Ikan napisał
TheDarkKnight napisał
Dziewczyny, mam mały problem z grą "popraw błędy". Na szybko przeleciałam wzrokiem regulamin i chyba nie łamię go wrzucając tu ten obrazek. Dwa razy z rzędu miałam to samo i dwa razy zaliczyło mi tylko 8 wyrazów. Żadnych spacji po wyrazach nie robiłam, a jak już to je później skasowałam. Tu obrazekSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Macie jakieś pomysły co jest nie tak? No ja myślę, że żadnego ortografa jednak nie strzeliłam...
Aha, i jeszcze takie pytanie na szybko. Czy to jest tak, że im większy poziom tym częściej trzeba karmić naszą miss?
Patrzaj, patrzaj, a wystarczyło wejść w zakładkę gry na forum i przeczytać pierwszy post autorki wątku, odsyłam w sprawie zbugowanych tekstów //www.missfashion.pl/forum/t919,1-gry-spis-gier-pomoc-i-porady.htm#p26724
:]
Odpowiedź na Twoje drugie pytanie brzmi : nie. Jeżeli karmisz swoją miskę na bieżąco to spadki wskaźnika głodu nie są tak drastyczne. Oczywiście wzrost zaspokojenia głodu zależny jest od rodzaju podawanego pożywienia.
Dzięki za odpowiedź, nie pomyślałam, żeby spojrzeć na listę tematów w dziale "Poplotkujmy o grze", bo raczej pasowało mi to do kategorii "Bugi" (ale nie chciałam tam pisać, żeby nie było siary, gdyby to była wina mojego niedopatrzenia
).Jeśli chodzi o głód mojej miss, to w takim razie coś mi się ubzdurało, że ostatnio coraz częściej muszę ją karmić.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedź, teraz będę wiedziała co robić, jak po raz kolejny trafi mi się ten tekst.