Ban,bo mam w końcu swój znajometr-klik!
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 200
Ban,bo mam w końcu swój znajometr-klik!
Ban, bo siostra zabrała śmietanę i dała mięsko. .. mogła uprzedzić mnie, a nie xd eh nie wepcham już nic 
ja swój usunęłam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-09-2015 o 16h57)

BAN, BO POMYLIŁAM SIĘ W QUIZIE MOTI TYLKO W JEDNYM PYTANIU I TO TYLKO O PIĘĆ CENTYMETRÓW </333333333333333333
/ale musiałam się poważnie zastanowić snapy jakiej gry dostaję, bo się na tym nie znam XDDDDDD/
Ban, bo skąd tyle miss ma piegi? :'<
Ban, bo to puder czy tam róż dostępny w salonie piękności.
Ban, bo no no, dokładnie. Hej Pine 
Ban, bo cześć! A numerki piegów to konkretnie 30, 31 i 85. ^^
Ban, bo może kiedyś skorzystam ;D
Ban, bo to było bardziej do Eva, może kiedyś zobaczy, ale spoko. ;D
Biedronka mię rozbawiła. xD Wydanie kieszonkowe! Tylko 9.99! A książka dziewięćset stron tak na oko ma. xD
Ban, bo to się opłaca ;D ja kupiłam Małego Księcia po 8 zł 
Ban, bo nie wiem, czy kupować czy nie. Akurat sprzedają tam u mnie tylko horrory i kryminały. Kryminał może kupię, ale do końca pewna nie jestem, bo za dużo ich nie czytam. ;D
Ban, bo hej wszystkim 

Ban, bo ja też raczej mało. A jaki to autor?
Cześć cześć Sadist 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (02-09-2015 o 18h39)
Ban, bo cześć, cześć Sadystko!
Katarzyna Bonda chyba. Ostatnio dosyć popularna pisarka. ;]
Ban, bo pierwsze słyszę. Muszę lecieć, ciao!
Ban, bo jestem zmęczona po pierwszym dniu szkoły :")
Pa, Set c:
Ostatnio zmieniony przez Sadist (02-09-2015 o 18h44)

Ban, bo papa, Seciu.
Ostatnio, gdy siedziałam u babci, był z nią wywiad w pytaniu na śniadanie, to słyszałam. ;'D
Ban, bo kiedyś nienawidziłam porannej telewizji. XD
I jestem mega ciekawa, czy już Ananas rysowała. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo smaki dzieciństwa tak bardzo ♥
Ban, bo już na pierwszej lekcji zostaliśmy przywitani słowami: "W szkole uchodzicie za klasę zdolną, ale leniwą, więc w tym roku radzę trochę się ogarnąć. Dlatego oprócz sprawdzianów, każdy będzie raz w semestrze pytany... co najmniej" i szelmowskim uśmiechem XD A potem sobie śmieszkowaliśmy, bo choć nauczyciel to żyleta, to ma też poczucie humoru XD W ogóle też moja klasa ma bardzo subtelny, ale chyba najoryginalniejszy humor z całej szkoły na lekcjach, często wprowadzając nauczycieli w konsternację lub rozbawienie XDD
btw. uwielbiam swoje ukryte wiadomości XDDD
Pocztówka doszła ♥♥♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (02-09-2015 o 21h06)
Ban, bo skończyłam pisać długą wiadomość ^^

Ban, bo chcę umrzeć i trafić tam gdzie On.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo OMG OMG OMG! Moja kochana mamusia zmądrzała i postanowiła zmienić decyzję, że pojadą sami z tatą na wesele ♥ Choć zdecydowanie to moja siska maczała w tym palce, bo mama "nagle" zmieniała zdanie, po zadzwonieniu do Aluni ♥♥♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (02-09-2015 o 21h32)
Ban, bo słyszę rodziców i zrób test Fro. XD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo cześć cześć, jestem ponownie.