Ban, no raczej tak, ale nigdy nie chciałem tego ściągać ze względu na to, że ta aplikacja PO PROSTU NAS ŚLEDZI :'c, chociaż pewnie fajnie motywuje.
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 200
Ban, no raczej tak, ale nigdy nie chciałem tego ściągać ze względu na to, że ta aplikacja PO PROSTU NAS ŚLEDZI :'c, chociaż pewnie fajnie motywuje.
Ban, bo coś za coś. Poza tym nie musisz tego udostępniać nigdzie.
Ban, bo wiem, ale w sumie sprawdziłem w internetach - powinienem spalić coś około 200 kcal, więc całkiem ładnie.
Ban, bo to spoko w takim razie.
Ban, bo btw mam już fuzję. :'D
Ban, bo gratki. Ja uciekam. Dobranoc.
Ban, bo zaczynam uwielbiać poniedziałek. Zerknęłam na plan, a tu jutro nie będę mieć polskiego i matmy. Nareszcie ^^
Ale mogłaby być chemia zamiast jednego angielskiego... Jeleniowi nie dogodzisz.
Ban, bo dzięki, seciu i dobranoc. 
Ja mam jutro tylko 5 h lekcji. 2 baseny, 2 polskie, 1 muzyka. Nie cierpię basenu. ..
Ban, bo ja wolałabym już basen od polskiego i muzyki xD
Tia... Nigdy nie lubiłam tych przedmiotów.
Ban, bo ja nie. xD Nie umiem pływać, nie lubię obcisłych strojów i NIENAWIDZĘ być w wodzie. :v
Ban, bo strój kąpielowy to jedyny obcisły stój jaki mogę nosić xD
A i tak nowy muszę sobię kupić, najlepiej taki a'la pianka do nurkowania ._.
Yay, znowu muszę czekać do północy, by dokupić sobie ciuchy do styli x"""D
Ban, bo zazdroszczę wam, że macie basen w szkole. U mnie nie ma tak fajnie. </3 Kocham wodę, ale nie umiem pływać... Może wreszcie bym się nauczyła, haha. 
Ban, bo ja miałam basen tylko w podstawówce i jeden semestr w gimnazjum </3 Nawet na zawody pływackie poszłam, bo ja to pływający jelonek jestem, o!
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-09-2015 o 23h03)
Ban, bo lol. ;o Przed chwilą zmienili i mam tak: Polski, matmę, basen, jakaś edu. I wf ;-;
Ban, bo nienawidziłem w-fu w szkole, przebieranie się doprowadzało mnie do szału, no i większość tych ćwiczeń nie sprawiała mi żadnej przyjemności.
Ban, bo ja też... Moja Sally, skończona! 
Ban, bo ja też potwornie WF-u nienawidzę. Przebieranie się jest fajne (Bo wtedy najczęściej dostaje się głupawki. xD), ale ćwiczenia są po prostu nudne.
Ban, bo muszę jakoś wyżebrać od lekarza zwolnienie z siatkówki. Pewnie jeszcze z innych sportów, bo moje palce nie pozwalają mi nawet czasem torebki z zakupami podnieść, a co dopiero grać. ;w;
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-09-2015 o 23h40)
Ban za wyłudzanie zwolnień.
Ban, bo już wolę wyłudzać zwolnienie, niż męczyć się z tym, że znowu nie będę mogła palcami ruszać :V
Rodzice oczywiście nie wierzą, że mam z tym jakiś problem, bo oczywiście wszystko to sobie ubzdurałam. Szczególnie jak wczoraj podniosłam jakąś paczuszkę z podłogi i "zaklinowały" mi się palce, a to strasznie bolało. Ba, nawet w sklepie sportowym od razu pożałowałam, że uderzyłam worek treningowy ;-;
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-09-2015 o 00h03)
Ban, bo zauważyłam coś niepokojącego na moich nadgarstkach i reszcie rąk. D:
Ban, bo co takiego? :V
Ban, bo chyba jakieś uczulenie. Ciepłe kropki XD
Ban, bo dzień dobry pwp
Ban, bo mam koszmarne zakwasy od wczorajszej siatki i znowu zaczyna boleć mnie gardło (a dopiero co skończyłam antybiotyk na anginę :'D), ale jakbym miała iść też dzisiaj to na pewno bym poszła ♥ ♥ ♥ Kocham siatkę ♥
A gdy ortopeda dawał mi zwolnienie z wuefu to błagałam go, żeby było jak najkrótsze :'D Nie mogę patrzeć, jak teraz dzieci na wuefach nic nie robią. Ja od podstawówki dokładałam sobie dodatkowe 6 godzin wuefu (2 razy SKS z siatki, uprosiłam, żebym mogła chodzić na oba, a można było tylko na jeden :'D) i zwalniałam się wyłącznie wtedy, kiedy musiałam, bo np. z nosa mi leciało i nie szłoby grać :'D Nawet grając w znienawidzonego kosza dawałam z siebie wszystko :>
Ale rozumiem jelonka, jeśli wynika chęć zwolnienia z problemów z palcami, a nie czystego lenistwa ;>
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (07-09-2015 o 11h16)