Twoja Miss kojarzy mi się z latem, bo ma ciemną karnację. Po za tym sukienka(?) bez rękawów.
Jeśli masz mniej MN ode mnie, rzuć mi proszę dwa wyzwania bez zakładu : ) Dziękuję: ) Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 69
Twoja Miss kojarzy mi się z latem, bo ma ciemną karnację. Po za tym sukienka(?) bez rękawów.
Zima. Szarość i czerń idealnie oddają zimowy charakter. 
Lato, przez krótką spódniczkę i włosy spięte w kok bo w lecie dużo osób z nim widzę.
wiosna.Odkryte ramie 
Mimo dość lekkiej stylizacji i kwiatów we włosach stylizacja jest dość smutna i kojarzy mi się prędzej z chłodną zimą.
Zdecydowanie jesień. Twoja miss od razu skojarzyła mi się ze złotymi liśćmi spadającymi z drzew.
twoja miss kojarzy mi się z późną jesienią, czarny strój przypomina gołe pnie drzew, a włosy jesienny, różowy zachód słońca
Zima bez śniegu. Czarno-brązowa ziemia i... hm, nie wiem, pakowane na różowo prezenty spod choinki? 
Późna jesień. tak ponuro....
Lato spódniczka 
kolory i ta królewskość(?) kojarzy mi się z jesienią
Twoja miss kojarzy mi się z wiosną. Trudno mi to uazasadnić, bo ubiór ma teoretycznie bardziej letni. Być może to przez ten niebieski kolor przypominający błękit nieba, który kojarzy mi się właśnie z wiosną 
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (23-01-2014 o 17h34)
dla mnie jesteś zimą. przez ten kolor i bladą cerę, no prawdziwa zima
jesień, sukienka kojarzy mi się z czerwonymi liśćmi 
Lato, spódnica, koszula i kok idealnie do niego pasują c:
Zdecydowanie wiosna! Motyle w klatce mogą bardzo ładnie symbolizować powrót natury do życia, a biała suknia to ostatnie podrygi śniegu. 
Późna ciepła wiosna,piknikowa atmosfera.

Wczesna wiosna, gdyż kojarzy mi się ona z balami.
Takie odcienie fioletu kojarzą mi się chyba jednak z jesienią, czasami zdarzają się nawet takie liście 

Mogłabym się zastanawiać między wiosną a jesienią. Jednak obstawiam jesień, a to przez ciemne kolory.
Zaczyna już być chłodno, ale nie ma jeszcze wielkich mrozów. 
Wiosna - krojem kojarzy mi się bardzo z austriackimi strojami ludowymi.