Ban, bo siostra je sałatkę z sosem czosnkowym, a mnie skręca na sam jego zapach. ..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2015 o 15h33)

Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 200
Ban, bo siostra je sałatkę z sosem czosnkowym, a mnie skręca na sam jego zapach. ..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2015 o 15h33)

Ban, bo w końcu zabieram się za styli, co miałam zrobić wcześniej x'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (08-09-2015 o 15h39)
Ban, bo dzwoniący telefon to zUo, prawie fobia. Zwykle wtedy po prostu słucham dzwonka Nirvany. Wszyscy wiedzą, że do mnie trzeba długo dzwonić, pewnie myślą, że szukam telefonu. x'D
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-09-2015 o 16h27)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo cześć.
Tak w ogóle to położyłam się o trzeciej nad ranem, wstałam o piątej nad ranem. I nie czuję się zmęczona. Dziwne. xD
Ban, bo położyłam się specjalnie wcześniej, żeby się wyspać a jestem gorzej zmęczona ;/ Życie jest niesprawiedliwe #thuglife

Ban, bo h5 Skaju XD Ja prawie nigdy nie odbieram telefonów. Jedynie możliwość kontaktu ze mną tą drogą ma rodzina (najbliższa tylko i wyłącznie) oraz przyjaciółka + koleżanka. Ja nie odbieram od siebie nawet nieznanych numerów, do mnie jeżeli dzwoniłby ktokolwiek z rodziny ale od kogoś, kogo numeru nie mam (znajomi np) to już by się nigdy nie dodzwonili XD Ale wiedzą o tym, więc jest luzik :>
Ban, bo przez to mój brat zawsze ma focha jak dzwoni od kolegi, a ja nie odbieram. Tylko ten się nie nauczył. xD
Pamiętam, że kiedyś ktoś dzwonił z 18 razy, w większości rzeczywiście nie miałam telefonu koło siebie, wtedy odebrałam. Zresztą niepotrzebnie, bo okazało się, że laski z klasy chciały, aby ktoś starszy im kupił piwo, co za samozaparcie.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo przed chwilą skoczyłam oglądać film.
Ban, bo mam zapisany numer dziewczyny brata jakby co, więc mi tyle wystarczy jakby od niej dzwonił XD
Ban, bo gdybym wiedziała od kogo akurat tym razem zadzwoni to miałabym numery połowy chłopaków z jego szkół/pracy/boksu, siłki itd. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo czuję się szczęściarą Nel, żeś odebrała, haha xD
Ban, bo nie rozumiem niektórych opini dotyczących filmu.
I ban, bo postanowiłam zrezygnować z emotikonek, dla dobra wszystkich.
Ban, bo w końcu dostałam olśnienia i moja ocetka ma imię xD
A właśnie - Jaki film oglądałaś, Jula?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (08-09-2015 o 18h33)
Ban, bo wciąż wkurzam się na klawiaturę.. pisać na niej nie można... a po nową nie wiem, kiedy się wybiorę ; /
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2015 o 18h40)

ban, bo zamów przez internet, Nerr xD po co wychodzić z domu...
Lel, moje uzależnienie od herbaty się objawia : d 18 godzin bez herbaty i mnie szlag trafia.
Ban, bo trzeba płacić za wysyłkę.. to już nie jest tak fajnie, a jak pojadę kupić to przy okazji zajdę jeszcze w kilka miejsc

ban, bo w sumie racja xd ja musze wybrac się do Łodzi. Po 3 sztuki markerów, których nie kupię u siebie :`D beznadzieja.
Ban, bo widzisz mamy podobny problem xd Tyle, że ja muszę jechać do Lubina xd

Ban, bo oesusmaria, właśnie wysłałam pewnej osóbce prolog do mojego opka i tego bardzo żałuję D:

ban, bo tak to żałowałabyś, że nie wysłałaś xD
Piątka, Ner xddd
Ostatnio zmieniony przez Steno (08-09-2015 o 19h03)
Ban, bo dziwnie się z tym czuję, uwzględniając, że nie nadaję się do pisania :")

ban, bo jeszcze się zdziwisz xD
Lel, sa już zdjęcia z imprezy :`D idę się schować.
Ban, bo mam ogromną ochotę na wiejskie ziemniaczki. ♥
ban, bo nie rób smaka innym, Julka xDD
Ban, bo ja chcę wenę T.T czuje, że szykują już na mnie zamach xd
Ja zaraz chyba sobie popcorn zrobię ( dzisiaj kupiłam xd)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2015 o 19h21)