Zima
Z czym innym może kojarzyć się czysta biel? I do tego ta karnawałowa maska ;]
We are in noir

Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 69
Zima
Z czym innym może kojarzyć się czysta biel? I do tego ta karnawałowa maska ;]

zima, ta biel i wygląda jak królowa lodu
Jesień, przez tą przebijającą się czerwień ,która przywodzi mi na myśl liscie
Moja gra ! xD No więc myślę, że wiosna przez ogólnie stylizację no i ozdobę we włosach. Trochę wahałam się z kolorystyką ale w końcu żadna pora roku nie odpowiada kolorowi czarnemu. Także jesteś wiosną :>
Hmmm tu też się zastanawiałam , bo kolorystyka nie przemawia za żadną porą roku, ale dostrzegłam trochę bieli i szarości, więc sądze,że zima 
Późna jesień. Mimo, że kolorystyka nie jest typowa dla jesieni, stylizacja przypomina mi jeden z jesiennych wieczorów, gdy wszystkie liście już opadły a wokół jest ciemno czaro i ponuro.
Ostatnio zmieniony przez SubRossa (13-05-2014 o 19h51)
Z jesienią. Twoja sukienka,makijaż i dodatki utrzymane są w typowych jesiennych kolorach :>
Summer! :3 Ktoś by mógł powiedzieć, że zima, ale za dużo tu negliżu
No i kolor wody :>
Lato, lato!

Jesień,twoja miss przypomina mi szkołę...

Hmmmm... Cięzko stwierdzic ,ale chyba jednak zima. Czerń to 'zimny' kolor, poza tym zimą szybko zapada zmrok i robi się ciemno :>
lato, wygląda jak damska wersja Posejdona, ale przez strój taki plażowy to lato
Mroźna zima. Czerwone akcenty przywołują na myśl krew rozlaną na śnieżnobiałym śniegu.
Kolorki jesienne

Wiosna! Wiosenne kwiaty, zielona sukienka
, nie da się tego pomylić z inną porą roku ♥
Lato - pasek ze złotą różą kojarzy mi się z ciepłym, mocno świecącym słońcem. No i kolorystyka skojarzyła mi się z letnią (złoty) nocą (czerń) - ciepłą i rozgwieżdżoną. 

Zima. Przemawia za tym świetna kolorystyka, a także długie rękawiczki. Uwielbiam tą stylizacje <3
Skojarzyło mi się z latem przez te elementy żółtego :3
lato- przypominasz mi neptuna tylko w damskiej wersji, neptun to król mórz, a nad morze najczęściej jeżdzi się latem więc
z tąd ten wybór
Zdecydowanie jesień przez dominującą czerwień, która kojarzy mi się z jesiennymi liścmi 
Ostatnio zmieniony przez nataliexD (18-05-2014 o 14h14)
Raczej jesień, bo jakoś ubiór i ta czaszka w łapce przypomina mi rok szkolny. No i poza tym jesteś ubrana w ciemne barwy.
Ostatnio zmieniony przez Hyoris (18-05-2014 o 19h19)
Niby zima ale skłaniam się ku jesieni, przez te kwiaty, które wyglądają jakby zwiędły i przez kilka innych elementów
Wiosna :> To przez zajączka, który skojarzył mi się z Wielkanocą :3
Przez wszechobecną biel moim pierwszym skojarzeniem była zima, ale ubiór zdecydowanie wskazuje na lato. Wyglądasz jak jakieś morskie bóstwo.
Zdecydowanie zima.Przez kolory i te "śnieżki" koło Twoją Miss.
Ostatnio zmieniony przez Ellenia (23-05-2014 o 16h08)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Twoja miss kojarzy mi się z wiosną. Delikatne kolory, które dopiero się budzą i ta zwiewna sukienka - w sam raz na pierwsze słońce.