Musisz założyć ten strój na miss i go zapisać.

Strony : 1 ... 211 212 213 214 215 ... 279
Musisz założyć ten strój na miss i go zapisać.

OD KIEDY TO NIEMODERACJA MOŻE UPOMINAĆ. JESTEM WKURZONA. JAK KTOŚ Z TAKĄ SAMĄ RANGĄ MOŻE MNIE UPOMINAĆ.
Potem jest, że nikt nie lubi ubieranek, a tu takie coś.
NIE ŻYCZĘ SOBIE BYĆ UPOMINANA PRZEZ OSOBY Z TĄ SAMĄ RANGĄ. OD OSTRZEŻEŃ JEST MODERACJA!

Polecam lekturę tego wątku: //www.missfashion.pl/forum/t6829,1-oficjalni-pomocnicy-moderator%C3%B3w.htm

Na pewnej pięknej stronie dostałam perma za udawanie sentinela. Denerwowało mnie to, że nie mogę nikogo upomnieć. A teraz JESTEM NA STRONIE GDZIE JAKIŚ MAJERANEK MOŻE MNIE UPOMINAĆ DO WOLI.
CZY TYLKO JA MAM TAKIEGO PECHA?! Chcę z powrotem do normalności.
Dzieczyny jak wykonać misję
Praca w pomocy humanitarnej jest bardzo wyczerpująca! Skóra twojej twarzy jest bardzo zmęczona! Kup i nałóż 5 Maseczka na twarz za 100 MM! (znajdziesz je w Supermarkecie - Higiena.) Naprawdę tego potrzebujesz!
Kupiłam maseczki ale nie mogę ich użyć, nie ma ich w zakładce higiena
Porcelana napisał
Dzieczyny jak wykonać misję
Praca w pomocy humanitarnej jest bardzo wyczerpująca! Skóra twojej twarzy jest bardzo zmęczona! Kup i nałóż 5 Maseczka na twarz za 100 MM! (znajdziesz je w Supermarkecie - Higiena.) Naprawdę tego potrzebujesz!
Kupiłam maseczki ale nie mogę ich użyć, nie ma ich w zakładce higiena
Weźcie lepiej powiedzcie gdzie na tym forum wiersz można napisać. A POTEM DAJCIE MI ŚWIĘTY SPOKÓJ!
1. PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM. Tak na wszelki wypadek.
2. PRZESTAŃ W KOŃCU być taka bezczelna. Jak Ci nie pasuje gra i forum, to znajdź sobie inne miejsce, zamiast psuć humor swoim dziecinnym zachowaniem. Nikt nie będzie Cię tu rozpieszczał. Forum ma swoje zasady i jeżeli chcesz z niego korzystać, to przestrzegaj ich.
Jak chcesz wiedzieć, gdzie możesz napisać wiersz, to wejdź na stronę główną forum i przeczytaj (najlepiej ze zrozumieniem) opisu każdego z mini-działów (podpowiem, że najszybciej będzie, gdy zaczniesz od działu "Rozrywka"). Ich regulaminy najlepiej też zawczasu, co by mieć 'pracę domową' z głowy.
Pomocna jesteś. Pewnie nie wyczujesz sarkazmu, ale ok. Wisisz mi. Nie zbliżaj się do mnie.
Pamiętaj! Gdy jestem w Internetach, nienawidzę ludzi i wszystkiego co się rusza. Miła jestem tylko w realu.
Wiesz, możesz napisać w dziale Miss Art ;3
Majerankowa jako oficjalny pomocnik, moderatora, może dawać innym upomnienia gdy nie przestrzegają regulaminu. Nad pomocnikiem czuwa moderator.
No przynajmniej mod pomocny. Jak zwykle typowe forum.
KanapkaczusHighus moje drogie dziecko, nie denerwuj się tak bo nie ma o co ^^
Śmiem pokusić się o stwierdzenie, że nikt nie chciał ci odpowiedzieć na pytanie z powodu braku zwykłej uprzejmości. Ludzie są tu fajni (szczególnie np Majerankowa, którą tak zbeształaś), a zasady proste. Nie baw się w dym dopóki się nie zasymilujesz na tyle aby mieć kąkretne argumenty.
Tak naprawde na tym forum można zwrócić innej osobie uwagę o ile jest to wykonane w miły, kulturalny sposób i robimy to dla dobra tej osoby (nie możemy tylko upominać i grozić karami bo to jakby zobowiązuje prawnie, a taką moc mają tylko modki + Majeran)
A tak wgl przyczłapałam z pytaniem mam nadzieje, że do dobrego działu -_- nigdy tu nie byłam.
U fryzjera nie wyświetlają mi się fryzury w kwadracikach, a nie mam innego sprzętu, żeby sprawdzić czy to bug w grze czy wina pc'ta (a zrobiłam już wszystko co mogłam: reset itp), dlatego pytam: Czy ktoś też tak ma lub miał?
Edit:Już nie ma problemu 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (08-01-2016 o 12h04)

Relog, czyszczenie ciasteczek oraz z jakiej przeglądarki korzystasz?
Edit: Do tego co napisałaś upominać mogą wszyscy pomocnicy modów ale tylko w tych działach, którymi opiekują się moderatorzy, z którymi współpracują.
Radzę zakończyć dyskusje i ze wszystkimi pytaniami zapraszam na pw.
Jak działa opcja "zrób zdjecie jeszcze raz"? Też jest wtedy 10 prób? I to nowe zdjęcie wtedy pojawia się jako nowe, czy na miejscu starego, ze starą datą?
Zdjęcie (chyba) udaje się zawsze. Z tego co pamiętam to mogłaś tak zmienić strój swojej miss na zdjęciu z daną gwiazdą. I nowe zdjęcie chyba zastępuje stare. Kiedyś też o to pytałam, ale dokładnie już nie pamiętam, jaką dostałam odpowiedź 
Dzięki za odpowiedź! 
Jestem troszkę zacofana i przepraszam jeśli to pytanie już było, ale czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak usunąć tatuaż? Nie mogę tego nigdzie znaleźć...
idź do salonu i wybierz miejsce na którym jest tatuaż, potem go odhacz ponownie na niego klikając 
Wiedziałam, że to coś oczywistego... Dziękuję (:
Jak się wstawia zdjęcia do komentarza? Tak, wiem, ale się nie znam. Ja tu tylko wiersze piszę.
[img] Cośtam bezpośredni link do obrazka [ /img]
[ /img] <-- Bez spacji
Na forum i w mailu
Do komentarza (na profilu) Po prostu kopiuj wklej grafika
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (10-01-2016 o 22h14)
Nie wiem czy ten temat już był ?? i czy tutaj mogę go zadać????
Czy jeżeli osiągnę poziom 121 to zdjęcia gwiazd są nie dostępne, kiedy wszystkie nie sa zdobyte ??
Mam nadzieję, że piszę tam, gdzie trzeba.
Mamy promocję, czy jeśli pojadę na wycieczkę do Chin to rzeczy stamtąd też będą w niższych cenach?
Czy można kupić 2 konie?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Koni możesz mieć, ile chcesz