znalazłam 4 pisanki i nie moge 4 znaleść a szukałam w szędzie.Dlacego tak jest? czy ktos mi pomoze znalesc ostatniS.przepraszam za b łedy
dziękue
Ostatnio zmieniony przez Violi44620 (19-04-2014 o 07h16)
Strony : 1 ... 110 111 112 113 114 ... 279
znalazłam 4 pisanki i nie moge 4 znaleść a szukałam w szędzie.Dlacego tak jest? czy ktos mi pomoze znalesc ostatniS.przepraszam za b łedy
dziękue
Ostatnio zmieniony przez Violi44620 (19-04-2014 o 07h16)
Pisanki pojawiają się losowo każdej osobie. Mogę ci poradzić tyle żebyś zaglądnęła do tematu "Poszukiwanie pisanek" na forum i sprawdziła wymienione miejsca bardzo dokładnie 
Gdxie można znaleźć wielkanocne pisanki. 
cureczka12345 napisał
Gdxie można znaleźć wielkanocne pisanki.
A ja mam takie pytanie.. jeżeli wczoraj znalazłam tylko 4 pisanki to mogę dzisiaj znaleźć tą jedną z wczoraj? Bo dziś znalazłam już wszystkie..
Nie, każdego dnia możesz znaleźć tylko 5 z obecnego dnia 
Hej ;3 mam problem, jakiś czas temu doszłam do poziomu 23 i mam tam ostatnią misje do zrobienia "Idziesz na imprezę, której tematem przewodnim jest Grecja! Z tej okazji Kounette podarował ci naszyjnik grecka bogini. Musisz skompletować cały strój.
Kup:
kolczyki grecka bogini,
korona grecka,
sukienka grecka bogini,
stuła grecka."
Kupiłam to wszystko, nawet dwa razy i dalej nie zaliczyło mi tego zadania ;// Dlaczego ?? Proszę o pomoc . 
Miko napisał
Hej ;3 mam problem, jakiś czas temu doszłam do poziomu 23 i mam tam ostatnią misje do zrobienia "Idziesz na imprezę, której tematem przewodnim jest Grecja! Z tej okazji Kounette podarował ci naszyjnik grecka bogini. Musisz skompletować cały strój.
Kup:
kolczyki grecka bogini,
korona grecka,
sukienka grecka bogini,
stuła grecka."
Kupiłam to wszystko, nawet dwa razy i dalej nie zaliczyło mi tego zadania ;// Dlaczego ?? Proszę o pomoc .
Ostatnio zmieniony przez Emma1 (19-04-2014 o 11h17)
Emma1 napisał
Załóż na siebie cały komplet tego stroju i zapisz.. wtedy powinno być zaliczone.
Ktoś wie czemu dostałam miss pop skoro trofkę mam od dawna? Błąd? Wyzerowanie? Święto Lasu? 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
Ktoś wie czemu dostałam miss pop skoro trofkę mam od dawna? Błąd? Wyzerowanie? Święto Lasu?
Ostatnio zmieniony przez Ikan (19-04-2014 o 12h07)
Dlaczego moja miss ma czerwone ciało?
Ale ja się nie opalałam.
Co mam zrobić, by to znikło?
Arli napisał
Ale ja się nie opalałam.Co mam zrobić, by to znikło?
Tak, na dzień dzisiejszy możesz mieć max.15 pisanek w koszyczku;)
Jak użyć maseczki na twarz lub perfum, albo kremu na opalanie?
Mieszkanie -> szukasz w odpowiednim pokoju rzeczy, które chcesz użyc -> klikasz -> klikasz na łapkę
Jak sprawdzić, ile mam MissPop's?
Missy555, na Twoim profilu pod Twoją Miss (:
hej mam pytanko jak wygląda miss na wózku inwalidzkim? : 
jak zarobić miss pop czy coś tam?? 
Miss Pop dostaje się poprzez głosowanie. Chodzi o to, że inni gracze oceniają sukienki i jeśli Twoja im się spodoba przyznają Ci serduszko i wtedy dostaniesz 1 ocenę Miss Pop 
Hej! Bardzo spodobała mi się sukienka, którą ma na sobie miss stąd: //www.missfashion.pl/modules/mobile/download.php (ta miss po lewo w warkoczu)
Wie ktoś, czy ta sukienka jest dostępna w grze i jak się ewentualnie nazywa?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (22-04-2014 o 12h41)