tak, pisałyśmy już o tym w osobnym wątku w bugach z dziewczynami. przeczytaj sobie 
osobiście twierdzę ze jest limit tygodniowy 5 razy
Ostatnio zmieniony przez Anixa (18-11-2014 o 12h37)
Strony : 1 ... 145 146 147 148 149 ... 279
tak, pisałyśmy już o tym w osobnym wątku w bugach z dziewczynami. przeczytaj sobie 
Ostatnio zmieniony przez Anixa (18-11-2014 o 12h37)
Anixa napisał
Dziekuje Ci bardzo, Kochana

do czego służy MN ?
No i do klasyfikacji 
Kiedy włączam misje jest tam ,,zdjęcie" butów. Czy można je gdzieś kupić? Jeśli tak to gdzie i jak się nazywają?
Angel12 napisał
Kiedy włączam misje jest tam ,,zdjęcie" butów. Czy można je gdzieś kupić? Jeśli tak to gdzie i jak się nazywają?
Od którego dnia gry jest dostępna suknia lady mira... W licytacjach?
W pierwszym poście masz wszystko opisane 
//www.missfashion.pl/forum/t1308,1-licytacje.htm#p38564
Do czego w tej grze służą konie?
A. Fajnie wyglądają
B. Dodają 400 MN
C. Możesz je czesać i karmić, aby otrzymać dodatkowe MN 

czy można usuwać tatuarze
Alicija7 tak można 
Jak nałożyć maseczkę na twarz miss? Mam taką misję, kupiłam maseczki, ale nie wiem co dalej. Myślałam, że będzie coś po kliknięciu na 'umyj się', ale nie ma.
w mieszkaniu masz zakładkę z rzeczami użytecznymi. Tam znajdziesz maseczki
Anixa napisał
w mieszkaniu masz zakładkę z rzeczami użytecznymi. Tam znajdziesz maseczki
Gdzie kupić konia i ile kosztuje?
VioletaXD napisał
Gdzie kupić konia i ile kosztuje?
Ile pięniędzy daje chłopak Leonardo jednego dnia? :bisous: :bisous:
700 MM i 600 MN.
Mam pytanie: już nie raz widziałam takie piękne białe skrzydła ( takie jak teraz ma miss na pierwszym miejscu na podium) ale nie mogę ich znaleźć. Ta miss ma 23 poziom a ja mam 26 więc to na pewno nie jest problem poziomu. Gdzie mogę znaleźć te skrzydła? 
madzia22199 napisał
Mam pytanie: już nie raz widziałam takie piękne białe skrzydła ( takie jak teraz ma miss na pierwszym miejscu na podium) ale nie mogę ich znaleźć. Ta miss ma 23 poziom a ja mam 26 więc to na pewno nie jest problem poziomu. Gdzie mogę znaleźć te skrzydła?