Ban, bo teraz zrobiłam quiz od Pine i wyszedł mi pesymista, heh.

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 200
Ban, bo teraz zrobiłam quiz od Pine i wyszedł mi pesymista, heh.

Ban, bo soczewki to nie moja bajka. Okulary ♥
Ban, bo ja wolę soczewki od okularów. ^^
Ale chciałabym mieć kolorowe *^*
Ostatnio zmieniony przez Sadist (01-09-2015 o 21h26)

Ban, bo ja tam też wolę nosić okulary, ale muszę zakładać i to i to, bo cośtamcoś. XD
Ban, bo ja nie nosiłam soczewek i ich nie chcę.
Mam moje nerdy i nie zamienię się 
Ban, bo według mnie są wygodniejsze, ale czasami nie chce sie człowiekowi zakładać.
Zwłaszcza jak się nie widzi z odległości 20 centymetrów :"""D
Ahh, moja wada </3
Ostatnio zmieniony przez Sadist (01-09-2015 o 21h29)

Ban, bo ja mam kolorowe, ale nie mam gdzie ich założyć .. miały być na NiuCon ale upały mnie znokautowały i nie pojechałam xd

Ban, bo 20 centymetrów to dużo. ;D
Ban, bo uciekam. Chata czeka!
Książka w sensie. ;D dobranoc!
Ostatnio zmieniony przez Setarah (01-09-2015 o 21h34)
Ban, bo Miłych Snów Seciu ^^

Ban, bo jestem ślepa jak kret :""")
Chcę kolorowe soczewki~!! *O*
Pa, Seciu :3

Ban, bo dobranoc, miłej lektury. <3
A ja tymczasem leciam się spakować i poszukać podręczników, chwilowe papa!
Ban, bo przeglądam różne strony forumów (jak to zacnie brzmi ;D) i uświadomiłam sobie, że tylko od mojej sygnaturki i avka wali różem :'D
Ban, ponieważ już idę.
3majcie się~!
Ostatnio zmieniony przez Sadist (01-09-2015 o 21h53)

Ban, bo Dobranoc Sadystko ;3

Ban, bo dobranoc, Sadystko! ^^
I ban, gdyż nie wiem, co teraz ze sobą zrobić. XD
Ban, bo jestem w tej samej sytuacji x')
... Ban, bo high five, Jelonku.
Chociaż w sumie skoro i tak nie wiem, co porobić, to wyjdę na balkon, sobie pomyślę, i zmoknę. A potem wypiję herbatę z imbirem. Okej, plan jednak już jest. :'D
Ban, bo chyba się wezmę za robienie rysunku na SyFa, żeby się jakoś ruszyć x')
Ban, bo miłego bazgrailenia. ;D
Ledwo 10 minut stałam na balkonie, a już jestem mokra. xD
Bardzo lubię sterczeć na deszczu, słuchać go, i dobrowolnie moknąć. ^^
Ban, bo >ciach< >ciach< nosz >ciach< >ciach<...Wszystko było tak pięknie, już prawie się wymigałam od pojechania na wesele kuzyna i nagle wszystko szlag trafił, prawdopodobnie jedziemy wszyscy... Nosz >ciach<...
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-09-2015 o 23h14)
Ban, bo biedna Iriś D:
Ban, bo rozmowa z moją byłą i jestem totalnie przygnębionym wrakiem człowieka.
A wesela są całkiem fajne, nawet, jeśli nie lubi się swojej rodziny.
Zawsze zostaje dobre jedzenie, no i patrzenie na szczęście kogoś innego - mimowolnie podłapuje się trochę nastroju.
Ostatnio zmieniony przez Evvers (01-09-2015 o 23h21)
Ban, bo gorzej jak ciągle ktoś na siłę wyciąga na parkiet. xD Szkoda, że burza była taka krótka.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo nie jest zbyt fajnie, kiedy z naszego pokolenia jesteśmy zaproszone tylko ja i siska (jako córki chrzestnej młodego -.-'')Do tego kompletnie nie umiem tańczyć, a mam bardzo wyrywnych i roztańczonych wujków, którzy będą mnie wyciągać na parkiet, gdzie zrobię z siebie pośmiewisko, a ni >ciach< nie będę się dobrze bawić... A może się też okazać, że moja sis nie pojedzie i będę JEDYNĄ niepełnoletnią dziewczyną na weselu, co nie pozwoli mi uciec na dwór lub do łazienki z oczepin i innych zabaw -.-'' Do tego wesele jest daleko, a ja mam chorobę lokomocyjną i jak dojadę to głowa będzie mi tak nawalać, że nie będę mogła stać prosto, ani utrzymać głowy w pionie, a do tego jeszcze nie będę mogła nic przełknąć. A to wszystko to tylko kilka powodów z mojej listy "Dlaczego za wszelką cenę nie chcę pojechać na to głupie wesele"...
Ban, bo hej wszystkim. Chcę, bardzo przeprosić za moje wcześniejsze, koszmarne zachowanie i, że ogromnie przyczyniłam się do zamknięcia wcześniejszych, banów...Jest mi wstyd i Gratuluję założenia nowej, bardzo ładnej edycji. ^^