Ban, bo się okaże xD
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 105 106 107 108 109 ... 200
Ban, bo się okaże xD
Ban, bo ja z koleżanką w szkole ciągle męczymy to "brawo Ty, brawo ja" XDD
Za to chłopacy mają fazę na "nie złamiesz mnie kmiocie", "zamkj się żulu/menelu", itd. XDD
Ban, bo hahahahhaah Iryś padłam. x"D
Ban, bo perfekcyjnie pomalowałam paznokcie lewej dłoni, ale boję się, co będzie z prawą.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (13-12-2015 o 15h32)

Ban, bo życzę powodzenia Mineo. :>
Ban, bo dzięki xD Wyszło mi lepiej niż u lewej... Jak xDDD. Chyba mam już wprawę.

Ban, bo ja nie mam nigdy z tym problemu. *w* Może to dlatego, że jestem oburęczna...xD
Ban, bo dłuugo cisza xd
Ban, bo zrobiłam wczoraj pierniki, a dziś je dokończyłam ^w^

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo nawet nas nie poczęstowałaś, nieładnie! xd
Ban, bo moja siostra zrobiła dzisiaj babeczki w kształcie choinki. Szkoda, że nie mogę słodyczy T^T.

Ban, bo jedna babeczka do śniadania nie zaszkodzi, Mineo, śmiało!
Ban, bo cichaj Ev, Anie i tak trudno się utrzymywać na diecie.

Ban, bo Ev, zaszkodzi. Moja twarz łatwo zdradza, że zjadłam coś słodkiego xD.

Ban, bo nie znam do końca jej sytuacji, ale znam swoją i wiem do czego doprowadziły mnie paranoiczne restrykcje i rezygnowanie z wszystkiego, co jest choć trochę niezdrowe i niedobre. Domowej roboty babeczka nie jest niczym złym, naprawdę, około 200 kcal. Można zjeść zamiast drugiego śniadania i dorzucić 10 minut treningu albo odłożyć kromkę z kolacji. I nic się nie stanie. Gorzej, jak ktoś nie umie skończyć na jednej. Wtedy faktycznie lepiej nie zaczynać.
Iremi napisał
Ban, bo kocham Frozię ♥♥♥
Ban, bo Fro, pozdrawiam w takim razie xd roboty masz dużo 
Ban, bo jeśli znajdę na grupie fejsbukowej kolosy z zeszłych lat to będę miała dużo mniej XD
Ban, bo wreszcie skończyłam stylizację! Po dwóch tygodniach! XD
Taki mały prezent na urodziny XDDD
Ban, bo po raz enty wszystkiego najlepszego <3
W ogóle jakiś taki zmarnowany głos miałaś, kiedy dzwoniłam xD
Ban, bo ciągle nie pozbyłam się w 100% chrypy po anginie, a do tego byłam na dole, a nie lubię głośno gadać przez telefon, kiedy w pokoju obok siedzi cała rodzinka XDD
Zresztą byłam w lekkim szoku, gdy zauważyłam kto dzwoni XDD
Ban, bo ja zawsze idę wtedy się zamknąć w swoim pokoju, żeby nikt mnie nie podsłuchiwał xD
Tak myślałam, że jeszcze chrypa Cię trzyma :>
Ban, bo doberek wszystkim :'D
Ban, bo cześć.
Ban, bo dzień dobry! ^w^