Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 279

#2101 30-12-2013 o 21h36

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Erweja napisał

n°2
Poproszono cię, abyś zagłosowała podczas wyborów Miss Fashion. Oddaj głos na 10 wybranych miss.
Jak wykonać to zadanie bo mi nic nie zalicza ?

Wejdź na defiladę i tam oddaj głosy. Powinno zaliczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2102 30-12-2013 o 22h08

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Jak ci nie zaliczy,poczekaj do środy na wybory miss fashion

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#2103 31-12-2013 o 08h48

Miss'Żółtodziób
nati55555
...

Mój chłopak dał mi zadanie, żeby pójść na stację narciarską i kilka razy(nie pamiętam dokładnie) zagrać w grę narciarską. Ale jak w nią zagrać? Gdzie mogę ją znaleźć, żeby wogle zacząć grać?

#2104 31-12-2013 o 09h36

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Nati - Miasto --> góry --> wyciąg narciarski, kliknij na niego.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#2105 31-12-2013 o 12h32

Miss'Żółtodziób
...

jak zerwać z chłopakiem ? misja proszę o szybką pomoc /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

#2106 31-12-2013 o 12h34

Miss'Żółtodziób
...

Komandos napisał

jak zerwać z chłopakiem ? misja proszę o szybką pomoc /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

Miasto --> Dyskoteka

#2107 31-12-2013 o 12h37

Miss'Żółtodziób
...

Ikan napisał

Komandos napisał

Miasto --> Dyskoteka

to nic nie daje i nie widze opcji zerwij

#2108 31-12-2013 o 12h39

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Komandos, dopiero jutro będziesz mogła zerwać.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2109 31-12-2013 o 12h43

Miss'Żółtodziób
...

dzięki za info

#2110 31-12-2013 o 13h07

Miss'Żółtodziób
Nya1234321
...

mam zadanie żeby wynająć pałac na 10 dni, a że nie zarabiam dziennie tyle ile wynosi wynajem to muszę najpierw na to nazbierać?

#2111 31-12-2013 o 13h42

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Nya1234321 - albo możesz nazbierać, albo liczyć na to, że uda Ci się jakoś zarobić na ten pałac w trakcie (co jest dość ryzykowne). O ile się nie mylę, to podczas tej misji masz chłopaka i pracę, którzy dają Ci mm i codziennie brakuje Ci chyba około 500mm. Ja zbierałam poprzez wyzwania, ale było momentami ciężko.
Lepiej ciut nazbierać i zbierać w trakcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2112 01-01-2014 o 00h33

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Erweja napisał

n°2
Poproszono cię, abyś zagłosowała podczas wyborów Miss Fashion. Oddaj głos na 10 wybranych miss.
Jak wykonać to zadanie bo mi nic nie zalicza ?/modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

Wchodzisz w Defiladę i głosujesz na 10 Miss.

I believe i can fly ♥

#2113 01-01-2014 o 12h59

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Nya1234321 napisał

mam zadanie żeby wynająć pałac na 10 dni, a że nie zarabiam dziennie tyle ile wynosi wynajem to muszę najpierw na to nazbierać?

Gdzieś czytałam, że musisz uzbierać tylko na pierwszy dzień, a potem zabiera Ci całe dzienne zarobki, ale nie musisz mieć całej wymaganej kwoty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak znajdę to podeślę link /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2114 01-01-2014 o 14h45

Miss'OK
Sniezyczka
...

Witam! Mam nadzieje, ze pisze w dobrym temacie... szukalam spora ilosc czasu, mam nadzieje, ze dobrze trafilam. Moje pytanie dotyczy Banku. Otoz wczoraj doladowalam sobie MM z jnednego telefonu. Wszystko bylo cacy, kod doszdl od razu, zaplacilam, a MM trafily na konto. Kilka godzin pozniej chcialam doladowac MM znowu, uzywajac INNEGO numeru telefonu. Otoz kodu nie dostalam pomimo probowania wiele razy... Czy moge prosic o pomoc? :<  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2115 01-01-2014 o 14h51

Miss'OK
Hildee

//www.missfashion.pl/faq/#/modules/support/#  Wszystkie problemy z bankiem należy zgłaszać przez support /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2116 01-01-2014 o 14h52

Miss'OK
Sniezyczka
...

@up

Dziekuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Przepraszam za problem

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2117 01-01-2014 o 14h54

Miss'ujdzie
lupo
Forza Juve!
Miejsce: Storybrooke

Ja mam takie inne pytanie. U niektórych miss widziałam takie elfie uszy i stąd pytanie: Te uszy są od jakiejś gwiazdy czy może odblokowują się na jakimś poziomie?

Z góry dziękuję za odpowiedź /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2118 01-01-2014 o 15h02

Miss'OK
Hildee

Elfie uszy były do kupienia w sklepie podczas eventu halloweenowego - następna szansa by je kupić nadejdzie w październiku tego roku dopiero /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#2119 01-01-2014 o 15h55

Miss'Żółtodziób
...

Hildee napisał

Elfie uszy były do kupienia w sklepie podczas eventu halloweenowego - następna szansa by je kupić nadejdzie w październiku tego roku dopiero /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Też miałam to pytanie..ależ się będę męczyć do października! I kilka fryzur halloweenowych też mi się podobało.

#2120 01-01-2014 o 17h37

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: otwock

/modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif      /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif      /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif
Chciałam się zapytać jak można zdobywać MM (ponieważ jest mi to potrzebne na operację plastyczną) ???
Proszę o szybką odpowiedź!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#2121 01-01-2014 o 18h25

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

kowalska216 napisał

/modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif      /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif      /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif
Chciałam się zapytać jak można zdobywać MM (ponieważ jest mi to potrzebne na operację plastyczną) ???
Proszę o szybką odpowiedź!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

Codziennie dostajesz MM od chłopaka i pracy. Dodatkowo możesz je zdobywać w mini grach np. zdrapce. Można wygrywać wyzwania za stawkę (wygrywasz tylko gdy masz wyższy poziom MN niż rywalka!). Oprócz tego mieszkaj u rodziców bo nic cię to nie kosztuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Myślę, że pomogłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2122 01-01-2014 o 22h21

Miss'OK
Sniezyczka
...

Slyszalam, ze w MF napotkac mozna eventy takie jak happy hour. Jak czesto jest happy hour?

#2123 01-01-2014 o 22h24

Miss'Żółtodziób
...

Sniezyczka napisał

Slyszalam, ze w MF napotkac mozna eventy takie jak happy hour. Jak czesto jest happy hour?

Wydaje mi się, że tak około co 2 miesiące, ale chyba i tak nie idzie tego przewidzieć.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#2124 02-01-2014 o 09h18

Miss'Żółtodziób
...

Dlaczego mam jeszcze zakładkę Święta a w niej mam prezenty naciskam ok żeby je odebrać ale ta zakładka nadal jest.Prezenty mam w szafie czy ona zniknie?

#2125 02-01-2014 o 11h18

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Zorma napisał

Dlaczego mam jeszcze zakładkę Święta a w niej mam prezenty naciskam ok żeby je odebrać ale ta zakładka nadal jest.Prezenty mam w szafie czy ona zniknie?

Zobacz, czy nie masz w szafie. :3

I believe i can fly ♥

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 279