ban bo nie fajnie w takim razie! D:

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 200
ban bo nie fajnie w takim razie! D:

Ban, bo nu, a wystarczyło tylko co pół roku zjawiać cię u stomatologa.

Ban, bo ja sama próbowałam namówić mamę na tę inwestycję, ale nie mam argumentów. Chyba czasem dobry dermatolog przyjmie na ubezpieczenie (? wypadło mi z głowy) tylko trzeba czekać.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gban bo ja to w sumie nigdy problemów z zębami nie miałam więc też z 5 lat nie chodziłam do dentysty a potem jak się wybrałam to się okazało ze mam dziure na dziurze XD ale na szczęście to były małe dziury 
zmykam do angielskiego papa muah :*
Ostatnio zmieniony przez Yubin (06-09-2015 o 14h21)

Ban, bo żegnaj, Yu.~
Przeglądam Archwium.
Ban, bo pa Yu~
Sama znikam kończyć Wesele czytać ^^.

Ban, bo zrobiłam już połowę pracy domowej z matmy, muszę kupić spodnie na wf i zajrzeć do znajomej, bo ma kilka niepotrzebnych zeszytów, a mi ich brakuje x')
Steno napisał
163 woda, w sumioe to też mogłabym zacząć nabijać posty na rangę, bo utknęłam w nieciekawym punkcie. A pamiętam jak jeszcze Julka była na forum z niecałymi 10-cioma, a teraz ile ma więcej ode mnie
Ban, bo nienawidze, kiedy rodzice oszczędzają na zdrowiu swoich dzieci. Rozumiem, że można odmawiać pieniędzy na słodycze czy markowe ubrania, ale nie na lekarzy - zwłaszcza, jeśli sami wydają kupę hajsu na nałogi, takie, jak chociażby papierosy. D':
Dla mnie dno, tacy ludzie nie powinni być rodzicami.
Ban, bo zgadzam się z Tobą Lau, ale pryszcze to troszku inna sprawa...
Ban, bo moi rodzice nie palą, nie piją (tato raz na tydzień najwyżej piwko wypije, tyle), jeśli o to ci Evie chodzi. xD Zresztą nie zdrowie, a uroda. xD No, chyba, że to odnośnie dentystów. xD
Ban, bo idę coś, przekąsić. 
Ban, bo nie mówię konkretnie o Twoich rodzicach, tylko ogólnie, ale też o swoich - póki nie zawalczyłem o swoje to zawsze na mnie oszczędzano. A pryszcze są jednak dość istotne - "urodą" nazwałbym raczej jakieś zabiegi pielęgnacyjne. O swoją twarz należy zadbać, pryszcze łatwo roznieść, skóra w miejscach w których występują jest o wiele mocniej narażona na zakażenia i jeśli nie zajmie się tym szybko to potem - po okresie dojrzewania - zostają w skórze dziury, którym można zaradzić wyłącznie laserowo, a to koszt o wiele większy niż dermatolog. :'c
Ban, bo może będę żulić, ale to może, bo raczej mało prawdopodobne, by się udało wyżulić. Pewnie ponad stówę by wyszło. xD
Tak w ogóle to ja też spadam na chwilkę, papa! ;D
Ban, bo na razie, ananasie.
Proszę mnie zmotywować, żebym schowała do szafy nowe ubrania. ;-;
Ban, bo oficjalnie Cię Julko motywuję! xD
Dobra, jednak jeszcze chwilkę zostaję. xD
Ban, bo to nie pomogło.
Bawię się b612 i robię gify. 
Ban, bo czekam aż Fro zaaprobuje nawy wątek, potem napiszę do Erin, żeby ona zatwierdziła i będę mieć już wolne XD
Ban, bo co można fajnego robić w taki pochmurnawy i nieprzyjemny dzień jak ten? :'c Najlepiej w pojedynkę.
Ban, bo zainstaluj sobie apkę do przeróbki zdjęć. Rób selfie i je przerabiaj. 
Ban, bo ja oglądam serial - na razie mam 30 odcinków w niecałe 3 dni XD
Ban, bo mam mega czerwone oczy. ;< Ja odpocznę w kąpieli.
Rodzice sami pielęgnują kompleksy swoich dzieci.
Akurat nie mam większych problemów z cerą, ale inne "wspomaganie" wiele by mi ułatwiło.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zrobiłam zdjęcia moich oczu w kolumnie, w różnych filtrach.
Ban, bo jak mi się nie podoba zdjęcie to wycinam oczy. x'D
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo nie mogę zapomnieć ( a bardzo bym chciała zapomnieć) o koszmarze, który mi się dzisiaj śnił... eh nie cierpię takich snów ;/