wyzwania to nie moge zjechać na dół listy żeby żucić wyzwanie?

Ponawiam pytanie, gdyż nie uzyskałam odpowiedzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png]
Tak wiem, że są błędy ..

Ubrania nie są brane pod uwagę przy wyzwaniach. Od tego zależy ilość Miss Nastroju (MN). Można go zdobyć między innymi przez robienie zdjęć gwiazdom.
Co do listy na telefonie zależy to od jego modelu. Jednak spróbuj przesunąć ją jak każda listę w telefonie. U mnie to działa. C:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2190 08-01-2014 o 11h10

Miss'towarzyska
YooSti

Asuu, ubranie też ma znaczenie, im droższe masz na sobie tym większe prawdopodobieństwo wygranej. (jeżeli ilość punktów MN jest nie duża)

//www.missfashion.pl/forum/t989,4-wyzwania-z-zak%C5%82adami.htm  tu z Amik sprawdzałyśmy.

Ostatnio zmieniony przez YooSti (08-01-2014 o 11h14)

#2191 08-01-2014 o 11h16

Miss'wtajemniczona
Asuu

YooSti to przepraszam... Nie wiedziałam i na przyszłość zapamiętam. Jednak i tak głównie liczy się MN. ;'D
Przy okazji mam nurtujące mnie pytanie... Nie raz pod avatarem widzę jakiś napis zamiast trzech kropeczek. Jak to się robi? xD

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2192 08-01-2014 o 11h35

Miss'towarzyska
YooSti

Kliknij na nie,pojawi ci się pole-wpisz co chcesz  kliknij na różowe tło i gotowe.

Tak,głównie liczy się MN,ale  ubranie też /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2193 08-01-2014 o 11h47

Miss'wtajemniczona
Asuu

O a na to to bym nie wpadła. xD
Cóż na przyszłość przyda się ta informacja. :'D

#2194 08-01-2014 o 12h19

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Ktoś może mi powiedzieć czy po poziomie 30 i misji z wynajęciem pałacu na 10 dni musimy potem jeszcze coś wynajmować? Bo kupiłabym sobie m3, ale jeśli potem mam je zmieniac to mi się nie opłaca.

#2195 08-01-2014 o 12h28

Miss'towarzyska
YooSti

kosia1 napisałam ci pw

#2196 08-01-2014 o 21h53

Miss'Żółtodziób
...

co zrobić żeby nie mieć takiej dziwnej buzi? /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#2197 08-01-2014 o 21h59

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

patrycja612, poćwiczyć na siłowni/kupić rowerek.
Twoja Miss waży po prostu więcej niż 58 kg.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2198 09-01-2014 o 07h09

Miss'OK
Sniezyczka
...

Mam trzy pytania...

1. Powiedzmy, ze w ciagu 5 dni, przed finalem zmieniam ciagle stylizacje, za ktore dostaje punkty. Powiedzmy, ze wchodze do finalu i w ktorym stroju ystapic?

2. Jestem w finalach i nie zmieniam stylizacji, ale widzialam, ze wiele dziewczyn to robi... Czy to nie jest czasem nie fair? Powiedzmy ze jednej osobie podoba sie troj a wiec na niego zaglosuje. Drugiej osobie, nie podoba sie ten stroj, ze polubi na drugi dzien, bo linalistka zmienila stylizacje: a punkty ida na to samo konto... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

3. W jakich godzinach najlepiej jest wyjsc na promenade zeby zrobic zdjecia gwiazdom?

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2199 09-01-2014 o 09h28

Miss'towarzyska
YooSti

Odp.1 Do finału wchodzisz w aktualnym stroju

Odp.2 To, czy zmienisz stylizacje w finale,zależy już od ciebie,każdemu podoba sie co innego więc i głosów będzie więcej. Choć moim zdaniem (i większości dziewczyn tu na forum) takie "co chwile" przebieranie się nie podoba (czasami wychodzi to na plus,a czasami gorzej od poprzedniej stylizacji). Wybór należy do ciebie.

Odp.3 Gwiazdy pojawiają sie od 00:00;01 do 14:00:00 i od 14:00:01 do 00:00:00 czy będą codziennie,zależy od twojego szczęścia

#2200 09-01-2014 o 17h09

Miss'Żółtodziób
...

Cherrykinn napisał

Mam problem. Na poziomie 20 mam zadanie - Chodzi plotka, że miliarder spędza wakacje w miss city, musi ulec Twojemu urokowi!' - mam cały czas podrywać na dyskotece, aż się pojawi? Bo od kilku dni tak robię i nic...

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 279