Ban, bo zdarza się xD
Dobranoc 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 107 108 109 110 111 ... 200
Ban, bo zdarza się xD
Dobranoc 
Ban, bo właśnie zwykle się nie zdarza, dlatego to takie zabawne. XD

Ban, bo yup xD
Dobra, też lecę spać, oby znowu nie śniły mi się głupoty.

Ban, bo nie chce mi się iść do pracy D:
Ban, bo ja nie poszłam do szkoły, mój brzuch rano umierał. ;_;

Ban, bo brakuje mi możliwości nie pójść do pracy z powodu bólu brzucha D:
Teraz to trzeba ganiać po lekarzach a i niekoniecznie L4 się dostanie ; ;
Ban, bo to w sumie wkurzające, boli mnie, chociaż okresu jeszcze nie mam + przestało jak się zaczęła pierwsza lekcja. >.< Rozumiem żołądek ze stresu, ale to nie taki ból, więc wtf.

Ban, bo ja przywykłam... Mnie boli tydzień przed i tydzień po, więc tak jakby gdy nie boli to jest dziwnie xD
Twój brzuch postanowił pobawić się w trolla xD
Ban, bo mnie czaaaaasem boli dzień przed, ale i tak jestem podminowana, bo mi się spóźnia z 5-6 dni. ._.

Ban, bo chyba raczej nie ma o co się martwić... Zwłaszcza, że zmienia się pora roku i to jest normą o:
Gdyby mi się spóźniał to nerwy są nie tylko dla mnie ^^''
Hahaha, ban, bo akurat u mnie takich nerwów nie ma. XD Bardziej rozkmina, czy wszystko w porządku, bo praktycznie od początku miałam regularnie, a już drugi raz mi się spóźnia tak "długo". >.<

Ban, bo my tak kobiety wspaniale mamy, że wszystko na to wpływa. ^^ Zaczynając od pogody a kończąc na załamce z powodu złamanego paznokcia xD
Ban, bo prawdę mówiąc wolałabym, żeby zaczął mi się dziś, bo pierwszy dzień najgorszy, a nie mogę więcej szkoły opuścić... 

Ban, bo całe szczęście ja już jestem po xd Najgorzej jest, to że w tym czasie chodzę jak na haju po tabletkach przeciwbólowych (zazwyczaj ich nie biorę)

Ban, bo wrrr, nie mogę sobie poradzić z gimpem. ;_;

Ban, bo mam okienko, ale nie chce mi się już wracać do szkoły.

Ban, bo za godzinę muszę pójść do tej cholernej pracy .-.
Ban, bo nie zazdroszczę, moja mama też tam pracowała e.e

Ban, bo mam super zespół ale klienci to najgorsze co może być... :c
Ban, bo właśnie o nich myślałam xD. Współczucie.

Ban, bo wrzuciłam posta na kpopowy spam iii mam nadzieję, że ktoś ma jakiś pomysł na piosenki do playlisty.

Ban, bo pewnie większość propozycji będzie taka sama jak moje xD.

Ban, bo niektórych piosenek nie ma na spotify po prostu. Albo trzeba inaczej wpisywać. 

Ban, bo dawno nikt nie banował. Ma ktoś może tabletki na ból głowy?;_;

Ban, bo mi się przydadzą tabletki na ból istnienia, jestem totalnie padnięty i potrzebuje czasu na odmóżdżenie się, BO ZDYCHAM PO 3 GODZINNYM WYKŁADZIE, który miał być krótszy, po piciu zbyt małych ilości wody, po niezjedzeniu w porę odpowiedniego obiadu i po masie innych rzeczy, które dzisiaj mnie przerosły.
Jutro jadę do domu, a nie jestem nawet trochę gotowy, ECH WSZYSTKO.