W jakim sensie nie możesz jej przebrać? Strój nie chce się zapisać, szafa się nie włącza? Z tego co widzę, miss jest w dobrej formie, więc problem raczej nie leży w tym, że jest zaniedbana...

Strony : 1 ... 200 201 202 203 204 ... 279
W jakim sensie nie możesz jej przebrać? Strój nie chce się zapisać, szafa się nie włącza? Z tego co widzę, miss jest w dobrej formie, więc problem raczej nie leży w tym, że jest zaniedbana...

Szafa się włączyła, ubrania też. Ale gdy klikam na ubranie, ono nie pojawia sięMajerankowa napisał
Po jakim czasie znikają 'wyzwania w trakcie'?

Violi44620 korzystasz z aplikacji czy przeglądarki? Wyczyść ciasteczka i spróbuj zmienić przeglądarkę.
SoJin codziennie o 23. 

W sumie, to jak to się dzieje, że osoby, które dostały już trofeum (więc nie można na nie głosować), nadal dostają miss pop?

W bardzo prostu sposób ^_^
Na aplikacji nie wyświetla się, że ktoś ma trofeum i w ten sposób zbiera się mp.
Och, dziękuję. Ale jeśli punktów dzięki apce uzbiera się tyle, by trafić do finału, to się trafia, czy nie? 

Nie, podobno system potem ignoruje osobę z trofeum. ^^

Mam pytanie czy można zmienić nazwę (imię) swojej miss?
Nasze miss nie mają imion. Chyba, że chodzi ci o nick gracza (np. Vanessa138), a jego zmienić się nie da. A przynajmniej zwykły użytkownik nie może tego zrobić. 

Nick miss, można zmienić tylko jesli jest on niecenzuralny lub obrazliwy.
"Edycja pseudonimu jedynie w przypadku obraźliwej nazwy."
Dlaczego nie mogę wysłać swojej pracy na konkurs stylistyczny? 
a co Ci wtedy wyskakuje? Z jakiej przeglądarki korzystasz?
poproszę o screena
Spróbuj w takim razie na chrome i wyczyść ciasteczka.
Ile waży twój plik?
4,17 MB więc chyba nie w rozmiarze pliku problem, ale spróbuję w chrome
Ostatnio zmieniony przez hmurka444 (22-11-2015 o 21h56)
Moja koleżanka nie miała odwagi się spytać dlatego ja się pytam.
Co zrobić by być moderatorem? Trzeba mieć odpowiedni poziom, dużo znajomych?
Moderatorem, może zostać osoba, która skończyła 18 lat, nie miała bana oraz dobrze orientuje się w grze.
Trzeba uważnie obserwować forum bo tam są ogłoszenia o naborze na moda. W tej chwili nie poszukujemy modka, gdyż nie dawno został wybrany nowy.
hmurka czekam na info czy Ci się udało.
Dzięki 
jak usunąć tatuaż?????
Franczeska82 musisz wejść do salonu tatuażu, po czym wybrać część ciała, na której znajduje się tatuaż. Potem klikasz na dokładnie taki tatuaż, który miss ma na sobie - znika on z ciała, a tobie pozostaje zatwierdzić zakup w koszyku. Usuwanie tatuażów jest darmowe. 

Mam pytanie gdzie mogę kupić broszkę bo szukam już tydzień i nic 
lola129 w lewym, dolnym rogu butiku U Nine masz taką małą lupę. Gdy na nią najedziesz, wyświetli ci się pole, w które musisz wpisać "Heroic Fantasy". Broszka to ta ozdoba na głowę za 4 000 MM.

Mam ten sam problem co Hmurka, nawet spróbowałam wysłac przez explorera, mam format jpg (png tez nie szedł) i niecałe 5 mb pliku ;-;
Dobra, nie było pytania, nie wiem dlaczego nie chciał sie wysłac gdy nie miał ,,tła'' ale przemieliłam go przez paint-a i działa XD
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (24-11-2015 o 22h25)
A ja tak z czystej ciekawości: jak to możliwe, że mam 4 miss'pop, w momencie kiedy zdobyłam już trofeum?