Angel12 Gdybyś chciała się przebrać do zdjęcia w innych ciuch.

Strony : 1 ... 144 145 146 147 148 ... 279
Angel12 Gdybyś chciała się przebrać do zdjęcia w innych ciuch.

Mam pytanko, Jak można w inny sposób niż czytanie książek i granie w wisielca zdobyć punkty IQ???? Proszę pomocy to jest mój 7 dzień gry i chcę zostać fryzjerką ale nie mam odpowiedniego poziomu IQ!!!!

Możesz grać jeszcze w puzzle, lub jeśli budżet pozwoli - kup komputer w użytkowych w Ikelandzie.

Polecam też grę w sudoku 
Częśc mam pytanie .. Posiada może któraś z was wspominaną kiedyś instrukcję z obrazkami na temat tego jak ząłożyć np 2 sukienki ?
Będe wdzieczna za każdego typu odpowiedź z waszej strony
Z Góry Dziękuję Wam :Lasana 
@Lasana nie pamiętam kto stworzył tą instrukcje, ja też kiedyś to spisałam, ale mało kto rozumiał moje wypociny, więc skasowałam
Jeżeli nikt Ci nie prześle napisz do mnie, spróbuję Ci to wytłumaczyć.

Czy mogę kupić rośline? Jeśli tak to gdzie?
ola266 W Ikeland są roślinki.

Jak zrobić wyzwanie z zakladem?
Może to głupie pytanie, ale gdzie podziały się steki z frytkami? Nie wiem, może jestem ślepa ale ich nie widzę...
Bluebird87 jeśli chcesz dać wyzwanie z zakładem, to wciskasz przycisk by wyzwać daną miss. Potem pojawia się okienko. Trzeba w nim zmienić napis bez zakładu na kwotę. By przyjąć wyzwanie należy nacisnąć ✔
ola266 napisał
Czy mogę kupić rośline? Jeśli tak to gdzie?
@Adainee przecież Jessica23 już odpowiedziała, gdzie są roślinki. Poza tym nie masz racji, niektóre roślinki można podlewać i dostawać za to MN
Hej gdzie moge znalesc ✔✔✔ zamkniete oczy u miss? 
u makijażystki, z tego co pamiętam to są w kategorii oczek, soczewek, ale żeby je mieć trzeba posiadać gwiazdę z świątecznego eventu: świąteczny anioł
Ostatnio zmieniony przez dortnana (13-11-2014 o 11h38)
Nie trzeba posiadać Aniołka, soczewki 38-43 też w roli zamkniętych oczu się spełniają.
@Zorma jeżeli użyjesz soczewek musisz zmyć tusz 

hey mam pytania
1.czy można dawać prezenty?
2.jak daje się prezenty?
3.kupić ubrania swojemu chłopakowi?
Z góry dzięki:) XD 
1. Nie można dawać prezentów (tylko w czasie świątecznego eventu)
2. Jeżeli chodzi o święta będzie specjalna zakładka do tego w sklepie ( wszystko będzie wyjaśnione kiedy ona powstanie)
3. wchodzisz do sklepu "u Niny" i wybierasz zakładkę (tam gdzie pisze Nineland) Gaetan
jak licytowac ubrania bowchodze w zakladke i nic niema
Z tego co pamiętam to możliwość licytacji pojawia się dopiero po 50 dniu gry.
jak szybko zarabiac pieniądze??
Grać w gry, mieć chlopaka i pracę. 
Zanim napisze w bugach i bledach gry: mam problem ze skroceniem czasu przebywanego na dyskotece (ogladanie filmiku). Mam pokazany pasek, ktory sie przesuwa (po tym powinno pokazac sie okienko z filmem) jednak nic sie nie dzieje. Interenet mam w porzadku, ciasteczka wyczyszczone, relogowalam sie. Probowalam tez z innej przegladarki. Wczoraj wszystko bylo w porzadku...
Macie jakies pomysly? Moze ktoras z Was miala podobny problem