Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 279

#2726 07-04-2014 o 18h57

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Moja miss ma dużo IQ bo układam codziennie duże puzzle, ale w sumie nie jest mi aż tak wysokie potrzebne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ja buziaki skończyłam chyba najdalej na 4 poziomie, ale nie mam cierpliwości do tej gry, więc nie podejmowałam więcej prób /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#2727 07-04-2014 o 21h49

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Ja często chodzę do biblioteki stąd moje wysokie IQ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A puzzli nie umiem układać, chociaż na zywo jestem w nich mistrzem, jakoś mi te nie podpasowały i chyba moim rekordem są małe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A co do gry buziaki to doszłam do 9 poziomu, więc dać da się na pewno /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2728 08-04-2014 o 19h49

Miss'Żółtodziób
...

Ja mam koleżąnke która ma nik, ale ja nie wiem jak ją odszukać.
         POMOCY!!!

#2729 08-04-2014 o 19h58

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Jeżeli znasz jej nick to wystarczy, że wejdziesz w skrzynkę na dole będzie odnośnik do kontaktów. Klikasz i obok są trzy małe znaczki w kształcie ludzików. Trzeci to dodanie do listy kontaktów.

#2730 09-04-2014 o 18h31

Miss'Żółtodziób
...

Pytanko dotyczące gry Safari photo.. Mianowicie, nie potrafię rozgryźć, którym zwierzętom można robić zdjęcia, a którym nie. Może ja nie dostrzegłam jakiegoś szczegółu, ale nieco mnie to dziwi, że robiąc zdjęcie żyrafie, dostaję -10 punktów. ;/ Nie robię zdjęć turystom, choć są bardo podobni do surykatek, ale żyrafom i lwom jak najbardziej, a i tak nie mogę zdobyć tych 600 punktów potrzebnych do ukończenia misji ;/ Czy tylko ja mam z tym taki problem?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#2731 09-04-2014 o 18h34

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Każdemu zwierzęciu można robić zdjęcie pod warunkiem, że się w nie trafi i nie zrobi się zdjęcia tłu obok /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2732 09-04-2014 o 18h54

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Wiem, że to pytanie pewnie już było ale zapytam.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jak zobaczyć ile ma się punktów np w finałach?

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#2733 09-04-2014 o 19h13

Miss'Żółtodziób
...

Emma1 napisał

Wiem, że to pytanie pewnie już było ale zapytam.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jak zobaczyć ile ma się punktów np w finałach?

Nie ma możliwości sprawdzenia ile punktów dana użytkowniczka czy też my same zdobywamy w trakcie trwania finału. Dopiero po wygranej można sprawdzić ilość zdobytych punktów i to pod warunkiem, że zostałyśmy posiadaczkami trofeum. Bieżące punkty zdobywane w trakcie defilady (bez naliczania punktów z finałów, one są naliczane osobno) są wyświetlane na profilu każdej użytkowniczki.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (09-04-2014 o 19h17)

#2734 12-04-2014 o 00h27

Miss'Żółtodziób
Shini
...

Jak to jest z pracą? Mam IQ 126 i od czasu sekretarki (95 IQ) nie mam nowych ofert na lepsze stanowisko.
Czy nowe stanowisko pojawi mi się dopiero po przejściu jakiejś misji czy jest to niezależne. Jestem na misji z operacją plastyczną.

#2735 12-04-2014 o 00h29

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Shini, nowe stanowiska to zawsze któraś z misji na danym poziomie:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2736 12-04-2014 o 19h18

Miss'ok
...
Miejsce: W bocznej uliczce, w cieniu drzew, tuż obok ciebie...

Hejka,
Wynajmuje Pałac przez który codzienny budżet mam na -1020 MM. Co się stanie gdy skończą mi się MM, zostanę eksmitowanym czy mój budżet wejdzie na minus?

#2737 12-04-2014 o 19h28

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Darcy-Hades – po wyczerpaniu się MM będziesz po prostu cały czas na zerze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (12-04-2014 o 19h29)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2738 12-04-2014 o 19h37

Miss'ok
...

Na pewno tylko na zerze? Trochę to dziwne, w końcu brak mi tysiaka na opłaty i nie ponoszę za to żadne "kary"?

Ostatnio zmieniony przez Darcy-Hades (12-04-2014 o 19h51)

#2739 12-04-2014 o 20h11

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Dziewczyny pisały o tym kilka stron temu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja sama dlatego czekam aż gwiazdy zeżrą moje oszczędności, aby wziąć się za misje z Pałacem dopiero, gdy będę miała jedynie na pierwszą opłatę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2740 12-04-2014 o 20h18

Miss'ok
...

Super, dzięki wielkie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#2741 13-04-2014 o 21h17

Miss'ok
Natt35
...

Hej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam pytanie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak to jest z licytacjami? Kiedy pojawiają nowe przedmioty do licytacji?

" Let’s split the night wide open and we’ll see everything we can. "

#2742 14-04-2014 o 13h55

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Natt35 napisał

Hej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam pytanie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak to jest z licytacjami? Kiedy pojawiają nowe przedmioty do licytacji?

Nowe przedmioty pojawiają się wtedy, gdy dojdziesz do wyznaczonego limitu dni od których możesz licytować np.200 dni gry - wtedy masz dostępne nowe ubrania do licytacji. I tak jest też później.. 300 dni gry, znów nowe ubrania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#2743 14-04-2014 o 14h17

Miss'Żółtodziób
...

Dokładnie to pojawiają się nowe przedmioty od 50, 100, 200 i 300 dnia gry.

#2744 14-04-2014 o 16h11

Miss'Żółtodziób
...

SquidgyAmpersand napisał

jak zerwać z chłopakiem? klikam na 'spadaj' ale nic sie nie dzieje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

Bo jeśli to Jene Piotre to to spadaj to jego nazwa trzeba kliknąć na ikonke na której są złamane serca ale żeby zerwać tżeba mieć 30mm pozdro od    abcdefghijkl2 /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#2745 14-04-2014 o 16h15

Miss'Żółtodziób
...

Darcy-Hades napisał

Hejka,
Wynajmuje Pałac przez który codzienny budżet mam na -1020 MM. Co się stanie gdy skończą mi się MM, zostanę eksmitowanym czy mój budżet wejdzie na minus?

Wezną ci chate oto twoja odpowiedz /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif pisze abcdefghijkl2

#2746 14-04-2014 o 16h20

Miss'Żółtodziób
...

Clariexx napisał

Pytanko dotyczące gry Safari photo.. Mianowicie, nie potrafię rozgryźć, którym zwierzętom można robić zdjęcia, a którym nie. Może ja nie dostrzegłam jakiegoś szczegółu, ale nieco mnie to dziwi, że robiąc zdjęcie żyrafie, dostaję -10 punktów. ;/ Nie robię zdjęć turystom, choć są bardo podobni do surykatek, ale żyrafom i lwom jak najbardziej, a i tak nie mogę zdobyć tych 600 punktów potrzebnych do ukończenia misji ;/ Czy tylko ja mam z tym taki problem?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

To jest gra missfason a nie jakaś tam jakty na to muwiłaś niewiem takie pytania w tej grze o którą się pytasz. /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif

#2747 14-04-2014 o 17h08

Miss'ok
Natt35
...

nina208 napisał

Ja mam już 190 dzień i ciągle mam te same przedmioty w licytacjach. Ale dobra odczekam. A koleżance, która odpowiedziała mi ma pytanie wcześniej bardzo dziękuje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I tobie tak samo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2748 14-04-2014 o 17h18

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat

Natt35 napisał

nina208 napisał

Ja mam już 190 dzień i ciągle mam te same przedmioty w licytacjach. Ale dobra odczekam. A koleżance, która odpowiedziała mi ma pytanie wcześniej bardzo dziękuje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I tobie tak samo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Więcej info znajdziesz tutaj : http://misski-mody.blogspot.com/2013/07/licytacje.html /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Emma1

#2749 14-04-2014 o 22h07

Miss'ok
Natt35
...

Emma1 napisał

Natt35 napisał

nina208 napisał

Więcej info znajdziesz tutaj : http://misski-mody.blogspot.com/2013/07/licytacje.html /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuje jeszcze raz, ta strona rozwiała moje wątpliwości. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A wyzwania zostały rzucone. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2750 14-04-2014 o 22h23

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Czy na poziomie 40 wystarczy, że wynajmę dużą willę zgodnie z tym co jest napisane czy muszę wynajmować pałac?

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 279