Emma1 jaka Ty jesteś uczynna 

Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 279

Jessica23 napisał
Nie wiem, czy akurat ten wątek jest odpowiedni na moje pytanie.. Zastanawia mnie jak włożyć na siebie np: dwie bluzki, sukienki itd. Wiem, że trzeba coś podmienić w linkach, ale próbuje parę dni i do tej pory mi się nie udało. T_T Czy mógłby mi ktoś dokładnie napisać jak to się robi?
Jak użyc perfum ? bo nie wiem :c XD
Scarlet0 napisał
Nie wiem, czy akurat ten wątek jest odpowiedni na moje pytanie.. Zastanawia mnie jak włożyć na siebie np: dwie bluzki, sukienki itd. Wiem, że trzeba coś podmienić w linkach, ale próbuje parę dni i do tej pory mi się nie udało. T_T Czy mógłby mi ktoś dokładnie napisać jak to się robi?
Izabelcia1717 napisał
Jak użyc perfum ? bo nie wiem :c XD
Wszędzie szukałam, a nie zerknęłam na ostatnią stronę... Ale mimo wszystko postępuję według instrukcji, ale nie wychodzi mi coś. Obrazek ze spodniami zmienia się na coś innego, ale gdy zakładam to nadal są spodnie, a nie to na co je zamieniłam.
Ostatnio zmieniony przez Scarlet0 (09-07-2014 o 00h45)
Scarlet0 napisał
Wszędzie szukałam, a nie zerknęłam na ostatnią stronę... Ale mimo wszystko postępuję według instrukcji, ale nie wychodzi mi coś. Obrazek ze spodniami zmienia się na coś innego, ale gdy zakładam to nadal są spodnie, a nie to na co je zamieniłam.
Dziękuję bardzo Emma1 ! Tyle czasu się męczyłam, a podmieniałam nie ten link co trzeba, ale w końcu się udało. :}
Czy to prawda że wygrane w wyzwaniach zależą od większości MN ? Ja mam 1 397 i kilka razy przegrałam z graczami mającymi 300 lub 400 MN 
Kamm zależą od wielu czynników m.in. MN, inteligencki, tego co masz na sobie oraz od szczęścia 

Czy można usunąć kogoś ze znajomych, a jak tak to jak?
Olkam01 napisał
Czy można usunąć kogoś ze znajomych, a jak tak to jak?
Mam lvl 40, nie da się zrobić misji, męczę się i męczę.
Zadanie brzmi "Ostatnio jesteś dosyć blada. Idź do Salonu Karnacji i zmień kolor skóry.". No ta, niby jasne.
No to zmieniam w tym salonie karnacji, drugi dzień zmieniam i cóż? A nawóz, takiego. Nie działa nic, spaliłam lalkę na słońcu, nadal nic. O co chodzi w tej misji?
W ogóle niedokładne te opisy zadań, przez co siedzę czasami kilka dni, próbując rozgryźć, co autor miał na myśli, bo chyba po grzybach grę tworzył albo w stanie nietrzeźwości. Nie wiem, nie obchodzi mnie po jakich specyfikach był autor, ważne, że nie zrobię tego zadania za Chiny Ludowe.
Wie ktoś może o co chodzi? 
drzewo napisał
Mam lvl 40, nie da się zrobić misji, męczę się i męczę.
Zadanie brzmi "Ostatnio jesteś dosyć blada. Idź do Salonu Karnacji i zmień kolor skóry.". No ta, niby jasne.
No to zmieniam w tym salonie karnacji, drugi dzień zmieniam i cóż? A nawóz, takiego. Nie działa nic, spaliłam lalkę na słońcu, nadal nic. O co chodzi w tej misji?
W ogóle niedokładne te opisy zadań, przez co siedzę czasami kilka dni, próbując rozgryźć, co autor miał na myśli, bo chyba po grzybach grę tworzył albo w stanie nietrzeźwości. Nie wiem, nie obchodzi mnie po jakich specyfikach był autor, ważne, że nie zrobię tego zadania za Chiny Ludowe.
Wie ktoś może o co chodzi?

Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-07-2014 o 09h07)
Dostaję od mojego chłopaka miss monety. Czy dostanę je jeśli wyślę moją miss na wakacje? 
MM i MN dostaje sie tylko wtedy kiedy logujesz sie na MF. Jesli wyślesz misske na wakacje wtedy nic nie będziesz otrzymywać.
A na jak długo mogę zostawić moją miss? W sensie ile dni będą trwać jej wakacje? A może mogę ją odebrać kiedy chcę?
Tego nie wiem ale myślę że jest to nieokreślony czas. Wysyłając miss na wakacje nie musisz martwić się o higienę czy głód.. wszystko będzie cały czas na najwyższym poziomie.
Emma1 napisał
Tego nie wiem ale myślę że jest to nieokreślony czas. Wysyłając miss na wakacje nie musisz martwić się o higienę czy głód.. wszystko będzie cały czas na najwyższym poziomie.
Jak mam zmienić kanacje swojemu chłopakowi ? I jak mam zarobić na operacje plastyczną twarzy oprócz chłopaka pracy gier i banku ? 
Chcę startować w wyborach Miss Fashion a nie wiem jak ! Pomóżcie 
zuza25052002 napisał
Chcę startować w wyborach Miss Fashion a nie wiem jak ! Pomóżcie
Ostatnio zmieniony przez Emma1 (10-07-2014 o 14h18)
Mam pytanko w sprawie dodawaniw teledysków lub innych filmików. Jak je dodać, aby inna użytkowniczka mogła dać odrazu play, a nie odtwarzać przez podany link.?
Hej.
Jak mam 250 dzień gry to pojawią mi się nowe rzeczy na licytacji? 
Natt35 napisał
Hej.Jak mam 250 dzień gry to pojawią mi się nowe rzeczy na licytacji?
Ostatnio zmieniony przez Ikan (10-07-2014 o 18h16)