Dzięki
Już będę wiedziała. 
,,Zasady są po to, żeby je łamać..."
Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 279
Dzięki
Już będę wiedziała. 
A gdzie kupić szczotkę? 
dzieki.Ikan napisał
Violi44620 napisał
jak zagrac w power prinzes
?
...
Właściwie to nie powinnam chyba/raczej/na pewno odpowiadać na to pytanie, ale zrobię to.
Powyższa gra nie jest jeszcze dostępna, a kiedy już będzie to jedynie jako apka na telefon.
Na poziomie 38 mam zadanie 1 . Jesteś kwiaciarką i masz rękę do roślin. Samej udało ci się wychodować 2 darmowe rośliny (znajdziesz je w swoim biurze)! Jako, że masz bardzo dużo roślin, musisz kupić w Ikelandzie 1 Okno do swojego biura. Twoje rośliny potrzebują więcej światła.
Wstawiłam okno i roślinki i nie zaakceptowało mi tego , nie wiem dlaczego , doradzi mi ktoś co mam zrobić .? 
księżniczka95 napisał
Na poziomie 38 mam zadanie 1 . Jesteś kwiaciarką i masz rękę do roślin. Samej udało ci się wychodować 2 darmowe rośliny (znajdziesz je w swoim biurze)! Jako, że masz bardzo dużo roślin, musisz kupić w Ikelandzie 1 Okno do swojego biura. Twoje rośliny potrzebują więcej światła.
Wstawiłam okno i roślinki i nie zaakceptowało mi tego , nie wiem dlaczego , doradzi mi ktoś co mam zrobić .?
nie wpadłabym na to , dziękuje .! 
Violi44620 napisał
pytanko ale noe w sprawiw gry niewiem czy można ale się spytam, a więc czy ktoś woe jaka jest pioswnka ze słowani z niwspokojem patrzę z
w oczy twe
Witam , nie moge sie przebrać bo wyświetla mi sie że musze kupic lekarstwa a więc kupiłam ok. 20 i zażyłam je i nadal tak pisze a waże 58.8 kg
Mam pewien problem. jestem na poziomie 39 i jest tam misja aby zrobić sobie grzywke lub pasemka w jakims kolorze. Zrobiłam to ale nie zalicza mi tej misji?
kinga0106 Pisze zrób fryzurę z pasemkami i BEZ grzywki, a Ty masz grzywkę.

Ej mam problem na 38poziomie ;-;
Jesteś kwiaciarką i masz rękę do roślin. Samej udało ci się wychodować 2 darmowe rośliny (znajdziesz je w swoim biurze)! Jako, że masz bardzo dużo roślin, musisz kupić w Ikelandzie 1 Okno do swojego biura. Twoje rośliny potrzebują więcej światła.
Kupiłam jakieś okno, wstawiłam zapisałam a dalej mi nie zaliczyło, o co kaman? o.O
Na tej samej stronie trochę wyżej Erin już odpowiadała na to samo pytanie. Tak trudno zerknąć w górę?

Oliwkaa wyczyscać ciasteczka?
aria90 napisał
Zastanawiałam się ostatnio, dlaczego nie ma możliwości przyznawania punktów pop i deco na profilach niektórych miss, mimo że nie mają żadnego trofeum? Nie udało mi się znaleźć nic na ten temat na forum.
aria90 napisał
aria90 napisał
Zastanawiałam się ostatnio, dlaczego nie ma możliwości przyznawania punktów pop i deco na profilach niektórych miss, mimo że nie mają żadnego trofeum? Nie udało mi się znaleźć nic na ten temat na forum.
Pozwolę sobie jeszcze raz przytoczyć to pytanie, gdyż poprzednio zagubiło się w natłoku postów i nie udało się uzyskać na nie odpowiedzi. Piszę z pewną dziewczyną od dłuższego czasu i przez cały ten okres nie ma u niej na profilu możliwości przyznawania pkt. MissPop (Deco są).
ErinBlack dziękuję bardzo za odpowiedź
Może w tym przypadku faktycznie chodzi o zaniedbanie, bo dziewczyna nie gra zbyt regularnie.
Mam pytanie:
co to jest papier fotograficzny i gdzie go kupić?
missmodna napisał
Mam pytanie:
co to jest papier fotograficzny i gdzie go kupić?
Ile mniej więcej kosztują te luksusowe licytacje?
Ja mam , dlaczego , jak moja miss normalnie pracuje i zarabia , ale nie mam pieniędzy ?? , Jak byś cie mogły pomóc , to bym byłą wdzięczna 
paola44 napisał
Ja mam , dlaczego , jak moja miss normalnie pracuje i zarabia , ale nie mam pieniędzy ?? , Jak byś cie mogły pomóc , to bym byłą wdzięczna
A jak dodać zdjęcie miss do postu?