Nie nie ma, już zobaczyłam Niestety.Czy ktoś może mi pomuc?Ikan napisał
Violi44620 napisał
Przepraszam, jak kupic maseczki w krainie halowen
Nie da się :] Musisz wrócić z podróży, dopiero wtedy w supermarkecie wyświetlą Ci się maseczki. Ale nie bój żaby, do krainy Halloween możesz wrócić w każdej chwili, za darmo i bez problemów.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 142 143 144 145 146 ... 279
#3576 24-10-2014 o 14h49
#3577 24-10-2014 o 17h25
PROMO : Dokonaj ponownie zakupu za 11.07 zł przy użyciu Zong i otrzymaj na Halloween 48 000 MM zamiast 24 000 MM!)
O co z tym chodz i ????
#3578 24-10-2014 o 17h47
Violi44620 napisał
Violi44620 napisał
Nie da się :] Musisz wrócić z podróży, dopiero wtedy w supermarkecie wyświetlą Ci się maseczki. Ale nie bój żaby, do krainy Halloween możesz wrócić w każdej chwili, za darmo i bez problemów.
No jak to nie ma? Osobiście wróciłam z Krainy Halloween i jedną z rzeczy która powitała mnie w supermarkecie były m.in. maseczki. Dopytam więc, czy maseczki zostały przez Ciebie już wcześniej zakupione? Jeżeli tak to wystarczy że wejdziesz do swojego mieszkania (ale przebywając poza miasteczkiem Halloween) a następnie klikniesz zakładkę "użytkowe". Zakupione maseczki powinny wyświetlić się w tej właśnie zakładce. Jeżeli jednak w dalszym ciągu masz problem z możliwością zakupu to radzę wyczyścić ciasteczka (cookies) i po tej czynności odwiedzić jeszcze raz supermarket.
#3579 25-10-2014 o 12h00
Ikan napisał
Violi44620 napisał
Violi44620 napisał
No jak to nie ma? Osobiście wróciłam z Krainy Halloween i jedną z rzeczy która powitała mnie w supermarkecie były m.in. maseczki. Dopytam więc, czy maseczki zostały przez Ciebie już wcześniej zakupione? Jeżeli tak to wystarczy że wejdziesz do swojego mieszkania (ale przebywając poza miasteczkiem Halloween) a następnie klikniesz zakładkę "użytkowe". Zakupione maseczki powinny wyświetlić się w tej właśnie zakładce. Jeżeli jednak w dalszym ciągu masz problem z możliwością zakupu to radzę wyczyścić ciasteczka (cookies) i po tej czynności odwiedzić jeszcze raz supermarket.
Nie, nie kupywałam wogule ale może jeszcze raz bardziej dokładniej spojże.
#3580 28-10-2014 o 00h11
Hmm, misje na lvl 37 wymagają porzucenia faceta i znalezienia przyjaciółki (która de facto nie daje MM) oraz znalezienia pracy w zawodzie kwiaciarki. Niestety MM nie wystarcza mi nawet na podjęcie standardowego szkolenia. Chłopaka również poderwać nie mogę, bo "Twoja miss ma już dość mężczyzn...". Stąd moje pytanie: czy da się to jakoś obejść, czy muszę teraz czekać dwa tygodnie aż mój przychód (z podjętej ponownie pracy prawnika) pokryje koszty szkolenia? Pomijając już fakt, że niefortunnie zgrało się to w czasie z Halloween, gdy chciałabym kupić kilka fajnych fatałaszków w Krainie Halloween, a nie mogę, bo mnie nie stać -.-
(Prosiłabym o nie podsuwanie pomysłów o kupnie MM, gdyż ponieważ zrobić tego nie mogę, takie mam zasady egzystencji ;p)
#3581 28-10-2014 o 00h33
Daughty napisał
Hmm, misje na lvl 37 wymagają porzucenia faceta i znalezienia przyjaciółki (która de facto nie daje MM) oraz znalezienia pracy w zawodzie kwiaciarki. Niestety MM nie wystarcza mi nawet na podjęcie standardowego szkolenia. Chłopaka również poderwać nie mogę, bo "Twoja miss ma już dość mężczyzn...". Stąd moje pytanie: czy da się to jakoś obejść, czy muszę teraz czekać dwa tygodnie aż mój przychód (z podjętej ponownie pracy prawnika) pokryje koszty szkolenia? Pomijając już fakt, że niefortunnie zgrało się to w czasie z Halloween, gdy chciałabym kupić kilka fajnych fatałaszków w Krainie Halloween, a nie mogę, bo mnie nie stać -.-
(Prosiłabym o nie podsuwanie pomysłów o kupnie MM, gdyż ponieważ zrobić tego nie mogę, takie mam zasady egzystencji ;p)
No cóż, było poczekać z tą zmianą do uzbierania odpowiedniej kwoty. Teraz pozostaje Ci jedynie czekać na uzbieranie odpowiedniej sumy + szereg gier w zakładce gry które dają jakikolwiek wpływ MM.
#3582 28-10-2014 o 00h42
Ikan napisał
Daughty napisał
No cóż, było poczekać z tą zmianą do uzbierania odpowiedniej kwoty. Teraz pozostaje Ci jedynie czekać na uzbieranie odpowiedniej sumy + szereg gier w zakładce gry które dają jakikolwiek wpływ MM.
Esz, no niby wieem. Miałam nadzieję, że może uda się jakoś to inaczej rozegrać, ale jak nie ma wyjścia to i sobie poczekam. :) Wkurza mnie tylko, że tak to bezsensownie rozegrali. Jednocześnie musisz rzucić chłopa i jeszcze zmienić pracę. Jeszcze by to miało sens gdybym mogła zmienić go na innego, ale okazuje się, że potrzebuję przyjaciółki (kto potrzebuje przyjaciół?!).
Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam ;)
#3583 28-10-2014 o 16h56
Hej, możecie mi powiedzieć gdzie można kupic taką krew oprócz tych co widziałam w saloni tatuażu to nigdzie niema proszę O pomoc

#3584 28-10-2014 o 17h02
Pamiętam,że były podkolanówki z krwią i jakąś krew chyba dostawało się od gwiazdy 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#3585 28-10-2014 o 20h20
Dlaczego miss, ktore maja juz trofeum miss pop maja czasem kilka miss pop? Tzn. jest napisane, ze nie mozna na nie glosowac, bo maja trofeum a jednak kilka punktow na liczniku jest. To jak to mozliwe? 
#3586 28-10-2014 o 21h37
Anixa, to najzwyczajniejszy w świecie bug 
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#3587 28-10-2014 o 23h37
aha 
zdarza sie w miare czesto stad moje pytanie, bo juz zwatpilam ;p
#3588 29-10-2014 o 00h48
Anixa napisał
aha
To jest ponoć bug związany z aplikacją na telefon. Osoby korzystające z mf poprzez apkę mogą oddawać głosy na miss, które posiadają już trofeum. Swojego czasu była taka teoria, nie wiem czy jest ona wciąż w użyciu, ale nikt jej później nie podważył, więc wciąż jest prawdopodobna.
#3589 29-10-2014 o 09h10
Witam! Chciałabym Sciągnąc aplikację Miss fashion na telefon. Czy jest mozliwość zainstalowania na telefonie Samsung GT-S6310?
#3590 29-10-2014 o 11h35
kinga0106 napisał
Witam! Chciałabym Sciągnąc aplikację Miss fashion na telefon. Czy jest mozliwość zainstalowania na telefonie Samsung GT-S6310?
W swoim telefonie masz androida więc nie powinno być problemów z instalacją aplikacji.
#3591 29-10-2014 o 14h45
Mam pytanie do gwiazd. Czy Zły ork daje dziewczynie ciuchy, czy chłopakowi?
#3593 29-10-2014 o 14h56
Aha, dziękuję bardzo 
#3594 29-10-2014 o 15h57
jula209: To, komu gwiazda daje ciuchy można rozpoznać po jej ustawieniu
Jeśli jest zwrócona w lewo i sylwetką przypomina naszą miss - na pewno są to ubrania kobiece. Jeśli natomiast jest zwrócona w prawo i wygląda tak jak nasz chłopak - ubrania męskie.
#3595 29-10-2014 o 19h16
Ikan napisał
Anixa napisał
aha
To jest ponoć bug związany z aplikacją na telefon. Osoby korzystające z mf poprzez apkę mogą oddawać głosy na miss, które posiadają już trofeum. Swojego czasu była taka teoria, nie wiem czy jest ona wciąż w użyciu, ale nikt jej później nie podważył, więc wciąż jest prawdopodobna.
Potwierdzam
W aplikacji nadal można głosować na osoby posiadające trofeum.

#3596 01-11-2014 o 17h12
Witam, przepraszam czy moze mi ktos pomoc i podpowiedziec jak mam udekorowac moj pejzaz dyniami? jestem w krainie hallowen kupilam dynie ale nie wiem co dalej... bede wdzieczna za odp 
#3597 01-11-2014 o 17h43
natka2905 napisał
Witam, przepraszam czy moze mi ktos pomoc i podpowiedziec jak mam udekorowac moj pejzaz dyniami? jestem w krainie hallowen kupilam dynie ale nie wiem co dalej... bede wdzieczna za odp
Wejdź w zakładkę Mieszkanie, a potem wybierz z pokoi "Kraina Halloween". Wstawiasz dynie i zapisujesz

Możesz też wejść przez Miasto -> Hotel -> klikasz okno po lewej. Przeniesie Cię do tego samego "pokoju" i znowu wystarczy wstawić dynie i zapisać
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (01-11-2014 o 17h45)
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#3598 02-11-2014 o 08h17
Jak mogę zdjąć tatuaż na policzku?
Proszę o odpowiedź!!!!!!!!!
Witam!!!!!
#3599 02-11-2014 o 09h10
Wchodzisz do studia tatuażu, wybierasz część ciała, z której chcesz usunąć tatuaż, klikasz ponownie na ten sam tatuaż po czym zatwierdzasz usunięcie przez kliknięcie "kup" w koszyku. Usunięcie jest darmowe.

#3600 02-11-2014 o 09h40
Dziękuję!!!
Witam!!!!!