Ban, bo będę skromna i pochwalę się szybką przemianą materii więc na szczęście nie muszę chudnąć nigdzie <3 (Tak bardzo skromna xD )
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 103 104 105 106 107 ... 200
Ban, bo będę skromna i pochwalę się szybką przemianą materii więc na szczęście nie muszę chudnąć nigdzie <3 (Tak bardzo skromna xD )
No cóż, ja też nie musiałem, ale u mnie chodziło o zdrowe odżywianie, a później wpadły zaburzenia, więc ban za własną głupotę, no ale i tak propsuję healthylifestyle, zwłaszcza, jak ostatnio zobaczyłem tyłek mojej szczupłej, ale objadającej się syfem współlokatorki. D':
Ban, bo cześć cześć 
Ban, bo chyba powinnam w końcu anulować jedno zamówienie na sygnę e.e"
Ban, bo ja to powinnam sygnę jakąś ogarnąć xd choć mój podpis się mi podoba, więc w sumie no.. xd
Ban, bo miałam nawet jakiś pomysł na sygnę, ale jednak minęło X czasu, nadal jej nie ma i właściwie mi niepotrzebna, a ktoś mi oddał swoją sygnę (miłość motzno)
Jak co się podoba Seciu, to nie zmieniaj :V
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-12-2015 o 12h58)
Ban, bo ja co zamówię sygnę to jej nie dostanę XD.
Ban, bo sorry Evvers, jakąś spróbuję ci wykombinować, ale musisz poczekać, aż dopadnie mnie wolne. xD

Ban, bo wieczne kolejki w warsztatach widzę xD
Ano, nie będę zmieniać Jelonku, tak jest ;D
Ban, bo ja wolne niby od czwartku sobie robię, ale tyle rzeczy przez święta do ogarnięcia na uczelnie, że nie wiem czy faktycznie mogę to tak nazwać...
Ban, bo tam zawsze są takie kolejki, więc jak zamawiam, to wtedy gdy nie mam już innego pomysłu x'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-12-2015 o 13h22)
Ban, bo ja nie zamawiam właśnie, to się średnio orientuję ;D
Evvers, ale pamiętaj o wypoczynku, wolne nie tylko na naukę ;P
Ban, bo Seciu, czemu mi to robisz i prezent mi wysłałaś?
Znajdę cię. I innych też. Marny wasz los :V
<bo jestem dziwnym jelonem>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-12-2015 o 13h33)
Ban, bo chciałam?
Znajdź, jak najbardziej xD Ale nie bij, za dobro odpłać uśmiechem :PP
Ban, bo jasne.
Takim uśmiechemSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (13-12-2015 o 13h37)
Ban, bo w takim razie się schowam przed Tobą xDD
Ban, bo ja jestem takim leniem, że mi to wypada powiedzieć odwrotnie D:.
Ban, bo jak kto chce xD Ja oczywiście żartuję sobie ;D
Ban, bo też powinnam się wziąć za coś produktywnego, a od rana czytałam opisy charakterów.
I przez wcześniejsze posty sama się zmierzyłam. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zakładam nowy konkurs, może ktoś się zgłosi. :>

Ban, bo bym ja miała czas Zioło xD
Ban, bo jakie opisy charakterów? Ja się starałem chwilę wcześniej moje marnowanie czasu na czytanie o właściwościach fasoli przełożyć na zapisywanie tego co czytam fonologicznie, czego potrzebuję do zajęć. I w sumie lepsze to niż nic, trochę przyjemnego z pożytecznym, psychologię rozwoju też się jakoś czyta, no ale łaciny to ja raczej nie przetłumaczę w zbyt dobry sposób...
Ban, bo łacina to wyższa szkoła jazdy xd
Ban, bo interpretacje* względem planet, ale przeskakuję ze strony na stronę, bo jednak tyle godzin czytania po angielsku męczy. Lub trochę nuży. Lepiej zjem w końcu śniadanie.
* nie nauka, tylko przypuszczenia
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Zioło jest proszone o podniesienie słuchawki!