Mam pytanie, które mogło już się pojawić, lecz nie mogę go znaleźć.
Misja 1 poziom 30
Trzeba tam wynająć na 10 dni duży pałac. Więc co mam wynająć "Pałac" czy "Dużą willę" ?
Games of Trones
Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 279
Mam pytanie, które mogło już się pojawić, lecz nie mogę go znaleźć.
Misja 1 poziom 30
Trzeba tam wynająć na 10 dni duży pałac. Więc co mam wynająć "Pałac" czy "Dużą willę" ?
Musisz wynająć Pałac.
ErinBlack napisał
MN odgrywa kluczową rolę, poziom jest bez znaczenia. A i nie liczy się liczba ubrań, lecz ubrania jakie ma na sobie miss. Z tego, co pamiętam miała chyba znaczenie cena ubrania.
Choć jak już wspomniałam to MN jest najważniejsze, ubrania mają tak mały wpływ na wynik, że nie ma co się nimi na dobrą sprawę zbytnio przejmować
)
Gdzie się znajduje recepcja

U mnie też tak jest a nigdzie nie byłam, ale myślę, że temu tak sie pokazuje bo tyle dni jest do końca miesiąca
albo druga opcja, że to bug.
Lili708 z tymi dniami miesiąca to chyba prawdopodobne 

To mi tak najbardziej pasuje, no ale zobaczymy 
Chodzi mi oto że jak jest jakaś licytacja np. kapelusz spódnica kaftan naszyjnik lizou to jak jest data że będą inne licytacje to są cały czas rzeczy np. lizou i ja chciałam zalicytować inne a nie mogłam bo były rzeczy lizou!

Inne pojawią się kiedy przekroczysz dni spędzone na grze. 100 dni gry odblokowuje kolejne ubrania, potem 200 i tak dalej.
karolcia2030555 napisał
Chodzi mi oto że jak jest jakaś licytacja np. kapelusz spódnica kaftan naszyjnik lizou to jak jest data że będą inne licytacje to są cały czas rzeczy np. lizou i ja chciałam zalicytować inne a nie mogłam bo były rzeczy lizou!![]()
Teraz już rozumiem
Dziewczyny mają rację, dobrze że się sprawa wyjaśniła 

Hej, jak usunąc konto, nie umiem !
I nic nie umiem wymyślic. 
'Moje konto' [po lewej stronie pod ramką z licytacjami] -> 'usuń konto'
Cześć.
Czy jest możliwość, by po wyświetleniu domu nie było mnie i mojego chłopaka w pokoju?
Próbowałam ich "wsadzić" pod scenerię, ale magicznie pojawili się z powrotem
Z góry dzięki ;]
Zdarza się czasami, że nasza misska i tak pojawia się w mieszkaniu dlatego trzeba sprawdzać i za każdym razem zapisywać postacie schowane za rzeczami 
KimDallas napisał
Zdarza się czasami, że nasza misska i tak pojawia się w mieszkaniu dlatego trzeba sprawdzać i za każdym razem zapisywać postacie schowane za rzeczami
Hej..Pewnie pytanie już gdzieś padło, wczoraj moja miss zerwała z chłopakiem, miała wrócić jutro-dziś, by poderwać kogoś. A w komunikacie znowu miałam "już dziś zerwałaś z chłopakiem." Czy jeśli to było zadanie z misji to mogło mi tak wyjść?
Seooś, dziennie możesz wykonać tylko jedną akcję na dyskotece. Po 12 w nocy będzie dostępna kolejna opcja i będziesz mogła spróbować poderwać faceta. (co wcale nie musi być takie proste)

Czy ktoś też ma problem z licytacjami? Mam dość funduszy, żeby licytować, a wyskakuje mi komunikat, że nie mam dość MM..
czy jest jakaś szybsza opcja na pozyskanie pktów IQ niż biblioteka? Mam na myśli kupienie czegoś (tzn gdy chcesz zrzucić wagę można kupić rowerek i raz dwa zrzucić kilogramy). Jest coś takiego do inteligencji?
MnlXyz napisał
czy jest jakaś szybsza opcja na pozyskanie pktów IQ niż biblioteka? Mam na myśli kupienie czegoś (tzn gdy chcesz zrzucić wagę można kupić rowerek i raz dwa zrzucić kilogramy). Jest coś takiego do inteligencji?
Ok, dzięki za info
. To mam jeszcze jedno pytanie. Jest gdzieś na forum lub gdziekolwiek na tej stronie możliwość zobaczenia jakie będą misje na wyższe poziomy?