Wiosna - mimo ciemnych kolorów całość sprawia wrażenie stroju lekkiego, na nieco cieplejszą porę roku.
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif
Twoja miss kojarzy mi się z zimą, gdyż stylizacja jest walentynkowa.Uważam tak ponieważ w stylizacji są serduszka i nie ma zbyt dużo odsłoniętego ciała. Wyglądasz mi trochę na nauczycielkę wybierającą się na kolacje walentynkową ze swoim mężem.
Hm, kojarzy mi się z takim przyjemnym, jesiennym, ale ciepłym spacerem.
Jesień. 
Biel i filiżanka herbaty, zdecydowanie zima.
Ostatnio zmieniony przez Itasagi (28-02-2014 o 18h25)
Itasagi decyzja była ciężka ,lecz mimo wszystko pozostanę przy zimie . Ten odcień niebieskiego kojarzy mi się z oblodzonymi ,jeziorami .Dodatek na włosach z kruszonym lodem,szal ze śnieżnym puchem 
Zima ,przez te płatki śniegu

Kolorowo, zielono, wiosna 
Ostatnio zmieniony przez nisiam (28-02-2014 o 18h46)
Nisiam . Więc zima. XD Ta kurtka i buty obszyte futerkiem .
także czapka. ;D
Ostatnio zmieniony przez miti3 (28-02-2014 o 18h48)
lato,taka stylizacja

Pamiętajcie proszę o uzasadnieniu swojej decyzji!
Nie bierzcie mnie pod uwagę w kolejce.

Miss Widmo pasowałaby do stylizacji Sylwestrowej, więc dlatego kojarzy mi się z zimą. Miss ta ma długą suknię oraz torebkę w ręce, przez co stylizacja ta przypomina mi jakby Widmo szła na wielką imprezę i od razu skojarzyło mi się z Sylwestrem.
wiosna, twoja azjatycka kreacja kojarzy mi się z czasem kwitnienia wiśni
Kojarzysz mi się z zimą. Bije od ciebie taki chłód i mrok, co zawsze ogarnia mnie podczas długich,ciemnych, zimowych wieczorów.
Zima - twoja postać przypomina mi królową śniegu, z powodu kolorystyki i wyrazu twarzy, więc zima.
Wiosna- Japonia kojarzy mi się z wiosną i nawet nie wyobrażam sobie tego kraju zimą
Twoja kreacja wygląda na japońską, więc dlatego wiosna;)
Jesień. Twojej miss chłopak i ty sprawiacie takie dziwne wrażenie.

Wiosna - kolorystyka zielona i krótka sukienka mnie do niej przekonały.
Wiosna. Kwiaty, pastelowa kolorystyka wszystko to przypomina wiosenny pejzaż
zima powiewa chłodem od twej miss, a wzrok to mrozi krew żyłach.
Jesień, krew i taka walka w oczach od razu przypominają mi książkę, którą niedawno czytałam, a akcja działa się jesienią
Przez tę biel i turkus myślę,iż zima

Zima, kolor czarny kojarzy mi się najbardziej z tą porą roku.
Zdecydowanie wiosna,ponieważ całość kojarzy mi się z taką wiosenną wróżką,która budzi zwierzęta i przyrodę do życia.
Zima, ale gdy śnieg jest trochę roztopiony, wtedy jest tak szaro, to przez ciemną kolorystykę.