Ban, bo trzymaj się Evvers, odpocznij sobie trochę ;>

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 200
Ban, bo trzymaj się Evvers, odpocznij sobie trochę ;>

Ban, bo witam wszystkich. ♥
Ban, bo cześć, czołem.

Ban, bo zastanawiam się czemu zawsze gdy piszę Ban, to jakimś magicznym cudem piszę Bam. Za dużo Got7. XDD
Ban, bo w końcu przerwa w pracy c:
Ban, bo zawsze myślę, że pracujesz w jakimś FBI czy w policji. X"DDD
To przez ten avek chyba. x'DDDDD
Ban, bo kurde przykrywka z pracą w Tesco nie wypaliła... Muszę zmienić tożsamości xD
Ban, bo hahahah. xD Jak ja kocham twoje wypowiedzi. x"D
Ban, bo to nie zmienia faktu, że Ciebie namierze i usunę to wspomnienie byś więcej nie sabotowała mojej misji. xD
Ban, bo tylko Julek zna mój adres. xD
Ban, bo zapomniałaś gdzie pracuje xD Już Ciebie namierzają xD
Ban, bo w jakimś cygańskim FBI. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban, no bo waśnie xD
A teraz wracam do pracy więc papatki c:
Ban, bo i tak mnie nie znajdziecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Julek dobiega do furtki w 5 sekund. xD
Ban, bo meh zawsze dowalą ostatnie sprawdziany i poprawki na ostatni tydzień, kiedy ja zawsze muszę zachorować i dostać antybiotyk z tygodniowym zwolnieniem, dziękuję, naprawdę.
Cześć tak poza tym.
Ban, bo witaj Nel! ^^
Ehh...znam ten ból. ;__;
Ban, bo samo siedzenie w domu mi ani trochę nie przeszkadza, ale frekwencja. Na tym antybiotyku muszę w piątek iść na przynajmniej 1 lekcje bo mi da nieklasyfikowane, no serio
Ban, bo coś często chora jesteś, Nel.

Ban, bo mnie zaczyna brać jakaś choroba, a jutro ostatni termin popraw, no i sprawdzian z edb <obecność obowiązkowa> e.e
Ban, bo takie życie Zioło e.e I tak mam osłabiony organizm bo wiecznie jestem na jakichś lekach jak nie alergicznych to coś, meh.
Ban, bo powinni ci załatwić indywidualne, przynajmniej byśnie opuszczała szkoły. X"D

Ban, bo wiem co czujesz Jelon. W tym tygodniu miały być cztery sprawdziany i ja musiałam napisać w późniejszym terminie, mimo że byłam chora jak nie wiem to poszłam >.>
Jelon, też masz błąd serwera na SyFie?
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (15-12-2015 o 19h17)

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo ja w tym tygodniu mam jeszcze... 6 sprawdzianów. Plus może do zaliczenia dzisiejszy. Chyba, że mi da po świętach.

Ban, bo ta no indywidualne, walić takie coś XD Nie łapałabym się w indywidualne, jedyne co mnie mocno wkurza to sam fakt tej obecności, bo to czy masz zwolnienie lekarskie czy nie nijak sie ma do frekwencji i jak w zeszłym roku nie było mnie 20 tygodnie pod rząd, a wcześniej często czwartek-piątek bo po wf tak mi było słabo że musieli mnie zwalniać, to miałam prawie nieklasyfikowanie z 3 przedmiotów, które akurat były tylko w te dni..
Ban, bo Brateł, też mi SyF nie działa ._. Najchętniej bym została jutro w domu, ale jak nie napiszę tych sprawdzianów, to będę mieć zagrożenie e.e