Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 279

#3076 08-07-2014 o 22h44

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Emma1 jaka Ty jesteś uczynna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3077 08-07-2014 o 22h51

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Jessica23 napisał

Emma1 jaka Ty jesteś uczynna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Staram się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#3078 08-07-2014 o 23h40

Miss'Żółtodziób
...

Nie wiem, czy akurat ten wątek jest odpowiedni na moje pytanie.. Zastanawia mnie jak włożyć na siebie np: dwie bluzki, sukienki itd. Wiem, że trzeba coś podmienić w linkach, ale próbuje parę dni i do tej pory mi się nie udało. T_T Czy mógłby mi ktoś dokładnie napisać jak to się robi?

#3079 09-07-2014 o 00h10

Miss'na całego
Izabelcia1717
...

Jak użyc perfum ? bo nie wiem :c XD

#3080 09-07-2014 o 00h23

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Scarlet0 napisał

Nie wiem, czy akurat ten wątek jest odpowiedni na moje pytanie.. Zastanawia mnie jak włożyć na siebie np: dwie bluzki, sukienki itd. Wiem, że trzeba coś podmienić w linkach, ale próbuje parę dni i do tej pory mi się nie udało. T_T Czy mógłby mi ktoś dokładnie napisać jak to się robi?

Emma1 opisała to na poprzedniej stronie.

Izabelcia1717 napisał

Jak użyc perfum ? bo nie wiem :c XD

Mieszkanie -> użytkowe (ta łapka najbardziej po prawo) i jeśli masz wybrane wszystkie to powinnaś znaleźć kliknąć na nie jak już są w mieszkaniu i kliknąć na tą łapkę w prawym górnym rogu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#3081 09-07-2014 o 00h39

Miss'Żółtodziób
...

Wszędzie szukałam, a nie zerknęłam na ostatnią stronę... Ale mimo wszystko postępuję według instrukcji, ale nie wychodzi mi coś. Obrazek ze spodniami zmienia się na coś innego, ale gdy zakładam to nadal są spodnie, a nie to na co je zamieniłam.

Ostatnio zmieniony przez Scarlet0 (09-07-2014 o 00h45)

#3082 09-07-2014 o 11h59

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Scarlet0 napisał

Wszędzie szukałam, a nie zerknęłam na ostatnią stronę... Ale mimo wszystko postępuję według instrukcji, ale nie wychodzi mi coś. Obrazek ze spodniami zmienia się na coś innego, ale gdy zakładam to nadal są spodnie, a nie to na co je zamieniłam.

Bo podmieniasz nie ten link... nie ten pierwszy tylko ten drugi. Spróbuj.

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#3083 09-07-2014 o 12h13

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję bardzo Emma1 ! Tyle czasu się męczyłam, a podmieniałam nie ten link co trzeba, ale w końcu się udało. :}

#3084 09-07-2014 o 12h57

Miss'Żółtodziób
Kamm
...

Czy to prawda że wygrane w wyzwaniach zależą od większości MN ? Ja mam 1 397 i kilka razy przegrałam z graczami mającymi 300 lub 400 MN /modules/forum/img/smilies/snif.gif

#3085 09-07-2014 o 13h23

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Kamm zależą od wielu czynników m.in. MN, inteligencki, tego co masz na sobie oraz od szczęścia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3086 09-07-2014 o 18h10

Miss'Żółtodziób
...

Czy można usunąć kogoś ze znajomych, a jak tak to jak?

#3087 09-07-2014 o 18h25

Miss'Żółtodziób
...

Olkam01 napisał

Czy można usunąć kogoś ze znajomych, a jak tak to jak?

Tak, można. Wystarczy wejść w swoją skrzynkę (pocztową) a następnie w kontakty. Wybrać z listy znajomych osobę, którą chcemy usunąć i kliknąć znaczek z przekreślonym ludzikiem (usuń z mojej listy!).

#3088 10-07-2014 o 03h04

Miss'ok
drzewo
...

Mam lvl 40, nie da się zrobić misji, męczę się i męczę.
Zadanie brzmi "Ostatnio jesteś dosyć blada. Idź do Salonu Karnacji i zmień kolor skóry.". No ta, niby jasne.
No to zmieniam w tym salonie karnacji, drugi dzień zmieniam i cóż? A nawóz, takiego. Nie działa nic, spaliłam lalkę na słońcu, nadal nic. O co chodzi w tej misji?
W ogóle niedokładne te opisy zadań, przez co siedzę czasami kilka dni, próbując rozgryźć, co autor miał na myśli, bo chyba po grzybach grę tworzył albo w stanie nietrzeźwości. Nie wiem, nie obchodzi mnie po jakich specyfikach był autor, ważne, że nie zrobię tego zadania za Chiny Ludowe.
Wie ktoś może o co chodzi?   /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#3089 10-07-2014 o 08h52

Miss'Żółtodziób
...

drzewo napisał

Mam lvl 40, nie da się zrobić misji, męczę się i męczę.
Zadanie brzmi "Ostatnio jesteś dosyć blada. Idź do Salonu Karnacji i zmień kolor skóry.". No ta, niby jasne.
No to zmieniam w tym salonie karnacji, drugi dzień zmieniam i cóż? A nawóz, takiego. Nie działa nic, spaliłam lalkę na słońcu, nadal nic. O co chodzi w tej misji?
W ogóle niedokładne te opisy zadań, przez co siedzę czasami kilka dni, próbując rozgryźć, co autor miał na myśli, bo chyba po grzybach grę tworzył albo w stanie nietrzeźwości. Nie wiem, nie obchodzi mnie po jakich specyfikach był autor, ważne, że nie zrobię tego zadania za Chiny Ludowe.
Wie ktoś może o co chodzi?   /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Taki problem już się pojawił. Rozwiązanie  w dziale praktyczne porady podała Butelka5. Zachęcam do przejrzenia działu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//www.missfashion.pl/forum/t538,4-praktyczne-porady.htm#p160885 <--- podaję link do podpowiedzi, a na przyszłość radzę szukać głębiej zamiast psioczyć na twórców /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
PS. Nie szkodzi, że w odpowiedzi mowa o 10 lvl-u, zarówno zadania z poziomu 10 jak i 40 powstały najprawdopodobniej zanim Nine i spółka pomyśleli o salonie karnacji. Wcześniej gra udostępniała jedynie tradycyjne skórki, z momentem pojawienia się salonu skórki ewoluowały, treści zadań pozostały natomiast niezmienne i wciąż nastawione na tradycyjną karnację.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-07-2014 o 09h07)

#3090 10-07-2014 o 11h04

Miss'ok
AleksandraNowak
PORQUE LA MUSICA ES VOCASION, ES MI PASION, NO ES OBSESION, ES LO QUE SOY. LA MUSICA ES MI VERDAR.
Miejsce: Warszawa

Dostaję od mojego chłopaka miss monety. Czy dostanę je jeśli wyślę moją miss na wakacje? /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#3091 10-07-2014 o 11h06

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

MM i MN dostaje sie tylko wtedy kiedy logujesz sie na MF. Jesli wyślesz misske na wakacje wtedy nic nie będziesz otrzymywać.

Emma1

#3092 10-07-2014 o 11h10

Miss'ok
AleksandraNowak
PORQUE LA MUSICA ES VOCASION, ES MI PASION, NO ES OBSESION, ES LO QUE SOY. LA MUSICA ES MI VERDAR.

A na jak długo mogę zostawić moją miss? W sensie ile dni będą trwać jej wakacje? A może mogę ją odebrać kiedy chcę?

#3093 10-07-2014 o 11h12

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Tego nie wiem ale myślę że jest to nieokreślony czas. Wysyłając miss na wakacje nie musisz martwić się o higienę czy głód.. wszystko będzie cały czas na najwyższym poziomie.

Emma1

#3094 10-07-2014 o 11h54

Miss'ok
AleksandraNowak

Emma1 napisał

Tego nie wiem ale myślę że jest to nieokreślony czas. Wysyłając miss na wakacje nie musisz martwić się o higienę czy głód.. wszystko będzie cały czas na najwyższym poziomie.

Dziękuję serdecznie.   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

#3095 10-07-2014 o 13h21

Miss'Żółtodziób
zuza25052002
...

Jak mam zmienić kanacje swojemu chłopakowi ? I jak mam zarobić na operacje plastyczną twarzy oprócz chłopaka pracy gier i banku ? /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#3096 10-07-2014 o 13h41

Miss'Żółtodziób
zuza25052002
...

Chcę startować w wyborach Miss Fashion a nie wiem jak ! Pomóżcie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#3097 10-07-2014 o 14h18

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

zuza25052002 napisał

Chcę startować w wyborach Miss Fashion a nie wiem jak ! Pomóżcie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Po pierwsze nie piszemy posta pod postem, do tego służy opcja zmień
Po drugie .. aby wystartować w wyborach na najmodniejsza miss fashion musisz po prostu zbierać głosy od innych graczek.. Później gdy znajdziesz się w finale masz duże szanse aby zdobyć podium jednak to wszystko zależy od głosów

Ostatnio zmieniony przez Emma1 (10-07-2014 o 14h18)

Emma1

#3098 10-07-2014 o 17h56

Miss'ujdzie
Moridiana
...
Miejsce: Terra

Mam pytanko w sprawie dodawaniw teledysków lub innych filmików. Jak je dodać, aby inna użytkowniczka mogła dać odrazu play, a nie odtwarzać  przez podany link.?

If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what.

#3099 10-07-2014 o 18h09

Miss'ok
Natt35
...

Hej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak mam 250 dzień gry to pojawią mi się nowe rzeczy na licytacji? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

" Let’s split the night wide open and we’ll see everything we can. "

#3100 10-07-2014 o 18h16

Miss'Żółtodziób
...

Natt35 napisał

Hej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak mam 250 dzień gry to pojawią mi się nowe rzeczy na licytacji? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nie, dopiero przy 300 dniach w grze pojawiają się kolejne licytacje.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-07-2014 o 18h16)

Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 279