Moja miss ma dużo IQ bo układam codziennie duże puzzle, ale w sumie nie jest mi aż tak wysokie potrzebne
Ja buziaki skończyłam chyba najdalej na 4 poziomie, ale nie mam cierpliwości do tej gry, więc nie podejmowałam więcej prób 

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 279
Moja miss ma dużo IQ bo układam codziennie duże puzzle, ale w sumie nie jest mi aż tak wysokie potrzebne
Ja buziaki skończyłam chyba najdalej na 4 poziomie, ale nie mam cierpliwości do tej gry, więc nie podejmowałam więcej prób 

Ja często chodzę do biblioteki stąd moje wysokie IQ 
A puzzli nie umiem układać, chociaż na zywo jestem w nich mistrzem, jakoś mi te nie podpasowały i chyba moim rekordem są małe 
A co do gry buziaki to doszłam do 9 poziomu, więc dać da się na pewno 
Ja mam koleżąnke która ma nik, ale ja nie wiem jak ją odszukać.
POMOCY!!!
Jeżeli znasz jej nick to wystarczy, że wejdziesz w skrzynkę na dole będzie odnośnik do kontaktów. Klikasz i obok są trzy małe znaczki w kształcie ludzików. Trzeci to dodanie do listy kontaktów.
Pytanko dotyczące gry Safari photo.. Mianowicie, nie potrafię rozgryźć, którym zwierzętom można robić zdjęcia, a którym nie. Może ja nie dostrzegłam jakiegoś szczegółu, ale nieco mnie to dziwi, że robiąc zdjęcie żyrafie, dostaję -10 punktów. ;/ Nie robię zdjęć turystom, choć są bardo podobni do surykatek, ale żyrafom i lwom jak najbardziej, a i tak nie mogę zdobyć tych 600 punktów potrzebnych do ukończenia misji ;/ Czy tylko ja mam z tym taki problem? 
Wiem, że to pytanie pewnie już było ale zapytam..
jak zobaczyć ile ma się punktów np w finałach?
Emma1 napisał
Wiem, że to pytanie pewnie już było ale zapytam..jak zobaczyć ile ma się punktów np w finałach?
Ostatnio zmieniony przez Ikan (09-04-2014 o 19h17)
Jak to jest z pracą? Mam IQ 126 i od czasu sekretarki (95 IQ) nie mam nowych ofert na lepsze stanowisko.
Czy nowe stanowisko pojawi mi się dopiero po przejściu jakiejś misji czy jest to niezależne. Jestem na misji z operacją plastyczną.
Shini, nowe stanowiska to zawsze któraś z misji na danym poziomie:)
Hejka,
Wynajmuje Pałac przez który codzienny budżet mam na -1020 MM. Co się stanie gdy skończą mi się MM, zostanę eksmitowanym czy mój budżet wejdzie na minus?
Darcy-Hades – po wyczerpaniu się MM będziesz po prostu cały czas na zerze 
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (12-04-2014 o 19h29)
Na pewno tylko na zerze? Trochę to dziwne, w końcu brak mi tysiaka na opłaty i nie ponoszę za to żadne "kary"?
Ostatnio zmieniony przez Darcy-Hades (12-04-2014 o 19h51)
Dziewczyny pisały o tym kilka stron temu
Ja sama dlatego czekam aż gwiazdy zeżrą moje oszczędności, aby wziąć się za misje z Pałacem dopiero, gdy będę miała jedynie na pierwszą opłatę 
Super, dzięki wielkie 
Hej.
Mam pytanie.
Jak to jest z licytacjami? Kiedy pojawiają nowe przedmioty do licytacji?
Natt35 napisał
Hej.![]()
Mam pytanie.Jak to jest z licytacjami? Kiedy pojawiają nowe przedmioty do licytacji?
Dokładnie to pojawiają się nowe przedmioty od 50, 100, 200 i 300 dnia gry.
SquidgyAmpersand napisał
jak zerwać z chłopakiem? klikam na 'spadaj' ale nic sie nie dzieje
Darcy-Hades napisał
Hejka,
Wynajmuje Pałac przez który codzienny budżet mam na -1020 MM. Co się stanie gdy skończą mi się MM, zostanę eksmitowanym czy mój budżet wejdzie na minus?
pisze abcdefghijkl2
Clariexx napisał
Pytanko dotyczące gry Safari photo.. Mianowicie, nie potrafię rozgryźć, którym zwierzętom można robić zdjęcia, a którym nie. Może ja nie dostrzegłam jakiegoś szczegółu, ale nieco mnie to dziwi, że robiąc zdjęcie żyrafie, dostaję -10 punktów. ;/ Nie robię zdjęć turystom, choć są bardo podobni do surykatek, ale żyrafom i lwom jak najbardziej, a i tak nie mogę zdobyć tych 600 punktów potrzebnych do ukończenia misji ;/ Czy tylko ja mam z tym taki problem?
nina208 napisał
I tobie tak samo.
Natt35 napisał
nina208 napisał
Ja mam już 190 dzień i ciągle mam te same przedmioty w licytacjach. Ale dobra odczekam. A koleżance, która odpowiedziała mi ma pytanie wcześniej bardzo dziękuje.I tobie tak samo.
Emma1 napisał
Natt35 napisał
nina208 napisał
Ja mam już 190 dzień i ciągle mam te same przedmioty w licytacjach. Ale dobra odczekam. A koleżance, która odpowiedziała mi ma pytanie wcześniej bardzo dziękuje.I tobie tak samo.
Więcej info znajdziesz tutaj : http://misski-mody.blogspot.com/2013/07/licytacje.html

Czy na poziomie 40 wystarczy, że wynajmę dużą willę zgodnie z tym co jest napisane czy muszę wynajmować pałac?