Ban, bo witaj z powrotem Julka c:
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 200
Ban, bo witaj z powrotem Julka c:

Ban za pokaźną liczbę postów, ja tu dopiero zaczynam, przybywam z Syfa, dzień doberek wszystkim. ^^
Ban, bo ygriś♥ MARJUSZ JESTEŚ ♥♥♥♥♥♥
Ban, bo witam nową banującą ^^ Miło poznać

Ban za nazywanie mnie Mariuszem, bo uwielbiam to, szczególnie podpis nad sygnaturką na Syf rządzi, tak. Ta rozmowa to taki ból dla mego serca...
Edit: Ban, bo mi też miło, dziękuję za przyjemne przyjęcie. ^^*
Ostatnio zmieniony przez Maruciałke (02-09-2015 o 01h02)
Ban, bo ojoj :> Ty mój kindziu pindziu♥♥♥♥
Ban za ładną Marcysię w avatarze, ja też będę musiała sobie jakiś avatar przygarnąć...
Ban, bo u mnie jest burza.... Przed chwilą prawie, zawału nie dostałam :v
Ban, bo u mnie też burza, teraz jest spokojniej, ale od tych piorunów można palpitacji serca dostać. |D (tak bardzo strachliwa Maru)
Ban, bo ja tam lubię te grzmotki, ale jak mam wrażenie, że zaraz we mnei uderzy, to ja bardzo dziękuję.
Ban, bo ja czuję strach, gdy jestem podłączona do ładowarki, że zaraz mi walnie, a akurat mój laptop pada. ^^* I taka trochę śmieszna sytuacja, bo akurat jak o Storm wspominałam na wyzwaniach, to tak piorun strzelił, że miałam dreszcze. xD
Ban, bo haha...Ja na wyzwaniah nigdy nie byłam, chociaż moja sis mnie namawiała, ale ja mam swój styl, swoją sygnaturę i tak ma zostać. 
Ban, a tak z ciekawości pytam, tu też są wyzwania? ;') Jeśli chodzi o Syfowe, to niezapomniane chwile tam są, bo ludzie wspaniali i można rozmawiać o odwłoce Maryni. B))
Ban,bo nie ma...Przykro mi, Marjuszu.... *Chwila, ciszy* Ah...Ahh....Ahhhh....Do prawdy, wspaniale... Ładny awek :^3
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (02-09-2015 o 01h22)
Ban, bo to Lajf ys strendż i Max we własnej osobie. ^^ Myślałam nad takimi krótkimi włosami, ale przyjaciółki mi odradziły i poradziły zapuszczać. |D
Ban, bo co ty tak walnęłaś, od czapy? (>●<) Lubię, jak kobiety mają długie włosy. ( ͡o ͜ʖ ͡o)
Ban, przepraszam, już się to nie powtórzy. ^^ Za dużo wyzwań, to już się przyzwyczajam, a bankiem nie chcę zarobić za offtopienie.
Ban, bo spoczko xD (>●<) Ja ogólnie, to teraz uważam na każdy temat, więc jeśli kiedyś, napiszę coś nie ten, to usunę posta...Mądra, Julcia! MĄDRA!
Ban za bana, bo mądra jesteś to fakt. ^^ Jasne, trzeba być zwartym i gotowym! I pilnować się, bo nie znasz dnia, ani godziny. Powiało grozą. :v
Ban, bo hehe xD Tak w ogóle, to na SyFie jak raz mnie taka, kobitka spytała ile mam lat to napisałam 14, a ona była taka miła i powiedziała mi, że myślała, że jestem starsza. ♥ I dalej coś napisała, czego tutaj nie napiszę, bo boję się, że to jest nie właściwe. ^^ Chodzi mi o to, że na Słodkim flircie, zachowuję się doroślej (?) XD
Ban, czyli jesteś dojrzalsza mentalnie. Propo dojrzałości mentalnej, ja kiedyś pisałam na 6obcy z ludźmi, co też wzięli mnie na więcej. No, ale wystarczy pamiętać o capsu/shiftcie i pamiętać o przecinkach. |D
Ban, bo hehe, ja raz tam napisałam, że mam 30 lat i oczywiście uwierzyli. xD
Tam, łatwo ludzi nabrać.
Ban, bo JUUUUUUULCIA!
NASZ KOCHANY ZBOCZUSZEK! 
Pff, przez internet łatwo pomylić, kto ile ma lat. Niby bachorzy styl pisania wypowiedzi mam, ale i tak idzie innym pokręciolić.
Bardzo się z nowej banującej cieszę! Tervetuola! . =u=
Dzieńdoberek! Miłego wstawania do szkoły życzę! =u=
Na różowe poniacze! Jak mi się nie chce wstawać z łózia... Udało mi się w miarę obudzić, puszczając se parę piosenek (moja metoda na mnie jakoś działa xD), ale i tak łózio kochańsze =u=
Ban,bo nie cierpię terminów na NFZ.
Ban, bo idę dziś się pytać o pracę i mam stresa trochę