Ban, bo to naprawdę nic trudnego.
We are in noir

Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 200
Ban, bo to naprawdę nic trudnego.

ban bo dzień dobry 

Ban, bo hej Ci Yu. ^^

ban bo już od rana zbieram się do pisania zadania aby gdzieś koło północy je napisać XD

Ban, bo jak macie zadania z języka polskiego to zawsze bardzo chętnie pomogę. ^o^
Ban,bo witam wszystkich smażąc mielone na obiad.
Ban, bo nie jadłem mielonego odkąd nie jem obiadów w szkole. Nigdy nie sądziłem, że mielone może mieć tyle nazw. Postanowiłem spisać je wszystkie, chociaż pewnie coś przegapiłem. Pulpety, kotlet ministerski, kotlet pożarski, kotlet jarski (powinien być bez mięsa, a jednak), zraz po staropolsku, pierogi z mięsem, rumsztyk wieprzowo-wołowy, sznycel, klopsiki szwedzkie (i tysiąc innych, równie zagranicznych), gołąbki bez kapusty (czyli mielone z ryżem) i - tu już bezpośrednio - kotlet mielony. STOŁÓWKO, SERIO, TO WSZYSTKO JEST MIELONE. D':
Ban, bo wszystko czego chcę to pełna autonomia od tych ludzi.
Tyle sposób by być niezależnym i tyle wątpliwości.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo bardzo dziękuję za komplementy dotyczące zdjęć. ♥
Masz rację Mineo. ^^ Wystarczy parę ustawień kontrastu i przyciemnienia. :3
A ta w ogóle to dzień doberek, wszystkim. (:
Ban, bo muszę jechać na zakupy z rodzicami i nie mam jak kupić sobie do szkoły mogu mogu .__. Smuteczeg
Ban, bo dokładnie Ju xD Ja ostatnio bawiłam się nad wodą i przypadkowo cykałam takie zdjęcie i z tego, co widzę, to całkiem ludziom się spodobało xD. B612 takie supi filtry ma.

Ban, bo waa! *o* Szacun, Minka!!!!! Boskie.
Ja używam Edytora zdjęć, który był już na urządzeniu. xD
Ban, bo żałuje tylko, że mam taki zrąbany aparat, a i dzięki xD.
Mój edytor właśnie słaby jest. Chyba najprzyjemniej mi się zawsze korzystało z ailis (?), ale za dużo pamięci pożera.

Ban, bo mój kot przesypia 3/4 dnia i ja się chyba od niego uczę (tyle, że ja te 3/4 przeleżę przed laptopem). ;d
Dziewczyny, ma może któraś z was rozstępy? Mi się dużo zrobiło i od wczoraj smaruje się kremem na rozstępy. Nie wiem co mam jeszcze robić, żeby je w jakiś sposób zlikwidować. :<
ban bo piękne zdjęcie Mineo ^^

Ban, bo nie da się zlikwidować rozstępów, chyba, że laserowo, na co pewnie w najbliższym czasie się nie zdecydujesz - jedyne, co możesz zrobić to regularne kremowanie całego ciała z wyszczególnieniem miejsc w których powstają najczęściej - biodra, piersi, tyłek i uda - i oczekiwanie aż zbledną. Przydaje się też aktywność fizyczna i odpowiednia dieta - nie doprowadzą do powstawania nowych, osobiście polecam. I nie przejmuj się za bardzo, każda kobieta ma jakieś rozstępy. Faceci zresztą tez, ale głównie od gwaltownego wzrostu.
Ban, bo dziękuję Yubin 
I nie mam pojęcia Szarlotko 

Ban, bo współczuję, Lotko i też nie mam pojęcia.
Hm..Chyba zjem jajko.
ban bo słyszałam że rozstępy jest dobrze smarować witaminą A i E bo od nich trochę bledną

Ban, bo ja mam 12 lat i mi to przeszkadza, jestem jeszcze dzieckiem. :<
I wiem, że nie da się ich zlikwidować, tylko tak mi się napisało. :<
Ban, no bo tylko tak mogę Ci pomóc - a maść z witaminą A jest bardzo dobra prawie na wszystko, kupuj i używaj koniecznie. Zacznij ćwiczyć, jedz rozsądnie, smaruj się kremami. To wszystko. :'c Jeśli tego nie zrobisz - będzie tylko gorzej.
ban bo zgadzam się tez smaruje wszystko maścią z witaminą A 

Ban, bo chodzę na treningi z piłki nożnej, więc ćwiczę, tak samo WF, a w domu od dzisiaj zaczynam ćwiczyć. A z dietą będzie gorzej, bo w sklepiku takie dobre zapiekanki. :c
ha ha, u mnie nie zlikwidowali fast foodów w szkole xD
Ban, bo u mnie jest zdrowiej i można dobrą zupę czy naleśniki oraz pierogi zjeść xD. Poszli bardziej w kierunku domowych obiadów niż śmieciowego żarcia.

Ban, bo u mnie w sklepiku, jak na stołówce - nie wiem, obiad mam w domu. ;p