Ban, bo właśnie. Muszę na poniedziałek ogarnąć. Potem mamy próbne.

Strony : 1 ... 88 89 90 91 92 ... 200
Ban, bo właśnie. Muszę na poniedziałek ogarnąć. Potem mamy próbne.

Ban, bo Zioło, ty zdrajco -.-

Ban, bo hęę? Co jest, Ana?

Ban, bo tak u mnie wieje, że nie da się oglądać telewizji.
Ban, bo nie do końca mam co ze sobą zrobić, jakieś pomysły?
Ban, bo moja radą na wszystko jest albo poczytaj książkę bądź odpal grę. xD
Ban, bo właśnie trochę bolą mnie oczy i tak jakoś nie jestem za tym. Normalnie bym ćwiczył, ale moje łydki... no mam ochotę tylko na bezproduktywne leżenie, esgvaeg, czuję się chory.
Ban, bo aish, chyba też sobie włączę grę. Na przeglądarce jakąś. ;_;

Ban, bo ja też zaraz odpalam swoją gierkę ale piesek upomina się o spacer...
Ban, bo chyba też w coś pogram, ale najpierw muszę obejrzeć Gravity Falls.
Drugi sezon sam się nie obejrzy xD
I nie skończyłam nadal Makbeta x'D
Ban, bo jestem mistrzem w przekonywaniu do grania xD
Jak to nie skończyłaś? xD
Ban, bo supi, klasa sobie właśnie przypomniała, że trzeba kupić balony na jutro... I oczywiście to ja mam kupić, bo mam klasowe hajsy. :')
Niby się zgłosiłam na skarbnika dobrowolnie i spodziewałam się, że będę musiała kupować. Nie mam nic przeciwko, o ile mi mówią o czasie, a nie przed chwilą napisali, że na jutro mam kupić. ;/

Ban, bo miałam pograć wczoraj, ale zajęłam się oglądaniem i również dlatego nie skończyłam Makbeta xD
Ban, bo ktoś poleca jakąś gierkę online o słabych wymaganiach, która nie jest agarem? xD

Ban, bo czy ktoś jeszcze używa Google Chrome i nie działa mu zabawa warstwami? ;-; Bo mam to samo co Saeniver (tutaj o tym) i nie mogę zrobić styli z tymi nowymi rączkami </3333
Ostatnio zmieniony przez Iremi (06-12-2015 o 13h58)
Ban, bo ja nie wiem, używam Opery. Ale w sumie tu też nie sprawdzałam, czy działa.

Ban, bo nie wiem Iremi czy z tym nowym zestawem, ale ja wczoraj próbowałam przenieść coś z bielizny na skarpety (później na inne warstwy) i się nie przenosiło, bo później jak na warstwę bielizny chciałam coś innego założyć, to się okazywało, że to co przenosiłam się nie przeniosło.

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo mi na Chrome jedynie pojawiał się problem na niektórych ubraniach. Bodajże nie mogłam dać nóg na buty bo na skarpetki miałam coś już nałożone, ale znalazłam rozwiązanie i wybrałam inny fragment garderoby o:
Ban, bo ja już zarzuciłam zabawę warstwami na jakiś czas.
I cześć.
Ban, bo hejka :'D
Ja warstwy zazwyczaj używam bo za wiele rzeczy mi się jednocześnie podoba xD
Ban, bo obecna moja styli nie wymagała warstw a i tak mi się podoba fest ;D
Nie trzeba się bawić, żeby mieć efekt 
Ban, bo i prostota wykonania czasami lepiej wygląda niż przekombinowanie :'D
Ban, bo tylko niektóre przeładowane styli mi się podobają, większość niekoniecznie.
Ban, bo czasami tak jest ale i czasami przepych po prostu zachwyca jak dobrze się go zaprezentuje c:
W ogóle zostało mi 50 zadań :'D
Ban, bo gratki! Masz czas do dziś do jakiejś konkretnej godziny czy jak?