Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 279

#2276 21-01-2014 o 14h21

Miss'ok
Adwokatcik
Teraz rzadko wchodzę.
Miejsce: Gdzieś dalekoo ;]

Ikan napisał

Adwokatcik napisał

Mam zadanie, żeby stracić wagę (mniej niż 60kg czy 50), gdy nagle mojej miss zrobiły się pulpeciki z policzków i waży 64kg ! Tak ma być? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Właściwa waga miss wynosi 58 kg.

No tak, ale ona tak po prostu nagle z grubła na 64kg. A nie pamiętam, czy tak miało być.

Well...

#2277 21-01-2014 o 14h29

Miss'Żółtodziób
...

Adwokatcik napisał

Ikan napisał

Adwokatcik napisał

Mam zadanie, żeby stracić wagę (mniej niż 60kg czy 50), gdy nagle mojej miss zrobiły się pulpeciki z policzków i waży 64kg ! Tak ma być? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Właściwa waga miss wynosi 58 kg.

No tak, ale ona tak po prostu nagle z grubła na 64kg. A nie pamiętam, czy tak miało być.

Tak miało być, to nie jest żaden błąd. Pierwsze zadanie z poziomu 8 : " Załamałaś się po swoim pierwszym rozstaniu. Odbiło się to na twojej wadze! Musisz stracić zbędne kilogramy i znów ważyć mniej niż 60 kg. Idź na Siłownię w Mieście." Czy nie taka informacja właśnie widnej w misji Twojej miss?
Może po prostu w trakcie zrzucania wagi karmiłaś swoją miss zbyt tuczącym jedzeniem?

Ostatnio zmieniony przez Ikan (21-01-2014 o 14h31)

#2278 21-01-2014 o 14h31

Miss'ok
Adwokatcik
Teraz rzadko wchodzę.

Ikan - Właśnie taka. Dziękuję. A policzki i waga pojawiła się nagle. A dałam jej tylko 2 gruszki.

Ostatnio zmieniony przez Adwokatcik (21-01-2014 o 14h32)

Well...

#2279 21-01-2014 o 15h17

Miss'Żółtodziób
...

Ja trochę z innym pytaniem. Czy jest możliwość schowania dołu bluzki w spódnicę?

#2280 21-01-2014 o 15h28

Miss'Żółtodziób
...

Mam pytanko od czego zależy ilość punktów MN w siatkówce?
Bo dzisiaj uzbierałam 1400 punktów a otrzymałam tylko 14 MN  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#2281 21-01-2014 o 15h28

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Kicak  Nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Niestety nie da się wysuwać czegoś na wierzch albo chować pod spód jak w mieszkaniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez nisiam (21-01-2014 o 15h29)

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2282 21-01-2014 o 15h36

Miss'Żółtodziób
...

nisiam napisał

Kicak  Nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Niestety nie da się wysuwać czegoś na wierzch albo chować pod spód jak w mieszkaniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nisiam, nie zgodzę się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest taka możliwość, z tym że aby osiągnąć taki efekt trzeba pobawić się z kodami w konsoli dostępnej po naciśnięciu PPM i wybraniu z listy funkcji zbadaj element (trochę tłumaczenia jest...).

Afra1, od ilości odbitych przez Ciebie piłek. Na pewno 1400 a nie 140? Przy 140 otrzymujesz 14 pkt MN. Poza tym nie wydaje mi się by dziennie można było uzyskać 1400 punktów w tej grze (nawet przy pięciu podejściach).

#2283 21-01-2014 o 15h56

Miss'Żółtodziób
...

Ikan napisał

nisiam napisał

Nisiam, nie zgodzę się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest taka możliwość, z tym że aby osiągnąć taki efekt trzeba pobawić się z kodami w konsoli dostępnej po naciśnięciu PPM i wybraniu z listy funkcji zbadaj element (trochę tłumaczenia jest...).

Afra1, od ilości odbitych przez Ciebie piłek. Na pewno 1400 a nie 140? Przy 140 otrzymujesz 14 pkt MN. Poza tym nie wydaje mi się by dziennie można było uzyskać 1400 punktów w tej grze (nawet przy pięciu podejściach).

Za odpowiedzi dziękuję. Kody z konsoli brzmi dość skomplikowanie, ale myślę, że niedługo wypróbuję ten sposób przesuwania ubrań, chociaż może mi to trochę zająć.
Jeszcze raz dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2284 21-01-2014 o 16h28

Miss'OK
nisiam

Ikan, pierwsze słyszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Może dlatego, że to jest dość skomplikowane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ale zwracam honor /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2285 21-01-2014 o 19h49

Miss'ok
Adwokatcik
Teraz rzadko wchodzę.

Pamiętam, że koń coś dawał. Co on daje jak się go zakupi?

Well...

#2286 21-01-2014 o 19h53

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Afra1 napisał

To jest losowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
@Ikan,oczywiście,że można zebrać 1400 w jednej grze. Musisz odbić wszystkie,wtedy właśnie tyle się zdobywa;)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2287 21-01-2014 o 19h58

Miss'OK
nisiam

To chyba głupie pytanie, ale zaryzykuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Gdzie i jak gra się w siatkówkę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2288 21-01-2014 o 19h58

Miss'Żółtodziób
...

Adwokatcik napisał

Pamiętam, że koń coś dawał. Co on daje jak się go zakupi?

400 MN dziennie.

Motionell napisał

Afra1 napisał

To jest losowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
@Ikan,oczywiście,że można zebrać 1400 w jednej grze. Musisz odbić wszystkie,wtedy właśnie tyle się zdobywa;)

...Tak? Hmm, głupia ja ^^' i do tego pechowa, bo jeszcze mi się tyle uzbierać nie udało /modules/forum/img/smilies/blebl.gif W każdym razie Motionell ma rację.

nisiam napisał

To chyba głupie pytanie, ale zaryzykuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Gdzie i jak gra się w siatkówkę? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miasto --> Plaża /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Instrukcje po kliknięciu w piłkę ^^

Ostatnio zmieniony przez Ikan (21-01-2014 o 20h10)

#2289 21-01-2014 o 20h02

Miss'OK
nisiam

Dzięki ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2290 22-01-2014 o 14h53

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Pszczyna

Mam pytanie : czy są jeszcze alternatywne wybory miss? Bo kiedyś się spotkalam z tym ale teraz nie moge znalesc.

#2291 22-01-2014 o 15h03

Miss'wow
KimDallas
...

Tak, są dostępne w dziale Sala gier /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2292 22-01-2014 o 15h47

Miss'ok
Adwokatcik
Teraz rzadko wchodzę.

1. Jak szybko zarobić MM? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
2. O której aktualizuje się serwer? (gra)
3. Wczoraj miałam około 20 Miss Pop, a dzisiaj mam 0. Czemu?

Well...

#2293 22-01-2014 o 18h29

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Odp.1 Zamieszkaj u rodziców,wyzwania (najlepiej z użytkowniczkami z mniejszym MN),Doładować przez bank.
Odp.2 Co jakiś czas,dokładnie nikt nie wie
Odp.3 W każdą środę zerowane są miss pop i deco pop,bo odbywają się wybory miss (finały),chodzi też o to,aby każda miss miała możliwość bycia w finale

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#2294 23-01-2014 o 12h51

Miss'na całego
Roxy
...

dostałam od chłopaka zadanie do wykonania.Oto ono :
Twój ukochany chce cię wybrać z tobą na plażę!
Udekoruj i zapisz twoją plażę z następującymi elementami:
- 1 delfin za 6800 MM
- 1 krab za 45 MM
- 1 deska surfingowa za 540 MM
- Płetwy za 55 MM
- Plastikowy leżak za 290 MM
- Zwykły parasol z frędzlami za 229 MM
- Zamek z piasku za 5 MM
- Piłka siatkowa za 10 MM
- 1 ręcznik Cromimi za 450 MM
- 1 mewa za 40 MM
- Muszla za 70 MM
- Krzesło składane za 90 MM
- Beżowy leżak za 529 MM
- Różowy materac za 50 MM
kupiłam wszystko i zapisałam na plaży a zadania mi nie zalicza.
Czy to błąd w grze?Co mam zrobić?Może ktoś tez tak miał.Proszę o poradę.

Link do zewnętrznego obrazka

#2295 23-01-2014 o 14h03

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Musisz kupić zwykły parasol z frędzlami kupić (beżowy). To na pierwszy rzut widzę

#2296 23-01-2014 o 14h05

Miss'ok
Adwokatcik
Teraz rzadko wchodzę.

YooSti - Dziękuję ślicznie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Well...

#2297 23-01-2014 o 17h50

Miss'na całego
Roxy
...

Dortnana - pięknie dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zaliczyło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka

#2298 23-01-2014 o 19h29

Miss'Żółtodziób
...

Już ponad tydzień nie mogą znaleźć nowego chłopaka dla mojej miss. Robiłam już wszystko - poziom samopoczucia na 100%, ani nie jest głodna, jest czysta, etc. Jak długo może to zająć jeszcze? Czy jest jakiś okres oczekiwania najdłuższy, czy jak to z tym jest?

#2299 23-01-2014 o 19h40

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Szukanie chłopaka zależny od szczęścia może trafić się za pierwszym razem, czasem może trwać kilka dni albo tygodni, ja ostatnio czekałam 3 tyg wiec uzbrój się w cierpliwość a się znajdzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2300 23-01-2014 o 19h41

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Z reguły nie czeka się dłużej niż dwa tygodnie, ale niektórym użytkowniczkom zdarzyło się przekroczyć i tę granicę.

Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 279