Skoro zdobyłaś już podium to nie możesz ponownie go zdobyć.
MP aktualnie zbierasz bo osoby korzystające z aplikacji na ciebie głosują, gdyż na niej nie pokazuje się, że masz trofeum.
Strony : 1 ... 198 199 200 201 202 ... 279
Skoro zdobyłaś już podium to nie możesz ponownie go zdobyć.
MP aktualnie zbierasz bo osoby korzystające z aplikacji na ciebie głosują, gdyż na niej nie pokazuje się, że masz trofeum.
Nie, niestety nie masz już szans na pierwsze miejsce w tym konkursie - na każdym podium można stanąć tylko raz </3
*wzdycha, bo zawsze była trzecia XD*
A Miss Pop dostajesz dlatego, że aplikacja nie wyłapuje, że ktoś już ma trofeum i dalej można głosować, ale nawet jeśli uzyskałabyś odpowiednią ilość głosów, to nie pojawisz się w finałach, bo byłaś już na podium.
EDIT: Znowu spóźniona ;-;
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-11-2015 o 18h54)
Dziękuję Wam za odpowiedzi, trochę dziwne bo czasami jak jest defilada to pokazują się Miss, które mają już trofeum i jest pod spodem opis, że nie można już na nie głosować 
Dziękują Wam jeszcze raz 
Pozdrawiam 
Agatka, na przeglądarce się pokazuje, ale na aplikacji już nie i stamtąd można głosować. 

Hej. Pamiętacie czy na tygodniu rosyjskim była do wygrania tylko wycieczka do Chin czy też do Kenii?
MaryMasza była wycieczka i tu i tu za darmo z kuferków
Moje pytanie :
Czy wszyscy dostali czerwone sukienki halloweenowe?
Ja dostalam rozowa a wszyscy znajomi czerwone, to od czegoś zalezy?
Czy jakiś bug złapałam? ;D 
xNisiax Dziękuję. Ja mam dwa kolory sukienek. Ponoć za zalogowanie przez aplikacje i komputer.
Fioletowa była prezentem z aplikacji, ale np. Rillianne nie weszła na aplikację i też ją dostała XD A czerwona za wejście przez przeglądarkę.
A wchodziłaś na MF przez przeglądarkę i dostałaś prezent, czy przez aplikację? W sensie gdzie Ci się wyświetliła informacja o prezencie? Jeśli nigdzie, to mam swoją teorię XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-11-2015 o 21h31)
Iremi no właśnie przez przeglądarkę normalnie weszłam ;D
Jaką teorię?;>
Tylko, ze wlasnie jak ją odbieralam to wyswietlila mi sie tam w powiadomieniach czerwona ;D a w szafie mam fioletową xD
Ostatnio zmieniony przez xNisiax (03-11-2015 o 21h38)
Miałam taką głupią teorię, że przez to, że Beemoov jak zwykle zawaliło sprawę i wielu ludzi logując się przez aplikację nie dostawało prezentu (a nie było zasady XD), to dali ją wszystkim użytkownikom aplikacji, ale teraz widzę, że nie o to chodziło XD
Ej może tak być bo ja kiedyś kiedyś sciagnelam aplikacje, tylko, ze z niej nie korzystam, wole na laptopie. 
Hmm ja też lubię przez przeglądarkę korzystać z gry ale widzę, że z aplikacji też są korzyści 
Polecam zainstalować aplikację choćby na czas trwania kalendarza adwentowego, ponieważ każdego dnia można tam dostać dodatkowy kolor ^^
Mam pytanie odnoście halloweenowej misji
W 8 czy tam 7 była do zgarniecia karoca czy jak to tam nazwać. Przeszłam tą misję ale nigdzie nie mogę znaleźć owej nagrody. Może wiecie gdzie ją znajdę bo zapewne źle szukam 
Powinna znajdować się w mieszkanie->różne akcesoria.
Powinna ale nie ma. Teraz sprawdziłam i nie dostałam żadnej z tych rzeczy które powinnam dostać, jakiś bug mi się wkradł 
A inne przedmioty/ubranka z tej misji masz normalnie?
Pewnie ma to związek z tym bugiem, o którym pisały dziewczyny - zaczyna się TUTAJ
Ryuu napisał
A inne przedmioty/ubranka z tej misji masz normalnie?
To już poważny problem i powinnaś zgłosić to do suportu.
Jak dodać filmik do opisu? Miałam dodany, jednak został już usunięty z YT (nie wiem czemu) i chciałam dodać nowy, tylko zapomniałam, jak to się robi. To chyba była jakaś specjalna strona, ale nie pamiętam jaka... Wie ktoś może? ;\
[youtube ] link [/ youtube] bez spacji ale inaczej się nie da napisać zeby ci pokazac ;p
Ostatnio zmieniony przez Izabelcia1717 (08-11-2015 o 08h42)
Izabelcia1717 po pierwsze - w opisie na profilu ten sposób nie działa, bo w opisie nie działają bbcody.
Po drugie... Da się pokazać inaczej.
[youtube]link do filmiku[/youtube]
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-11-2015 o 08h59)

Majerankowa napisał
Izabelcia1717 po pierwsze - w opisie na profilu ten sposób nie działa, bo w opisie nie działają bbcody.
Po drugie... Da się pokazać inaczej.Kod:
[youtube]link do filmiku[/youtube]
Jeśli nie wiesz, to nie wprowadzaj innych w błąd, proszę.
Charlotte, napisz do Misa-chan1906 (z małpą nie napiszę, bo nie działa >.<), ona chyba wie.
Na 65 poziomie mam misję odnośnie zakupienia i użycia maseczek do twarzy. Kupiłam ich już nie wiem ile, a teraz nie wiem jak je mam wykorzystać. Pomoże ktoś?