Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 121 122 123 124 125 ... 279

#3051 03-07-2014 o 21h10

Miss'nieobczajona
Anaztazja25
...
Miejsce: Wariatkowo

Ale czy jak go kupie to mogę pieskowi założyć sukienkę, czy da się tylko kotom?

,, Ale ja nie chcę przebywać wśród obłąkanych
  - zauważyła Alicja.
  - Och, temu nie zaradzisz- powiedział Kot
  - Wszyscy jesteśmy tu obłąkani ".

L.Carroll, Alicja w Krainie Czarów

#3052 03-07-2014 o 21h16

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Pieskowi też da się założyć

#3053 03-07-2014 o 21h46

Miss'nieobczajona
Anaztazja25
...
Miejsce: Wariatkowo

To już ostatnie pytanie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Czy jak kupie psa to będę mogła z cofnąć wybór i kupić kota?

,, Ale ja nie chcę przebywać wśród obłąkanych
  - zauważyła Alicja.
  - Och, temu nie zaradzisz- powiedział Kot
  - Wszyscy jesteśmy tu obłąkani ".

L.Carroll, Alicja w Krainie Czarów

#3054 03-07-2014 o 22h00

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Po pierwsze.. nie piszemy posta pod postem, do tego służy opcja zmień..
Po drugie.. nie, jeżeli kupisz psa wtedy zostajeon z Toba juz na zawsze, dlatego przy kupnie zwierzaka należy się dobrze zastanowić

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#3055 04-07-2014 o 14h29

Miss'całkiem całkiem
MagicznaPanda
lady p.o.p.u.l.a.r
Miejsce: Rezydencja Phantomhive

Dlaczego gra sama mi zadaje wyzwania, do tego osobom o o wiele wyższym lvl ode mnie? Przez to ciągle przegrywam. Co chwile dostaje powiadomieniach o nowych stoczonych wyzwaniach. Proszę o pomoc!

hahayes

#3056 04-07-2014 o 14h42

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

To nie gra tylko inne użytkowniczki rzucają Ci wyzwania. Jeżeli są to wyzwania bez zakładu wtedy nie tracisz MM, albo wygrywasz albo przegrywasz. Ty również możesz rzucać takie wyzwania.

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#3057 05-07-2014 o 14h56

Miss'ok
Natt35
...

Hej, /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest może możliwość sprzedaży swoich nieużywanych ciuchów?

" Let’s split the night wide open and we’ll see everything we can. "

#3058 05-07-2014 o 15h09

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Nie ma takiej możliwości.

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#3059 05-07-2014 o 17h05

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Nie chciałam zaśmiecać forum nowym wątkiem, więc pytam tu: czy jest jakiś problem z edytowaniem stroju? Już kilka razy chciałam edytować swój obecny strój, bo zauważyłam, że biały stanik niepotrzebnie wystaje spod gorsetu. Pokazuje mi, że strój został edytowany, ale na stronie głównej Miss się nie zmienia... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#3060 05-07-2014 o 20h54

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

A zdjęłaś tylko stanik czy ubrałaś na jego miejsce coś innego? Stanika nie da się zdjąć (w szafie jest ok, ale na profilu nigdy się nie zmienia), rozwiązaniem tej sytuacji jest bielizna składająca się tylko z majtek, np. majtki 1001 nocy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3061 05-07-2014 o 22h00

Miss'całkiem całkiem
MagicznaPanda
lady p.o.p.u.l.a.r
Miejsce: Rezydencja Phantomhive

Emma1 napisał

To nie gra tylko inne użytkowniczki rzucają Ci wyzwania. Jeżeli są to wyzwania bez zakładu wtedy nie tracisz MM, albo wygrywasz albo przegrywasz. Ty również możesz rzucać takie wyzwania.

Ale ja ich nie akceptuje, same się odbywają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

hahayes

#3062 05-07-2014 o 22h13

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Te wyzwania nie wymagają akceptacji.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3063 06-07-2014 o 09h46

Miss'Żółtodziób
...

Czy żeby dostać dzienne wynagrodzenie pracy trzeba jakoś ją włączyć czy to jest tak jak z chłopakiem?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#3064 06-07-2014 o 10h43

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Jeżeli masz zaakceptowaną pracę to nic nie musisz robić

#3065 06-07-2014 o 13h31

Miss'Żółtodziób
Magia jest wtedy, kiedy splatamy dłonie, a nasze oczy mówią wszystko zamiast słów...

Jak ubrać miss w kilka ciuchów z jednej kategorii? Chodzi mi o zabawę z warstwami.  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

#3066 06-07-2014 o 14h06

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Jeżeli chcesz założyć np. dwie sukienki wtedy ta którą chcesz mieć na wierzchu zakładasz normalnie, a na tą drugą najeżdżasz myszką, klikasz prawym przyciskiem  i na samym dole masz "zbadaj element". Wybierasz to, wyskakują Ci linki.. kopiujesz ten drugi w formacie png, otwierasz w szafie zakładkę ze spodniami i robisz tak samo jak przedtem.. czyli prawy, zbadaj element i podmieniasz linki.Ponownie klikasz na podmienione spodnie, ktore już są spódniczką i zapisujesz strój. Gotowe. Mam nadzieję że pomogłam. Nie da się tego łatwiej opisać, przynajmniej nie wiem jak .

Emma1

#3067 07-07-2014 o 19h46

Miss'ok
AleksandraNowak
PORQUE LA MUSICA ES VOCASION, ES MI PASION, NO ES OBSESION, ES LO QUE SOY. LA MUSICA ES MI VERDAR.
Miejsce: Warszawa

Czy i jak można usunąć tatuaż? Na razie zmieniam tatuaż na inny, ale już go nie chcę.
/modules/forum/img/smilies/blebl.gif

#3068 07-07-2014 o 20h16

Miss'Żółtodziób
...

AleksandraNowak napisał

Czy i jak można usunąć tatuaż? Na razie zmieniam tatuaż na inny, ale już go nie chcę.
/modules/forum/img/smilies/blebl.gif

Tak, tatuaż można usunąć. Wystarczy w salonie tatuażu zaznaczyć (zieloną kropką) miejsce w którym Twoja misska posiada niepożądany tatuaż po czym odkliknąć go na dolnym pasku z wyborem tatuaży a następnie zatwierdzić zmianę w koszyku w lewym górnym rogu.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (07-07-2014 o 20h25)

#3069 08-07-2014 o 13h39

Miss'Żółtodziób
loleczka4
...
Miejsce: olecko

czy jak wyjade na wakacje i nie bede zagladac na miss to czy bede dostawac od chlopaka pieniądze ?

#3070 08-07-2014 o 13h54

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Nie będziesz dostawała żadnych pieniędzy  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez nisiam (08-07-2014 o 13h54)

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#3071 08-07-2014 o 14h12

Miss'Żółtodziób
...

Dobra to ja zadam kilka pytań dotyczących podróży  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
1. Czyli najtańszy pokój kosztuje bodajże 600MM? A jakbym kupiła ten najdroższy to mam jakieś dodatkowe udogodnienia?
2. Ile kosztuje gazela z Kenii?
3. Będąc w podróży nie mam żadnych dochodów- od chłopaka, z pracy?
4. Czy dużo gier jest w Kenii? Mogę dostać za nie jakieś MM?
5. Czy ceny takich rzeczy jak tatuaże, makijaż itp. zmieniają się podczas podróży?

#3072 08-07-2014 o 18h37

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Odpowiem na kilka..
1. Jeśli kupisz ten najdroższy pokój wtedy dostajesz wiecej MN nic wiecej.
2. Niestety nie wiem, nie pamiętam
3. Wydaje mi sie, ze wtedy MM z pracy i od chłopaka dostajesz normalnie (lecz nie jestem pewna)
4. Posprzątaj w mojej torbie, puzzle i chyba sudoku, możesz dostać albo jakieś MM lub MN w zależności od gry
5. Raczej się nie zmieniają

Emma1

#3073 08-07-2014 o 18h38

Miss'wow
KimDallas
...

tudas87 napisał

Dobra to ja zadam kilka pytań dotyczących podróży  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
1. Czyli najtańszy pokój kosztuje bodajże 600MM? A jakbym kupiła ten najdroższy to mam jakieś dodatkowe udogodnienia?
2. Ile kosztuje gazela z Kenii?
3. Będąc w podróży nie mam żadnych dochodów- od chłopaka, z pracy?
4. Czy dużo gier jest w Kenii? Mogę dostać za nie jakieś MM?
5. Czy ceny takich rzeczy jak tatuaże, makijaż itp. zmieniają się podczas podróży?

1. Od ceny pokoju zależy ilość MN jakie dostajesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png MN są podane pod ceną pokoju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
2. Na to pytanie nie znam odpowiedzi
3. Masz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dostajesz MM i MN od chłopaka, MM z pracy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
4. W Kenii, tak samo jak i na innych wycieczkach, jest tylko jedna gra (w Kenii jest zrób zdjęcie). Dodatkowo są również puzzle, posprzątaj w swojej torebce i sudoku, ale te akurat możesz zaliczyć na "normalnej" stronie, bo nie można 2 razy rozwiązywać tych gier /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
5. Nie, ceny są takie same, ale z tego co pamiętam jeśli pojedziesz na wycieczkę odblokowują się nowe tatuaże i są dostępne do końca gry /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Możesz kupić sobie szczotkę (chyba za 20 MM) i dostajesz darmowe fryzury /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3074 08-07-2014 o 20h12

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję Wam dziewczyny, ale jak ktoś wie ile kosztuje gazela to proszę pisać  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

#3075 08-07-2014 o 21h21

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Gazela kosztuje 570 MM. Pojechałam i sprawdziłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Emma1

Strony : 1 ... 121 122 123 124 125 ... 279