Ban, bo muszę posprzątać całe mieszkanie, bo przez weekend narobił się syf... Nie lubię sprzątać ;/
Dzień dobry wszystkim
The sky is the limit - your sky, your limit...

Strony : 1 ... 62 63 64 65 66 ... 200
Ban, bo muszę posprzątać całe mieszkanie, bo przez weekend narobił się syf... Nie lubię sprzątać ;/
Dzień dobry wszystkim

Ban, bo hello, oł, oł, oł °ω°. XDD
Nienawidzę sprzątać, widać po moim pokoju. xD & Teraz mam zupełnie inne podejście do wfu, ale w podstawówce sama chodziłam na większość sksów i innych zajęć sportowych. Przez gimbazę się to radykalnie zmieniło, chociaż aktualnie chętnie bym pochodziła na jakiś taniec z 1-2 godzinki dziennie (lub tyle ile bym miała siły). ;>
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo za niedługo idę do lekarza, bo mam jakąś wysypkę i muszę wiedzieć, czy to jakaś choroba zakaźna czy uczulenie.
I chyba zmienię zestaw.
Ban, bo ja teraz już w ogóle nie mam czegoś takiego jak wuef, więc zaczęłam biegać i chodzę na spotkania do mojego gimnazjum/liceum, aby grać w siatkę :> A w gimnazjum to ćwiczyłam więcej jeszcze niż w podstawówce, bo SKS + treningi drużyny XD W drugiej liceum się wszystko posypało, bo ortopeda mnie zwolnił z wuefu na dwa (!) miesiące (;<), więc może podleczyłam kolana, ale straciłam tyle pięknego sportu ;___; Czuję, jaka jestem zardzewiała po dzisiejszych zakwasach :<
Ban, bo czekam na zmianę awatara. 
Ban, bo mam zakwasy nawet na tyłku :'D
Ban, bo ha ha. Mi już trochę minęły w nodze.
Ban, bo dawno nie miałam zakwasów.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo podwędziłam z kuchni cukierka. Pyszny. ♥
Skye napisał
Ban, bo dawno nie miałam zakwasów.
Ban, bo ciągle bym mogła się wpatrywać w takie fotografie. ♥
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo grałam dziś na wuefie w ping ponga. Miał ktoś kiedyś zakwasy po ping-pongu? XD

Ban, bo mam nowy zestaw. :v
Ban, bo fajny zestaw Julka heheh

Ban, bo dzięki ziemniolku. :>
Ban, bo muszę ograniczyć używanie emotikonek.
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (07-09-2015 o 15h25)
ban, bo kisnę przez twój zestaw.
Zaraz pewnie Samara wylezie z telewizora : dddddd
*wyjmuje Miśka Turbola poziom 100 zza szafy*
Ban, bo jakoś staram się nie zwrócić mojego pseudo późnego śniadania i czytam sobie artykuł, który wrzucili na SyFie.
Ban, bo chciałam jakiś zestaw z Samarą, ale nie znalazłam żadnych fajnych.
Ban, bo w końcu przeczytałam ten artykuł (w trakcie którego zrobiłam obiad i trochę w czytaniu przeszczadzał ból głowy. Żeby tyle czasu mi zaszło na czytanie...), naprawdę ciekawy. Jednak dobrze, że na SyFa weszłam, czymś ciekawszym zapełniłam trochę czas.
I znowu przypominało mi się, że będę miała rozszerzoną matmę, o czym dowiedziałam się dzisiaj. Panie, ja nawet podstaw nie opanowałam zbyt dobrze. :"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-09-2015 o 16h36)
Ban, bo ani u mnie w szafie, ani u Nine nie ma żadnego pasującego do obecnej styli paska, bo jedyny który pasuje (mam go teraz na sobie) jest ze srebrem, a wszystkie pozostałe dodatki w stylizacji są złote... A on jest ze Steamunk'owej Krainy, więc mogiła ;-;
Takie smutne, chlip, chlip XD
Ban, bo ja mam straszną matematyczkę. 4 strony na kolejny dzień to norma.
Ban, bo ja już czasem nie wiem, po co to właściwie piszę.
Dobra, idem na SyFa (chociaż Robin pewnie się jeszcze nie pojawi >.>)
No i muszę poprawić ocetkę, którą na historii wymyśliłam xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-09-2015 o 16h45)
Ban,bo cześć cześć 
Ban, bo witam wszystkich. Czuję się dziś dziwnie ._.

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo hejo Brateł :VV
Jak to dziwnie?
Bierem się za ocetkę, bo w końcu udało mi się ją jakoś zrobić.
Opisy to zuo...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-09-2015 o 18h03)