Ban, bo dieta to jednak 80% wyglądu naszej sylwetki i tyle samo wpływu na samopoczucie, więc zapiekanki lepiej tylko sporadycznie! :'3
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 200
Ban, bo dieta to jednak 80% wyglądu naszej sylwetki i tyle samo wpływu na samopoczucie, więc zapiekanki lepiej tylko sporadycznie! :'3
Ban, bo ja może i tam jakieś rozstępy też mam, ale nigdy bacznie się sobie nie przyglądam. Ale pryszcze mam, pfuj. xD
Ino właśni skończyłam sprzątać w biurku, i bardzo dużo rzeczy tam znalazłam. Chociażby: duuużo pocztówek, stare podręczniki jeszcze z podstawówki, zeszyty z podstawówki (Te od matmy są najlepsze! xD Jedne wyglądają jak zeszyty rasowego kindergota >>bo tyyyleż tych trumienek na marginesie! xD<<, w innych pełno rysunków rosiczek. xD), ludzkie włosy zapakowane w foliową torebkę, jakiś stary batonik... xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-09-2015 o 13h29)
Ban, bo szkoda, ale rzeczywiście powinnam ograniczyć, bo nie odżywiam się zbyt dobrze. :<
Ban, bo ananasie, to co teraz napisałaś sprawiło, że jeszcze bardziej mnie przerażasz. X) x'D
Ban, bo jeśli masz problemy z pryszczami - proponuję wizytę u dermatologa, moja znajoma wyglądała jak sitko, a po półrocznej kuracji z doborem odpowiednich leków i ograniczeniem pewnych produktów żywieniowych do teraz ma idealną cerę.
ban bo ja nie wiem co u mnie w sklepiku szkolnym nawet sprzedają bo drogo jest więc wolę sobie wyjść na przerwie na miasto do społem 
ahaha ile wyprzedzeń! XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (06-09-2015 o 13h38)

Ban, bo Julko, ten fragment o starym batoniku, trumienkach na marginesie* podstawówkowego zeszytu od matmy, czy o ludzkich włosach w szufladzie? xD
Ev, a ile tak w przybliżeniu to kosztowało ją?
*Chyba nawet wiem, dla kogo były. xD Bardzo dużo ludzików wtedy nienawidziłam z wzajemnością. xD
Ban, bo wszystko, ananasie. :v
ban bo poszłam zjeść obiad i straciłam wątek
cześć Ananasie 

Ino cześć, Yu!
Julko, ban dla ciebie - ciebie wszystko we mnie chyba przeraża!. D: Na najtłiszku począwszy, na włosach w szufladzie skończywszy. xD Serio, nie wiem, skąd one są. Bo przecież eliksiru wielosokowego chyba robić nie zamierzałam? xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-09-2015 o 13h58)
Ban, bo Ananasie powiem tak: Jesteś bardziej przerażająca niż wszystkie postacie z horrorów.
ban bo mnie przeraża chyba tylko klaun XD

Ban, bo ja lubię klauny. x'D ŁOOOOO kurczaki !!!!!!! PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ, ŻE MUSZĘ NAPISAĆ MENSZOWI CO OPOWIEDZIAŁ MI KUKI, PO WIZYCIE W ASYLUM!!! :-O
Ban, bo lol, postacie z horrorów nie istnieją, więc nie są straszne. xD Mnie tam większość horrorów śmieszy. xD A przeraża mnie kilka rzeczy tylko, a z osób... To dentysta. D:
Ban, bo Pineapple nie napisała 'ban' w swoim poście ;0

Ban, bo niestety nie wiem, ceny leków są różne, wizyta u dermatologa 80 złotych, ale warto zainwestować. :'3
Ban, bo 80 złotych plus leki to okropnie dużo. D:
ban bo ja to nawet lubię chodzić do dentysty 

Ban, bo za idealną cerę warto Ananasie.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja też lubię chodzić do dentysty
Znajoma mojej cioci mogła umrzeć w przeciągu godziny, gdyby nie zjawiła się u dentysty D: Później musiała aż spać na siedząco. Dlatego wizyty u dentysty stały się teraz u mnie bardzo ważne xD.

Ban, bo to sporo - od tego roku były podwyżki z 50 na 80, bo zmuszono lekarzy do wprowadzenia kas fiskalnych, co znaczy, że muszą wystawiać paragony i nie mogą kombinować. Ale lepiej płacić 80 złotych za parę wizyt i trochę więcej za leki niż potem jak moja mama mieć całą buzię w dziurach potrądzikowych, bo nie zajęło się tym na czas.
ban bo co jej dolegało?
ja lubię jak mi po znieczuleniu ryj kostniej! XD

Ban, bo niby warto, ale skąd tyle wziąć na samego dermatologa? D:
Ban, bo miała coś nie tak z jednym zębem i dziąsło jej się popsuło, Yu. Później wszystko zaropiało i dostawało się tam gdzie nie powinno D:
Hehs, mi rzadko dają znieczulenie, bo dentyści nie lubią czekać aż mi krew skrzepnie po ukłuciu.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-09-2015 o 14h09)

Ban, bo ja też lubię chodzić do dentysty.