Ban, bo w takim razie jakiejś pasji poszukaj może? 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 200
Ban, bo w takim razie jakiejś pasji poszukaj może? 
Ban, bo mi ciągle trują bym poszła, ale czasem lepiej pozostać w niewiedzy xd Nie no pójdę za rok * to samo mówię co roku xd* xd
Niby jakąś tam już mam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2015 o 20h33)

Ban, bo idź koniecznie, musisz wiedzieć co i jak, żeby pomóc mu i je odciążyć.
Jaka pasja, jaka? 
Ban, bo wiem siostra ciage biadoli o tym samym xd
Nic ciekawego biorąc pod uwagę, że typowy ze mnie nołife xd Na chwilę obecną to sprzedaż przez neta.. pozbywam się swojego Otakowego dobytku ( w sensie gadżety, bo na grzyba mi potrzebne - zabawne jeszcze kilka lat wstecz zarzekałam się, że tego nie sprzedam xd)

Ban, bo człowiek dużo rzeczy mówi, a robi całkiem inaczej xd
Ban, bo dokładnie xd
Poza tym piszę ff, ale o tym już wiesz, gdyż nie raz narzekam iż weny brak xd

ban bo nie mogę znaleźć żadnego sensownego argumentu aby was zbanować 

Ban dla Yubin, bo też tak miałam parę minut wcześniej xD
Tak, to kojarzę
A ja sobie piszę do szuflady 
ban bo tak wpadłam na 5 minut się przywitać i zaraz zmykam dom łóżka 

Ban, bo ja mam książkę do czytania, trzeba by iść to ogarnąć 
ban bo ja powinnam przeczytać Granicę bo dziś zaczęłam omawiać ale wolałam czytać Stephena Kinga XD

ban, bo ja czekam na odpowiedź od przyszłego nabywcy przypinki/ek , a później czekam do północy czytając książkę : )
Też miałam do szkoły przeczytać granicę... ale nawet wtedy jej nie wypożyczyłam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2015 o 20h53)

Ban, bo Granicę się czyta tak nawet nawet 
ban bo w Granicy są takie trudne sprawy... i trójkąt miłosny i niechciane dziecko i śmierć... ech trudno to wszystko ogarnąć! 

Ban, bo odpowiedzi się chyba nie doczekam xd no nic .. mówi się trudno xd

Ban, bo się zasłuchałam wybaczcie i przesłuchajcie koniecznie! Ale słuchajcie słów a nie muzyki.
Nerra, ja przeczytałam, akurat to mi się udało xd
Yubin, takie tematy są i tego nie zmienisz, bo może być różnie w życiu.
ban bo wiem ale muszę sobie podramatyzować XD

Ban, bo ja tu dramatyzmu nie widziałam, bardziej podpięłabym to pod narzekanie xd
Słuchasz? 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (08-09-2015 o 21h04)
ban bo każdy może to interpretować jak chce
ja słucham ^^ fajna piosenka

Ban, bo się zgadzam. Chyba zaraz ją gdzieś sobie udostępnię albo cuś ;P
ban bo dostałam dziś nowy telefon a nie potrafię go sobie otworzyć sama aby włożyć kartę i przetestować więc czekam na siostrę aby mi go otworzyła bo nie chce go sobie popsuć XD wiem jestem żałosna ale co wezmę do ręki to popsuje więc...

Ban, bo jak to mówią, przezorny zawsze ubezpieczony xd
Ban, bo dostałam odpowiedź :3

ban bo trochę czuję się jak jakaś kaleka ale próbowałam go otworzyć już w każdy możliwy sposób jaki przyszedł mi do głowy i nawet z pomocą różnych rekwizytów i nie mam pojęcia jak się do tego "profesjonalnie" zabrać aby się udało XD

Ban, bo jaki to model? Może po prostu powoli na spokojnie to spróbuj i otworzysz?