A ja mam takie pytanie.. odnośnie wiadomości na forum. Wiecie może od jakiej ilości napisanych wiadomości zmienia się to : Miss Żółtodziób, miss wow, miss ok itd ? Chodzi mi o wszystkie jakie są.
Ostatnio zmieniony przez Emma1 (27-06-2014 o 18h56)
Strony : 1 ... 120 121 122 123 124 ... 279
A ja mam takie pytanie.. odnośnie wiadomości na forum. Wiecie może od jakiej ilości napisanych wiadomości zmienia się to : Miss Żółtodziób, miss wow, miss ok itd ? Chodzi mi o wszystkie jakie są.
Ostatnio zmieniony przez Emma1 (27-06-2014 o 18h56)
1) Miss żółtodziób od 0 Postów
2) Miss nieobczajona od 15 Postów
3) Miss ok od 50 postów
4) Miss całkiem całkiem od 80 postów
5) Miss ujdzie od 170 postów
6) Miss na całego od 250 postów
7) Miss wow od 500 postów
8) Miss Sensei od 700 Postów
OO dziękuję bardzo
ale czy to wszystkie? wydaje mi się, że nie...
Po miss'sensei jest miss'ok (1200?), następnie 'wtajemniczona (chyba od 1700), potem bodajże towarzyska (gdzieś około 2200?) i gdzieś jeszcze jest gaduła czy jakoś tak D: Agata112403 z prawie 4k postami ma już 'Super Miss xD Nie ma ich chyba nigdzie dokładnie opisanych poza tymi, które już wymieniła Nisiam. Te co podałam zdążyłam napotkać na forum.
Dziękuję BARDZO 
eii! gdzie mam nacisnoć aby iść na kurs piekarza ?
Miasto -> Biuro Pracy i tam wybierasz szkolenie albo drozsze albo tańsze.. to już zależy od Ciebie.
tak .. ale ja wchodzę na biuro pracy i tam nic nie mam nic nie pisze tylko jest oferty pracy i nic więcej
Najpierw musisz zrezygnować z obecnej, dopiero wtedy pojawi Ci się kolejna oferta :>
Moja miss już 4 dzień z kolej nie ma w Biurze Pracy szkolenia w zawodzi Piekarki. Bez tego nie będę mogła zrobić zadania i nie wiem co mam zrobić aby te szkolenie mi się pokazało. Proszę o szybką odpowiedź. 
To błąd w grze, takie rzeczy zgłaszaj od razu do Wsparcia, to oni zajmują się techniczną stroną tej gry 
//www.missfashion.pl/modules/support/##
Jestem na poz.30 i mam taką misje: Postanowiłaś zaprosić wszystkich znajomych z Showbiznesu. Aby im zaimponować i zorganizować imprezę musisz wynająć Duży Pałac na co najmniej na 1 dzień. Uwaga! Musisz go zatrzymać co najmniej do czasu, aż przejdziesz do następnego poziomu.. Skoro wynajęlam go dziś to znaczy, że dopiero jutro mi zaliczy tą misje.?
Chyba raczej na 10 dni?

Najpierw sprawdź czy inne zadania z poziomu zaliczyłaś. Jeżeli tak to wynajmij pałac i dopiero następnego dnia (wliczając też godzinę) możesz zrezygnować. Najlepiej jak zobaczysz, że zaliczyłaś misję i przeszłaś na następny poziom wtedy zrezygnuj z pałacu
Najpierw zaliczyłam dwie pozostałe misje, a później wynajełam pałac. Czyli z tego co piszesz Dortnana wynika, że jutro po 17 mi zaliczy misje. Dzięki
Czy to normalne, że gwieździe Biri zrobiłam zdjęcie za 1 razem i to nawet udane ?
Tak,zdjęcie może wyjść za 1. razem ( maxymalnie jest 10 prób,któraś MUSI wyjść).
Hej.
Obecnie mam 57 poziom, kiedy mogę się spodziewać nowej propozycji pracy? 
Chyba na 59. 
Natt35 napisał
Hej.Obecnie mam 57 poziom, kiedy mogę się spodziewać nowej propozycji pracy?
http://misski-mody.blogspot.com/2013/07/poziomy-21-120.html
Czy na wycieczkach też obowiązuje promocja?
Tak
Promocje w grze obowiązują wszystkich ubrań i przedmiotów, tych na wycieczkach też 
Czy można ubrać pieska np. Baseta w sukienkę? 
można musisz wejść do niny i kliknąć zakładkę HauHau land
Hej.
Nie ma możliwości sprzedaży swoich nieużywanych ciuchów?