Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 279

#2126 02-01-2014 o 14h08

Miss'Żółtodziób
...

Tina45 napisał

Zorma napisał

Dlaczego mam jeszcze zakładkę Święta a w niej mam prezenty naciskam ok żeby je odebrać ale ta zakładka nadal jest.Prezenty mam w szafie czy ona zniknie?

Zobacz, czy nie masz w szafie. :3

Mam sukienki w szafie tylko chodzi mi o to że ikona Święta nie chce mi zniknąć?Dlaczego???

#2127 02-01-2014 o 14h26

Miss'Żółtodziób
...

Witam, mam misję, by zostać fryzjerką. IQ mojej miss to 85,9, ale gdy wchodzę do biura pracy jedyny dostępny kurs to kurs na piekarkę. Czy jeżeli podam się do dymisji to pojawi się kurs na fryzjerkę? :< Pomóżcie proszę, nie chcę zostać bez pracy

#2128 02-01-2014 o 15h11

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

loveeely napisał

Witam, mam misję, by zostać fryzjerką. IQ mojej miss to 85,9, ale gdy wchodzę do biura pracy jedyny dostępny kurs to kurs na piekarkę. Czy jeżeli podam się do dymisji to pojawi się kurs na fryzjerkę? :< Pomóżcie proszę, nie chcę zostać bez pracy

Pojawi ci się kurs na fryzjerkę po podaniu się do dymisji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2129 02-01-2014 o 15h56

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Zorma napisał

Tina45 napisał

Zorma napisał

Dlaczego mam jeszcze zakładkę Święta a w niej mam prezenty naciskam ok żeby je odebrać ale ta zakładka nadal jest.Prezenty mam w szafie czy ona zniknie?

Mam sukienki w szafie tylko chodzi mi o to że ikona Święta nie chce mi zniknąć?Dlaczego???

Każdy ma jeszcze zakładkę święta. Zniknie ona dopiero jak administracja to zrobi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (02-01-2014 o 15h57)

#2130 02-01-2014 o 16h33

Miss'Żółtodziób
Belissia
...

Cześć .Mam  takie skromne pytanie ..Czy opłaca kupić się MM w banku za   6 ileś ? Chciałabym kupić ale nie wiem czy się opyla proszę  o szybą odpowiedź

#2131 02-01-2014 o 16h35

Miss'Żółtodziób
Belissia
...

/modules/forum/img/smilies/sniff.gif  Czy zakup rowerka opłaca się?

#2132 02-01-2014 o 17h25

Miss'Żółtodziób
...

Agata112403 napisał

Zorma napisał

Tina45 napisał

Każdy ma jeszcze zakładkę święta. Zniknie ona dopiero jak administracja to zrobi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dzięki za informacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2133 02-01-2014 o 17h28

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

po pierwsze nie piszemy posta pod postem tylko używamy opcji zmien

Czy opłaca się kupić MM za 6 zł to zależy od ciebie, ale jeżeli chcesz okupić się to lepiej za 11 zł dostajesz MM i masz prawie 2 zł w kieszeni niż dwa razy za 6 zł. Ty musisz wywnioskować. Jeszcze jest opcja, że możesz poczekać do Happy Hours i wtedy dostajesz podwójnie MM za np. 6zł. To wszystko zależy od ciebie. Jeżeli chodzi o rowerek to opłaca się kupić.

#2134 02-01-2014 o 17h49

Miss'Żółtodziób
Belissia
...

dortnana napisał

Czy opłaca się kupić MM za 6 zł to zależy od ciebie, ale jeżeli chcesz okupić się to lepiej za 11 zł dostajesz MM i masz prawie 2 zł w kieszeni niż dwa razy za 6 zł. Ty musisz wywnioskować. Jeszcze jest opcja, że możesz poczekać do Happy Hours i wtedy dostajesz podwójnie MM za np. 6zł. To wszystko zależy od ciebie. Jeżeli chodzi o rowerek to opłaca się kupić.

dzięki za informacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png przepraszam to mój pierwszy post  co to jest Happy Hours?  wytłumacz dokładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif proszę /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  kto kolwiek ????

Ostatnio zmieniony przez Belissia (02-01-2014 o 18h05)

#2135 02-01-2014 o 18h36

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Belissia napisał

dortnana napisał

dzięki za informacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png przepraszam to mój pierwszy post  co to jest Happy Hours?  wytłumacz dokładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif proszę /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  kto kolwiek ????

Co kilka miesięcy pojawia się w grze Happy Hour. Trwa zawsze jedną godzinę i nigdy nie wiadomo kiedy się pojawi. W trakcie tej promocji kiedy pójdziesz do banku by kupić MM dostaniesz ich 2 razy tyle, czyli np. kupisz 12000 MM za 6 zł to dostaniesz 24000. Myślę, że już rozumiesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak byś chciała dowiedzieć się więcej to napisz mi wiadomość prywatną na pewno pomogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2136 02-01-2014 o 22h46

Miss'Żółtodziób
...

jak ubrac sukienke z szafy

#2137 02-01-2014 o 22h58

Miss'Sensei
dortnana
T.T

klikając na sukienki. Wybierasz, którą chcesz a potem musisz zapisać strój (na dole jest napis ZAPISZ)

#2138 02-01-2014 o 23h16

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Chciałabym napisać komentarz użytkowniczce Merlija14, którą widziałam na defiladzie, ale nie wiem jak wejść na jej profil, tudzież jak ją znaleźć? Nigdzie nie widzę wyszukiwania użytkowniczki (jest lista tylko osób które udzielały się an forum)
Da się to jakoś zrobić?

#2139 02-01-2014 o 23h36

Miss'Sensei
dortnana
T.T

Niestety gra nie posiada takiej pomocy w poszukiwaniu innych użytkowniczek. Wszyscy nad tym ubolewamy...

#2140 02-01-2014 o 23h38

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Wyszukiwać się nie da, ale jak znasz jej nick to możesz wejść na swoją pocztę, kliknąć w "kontakty" i dodać wybraną użytkowniczkę ręcznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wtedy możesz tamtędy wejść na jej profil.

#2141 03-01-2014 o 12h21

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Drobne pytanko.
Czy da się w opisie zrobić spoiler tak samo jak na forum?
Bo gdy wpisuję odpowiednie polecenia to niestety nie wychodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2142 03-01-2014 o 13h45

Miss'całkiem całkiem
CamilaCastillo
...

Chciałam spytać, czy jeśli ja korzystam z  publicznego komputera, to dostanę bana za multikonto? Bo moja koleżanka też w to gra i a tym komputerze, i może ktoś jeszcze.

#2143 03-01-2014 o 13h50

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Nie jeśli jest to publiczny komputer to zostaniesz dopisana do odpowiedniej listy i jak to robimy z multikontami rodzinnymi po prostu będziesz uważnie obserwowana.

Przez publiczny komputer masz oczywiście na myśli korzystanie z kafejki internetowej lub łącza szkolnego?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2144 03-01-2014 o 14h21

Miss'całkiem całkiem
CamilaCastillo
...

Tak. Dzięki za odpowiedź.

#2145 03-01-2014 o 19h41

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Hildee!! Dzięki ci wielkie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#2146 04-01-2014 o 09h19

Miss'Żółtodziób
...

jak znowu mieć jasną skórę ???  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif   /modules/forum/img/smilies/snif.gif  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png  /modules/forum/img/smilies/content4.gif  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png

#2147 04-01-2014 o 10h31

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Wystarczy odrobinę poszukać po forum.
Należy zrobić peeling, albo w mieście u kosmetyczki, albo kupujesz peeling w sklepie i możesz używać go w domu. Jeżeli chcesz ją rozjaśnić bardzo to polecam to ze sklepu bo wtedy każdy peeling możesz użyć raz, czyli w sumie 5, a na mieście tylko raz dziennie.

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2148 04-01-2014 o 19h41

Miss'Żółtodziób
...

Hej. Mam zadanie iść na solarium i się opalić. Gdzie ono jest?! Jak ide do salonu piękności to go nie ma!  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif

#2149 04-01-2014 o 19h48

Miss'Żółtodziób
...

Czy wie ktoś jak zdobyć elfie uszy?
Wszystko obszukałam i nie znalazłam ich nigdzie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#2150 04-01-2014 o 19h55

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

@Manjuchima:

Hildee napisał

Elfie uszy były do kupienia w sklepie podczas eventu halloweenowego - następna szansa by je kupić nadejdzie w październiku tego roku dopiero /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

slasa, po wejściu do kosmetyczki masz do wyboru 'makijaż' i 'solarium' /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Motionell (04-01-2014 o 19h56)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 279