Ban, bo doprawdy, poważne problemy dziewczyny xd
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 200
Ban, bo doprawdy, poważne problemy dziewczyny xd
Ban, bo ÓMRĘ!!!!!

Ban, bo Set jakieś trzeba mieć, a grunt, że poważne to nie jest xd (w pewnym sensie xd)
Te ''Ó'' aż razi w oczy xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2015 o 19h59)

Ban, bo racja Nerra, racja
Poznacie smak problemów ;p
Ban, bo idę po bitą śmietanę.. uwielbiam moja siostrę zwłaszcza, kiedy mi łakocie kupuje xd xd

Ban, bo lubię bitą śmietanę. ♥
Ban, bo Brateł, mówiłam kiedyś tam w nocy, że jeśli okaże się, iż zasnąłaś i mi nie odpiszesz, to się zemszczę :V
Ban, bo ja mam żeeelki ♥
Ban, bo dokładnie, Jelonku.
Ban, bo odechciało mi się juz bitej śmietany. Idę sobie popcorn zrobić xd Eh.. szlak niech trafi mój apetyt, kiedy się pojawi ;/

Ban, bo masz więcej niż 10 tys postów Nerra xd
Ban, bo nom. Ostatnio się trochę za nabijanie wzięłam xd

Ban, bo boję się Jeleniej zemsty ;w;

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo by tak był czas, to by się nabijało xd
Ban, bo muszę wymyślić jakąś zemstę... hue hue :v
Ban, bo na razie czasu mam aż do znudzenia ;/

Ban, bo takim to dobrze 
Ban, bo czuję się koszmarnie...Siedzę teraz na forum, praca domowa nawet nie zaczęta,a później będę siedzieć po nocy...Dzisiaj zarwałam nockę i jestem trochę zmęczona.
Ban, bo siedzę w poduszkowym forcie, żeby odgrodzić się od Jelonka i jego zemsty :V

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo Julka to ogarnij to raz dwa i będzie wolne 
Ban, bo ja się z tego jakoś specjalnie nie cieszę... Zaczyna mi brakować zajęć i przez to nie wiem co z sobą zrobić xd

Ban, bo Seciu...Gdyby to było takie proste...Moi rodzice gdzieś wyszli, a ja nie do końca ogarniam matmę...Może chociaż zrobię niemca.
Uaaa! <3 OMG JAK LEJE! GRAT<3333
Ban, bo w sumie tak bywa. A nagle się zbierze pięć rzeczy naraz i po wolnym ;P
Ban, bo mam za dużo energii w sobie, a sportu żadnego uprawiać nie mogę przez ścięgno i pikawę ( którą trzeba było by w końcu zbadać dokładnie) więc lekko narwana jestem xd

Ban, bo miałam zalecenia od lekarza, aby iść na echo serca, ale bardzo nie chciałam na nie jechać, więc tak długo się migałam, że mama w końcu zapomniała :>