Ban, bo teraz to w sumie mam zabezpieczone wszystkie misje oprócz tych z Miss Nastrojem XD *finanse się nie liczą, bo wyjątkowo mam kruche po wycieczce XD*
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 200
Ban, bo teraz to w sumie mam zabezpieczone wszystkie misje oprócz tych z Miss Nastrojem XD *finanse się nie liczą, bo wyjątkowo mam kruche po wycieczce XD*
Ban, bo ja odpoczywam kilka dni i znów lecę z misjami, niedługo rzucę Renana i będzie tydzień u psychologa.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja na pewno jeszcze postoję na tej misji - mam kupić jakąś koszmarnie drogą sukienkę xD
Ban, bo ja nienawidziłam tej misji, nie dość, że sukienki koszmarnie drogie to jeszcze strasznie brzydkie, jedynie ta zima w miarę znośna </3 Na szczęście udało mi się ją kupić w trakcie trwania promocji, tej -60%, bo pewnie bym do tej pory na niej stała xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (28-04-2015 o 23h03)

Ban, bo jeszcze tylko jutro i przechodzę na następny poziom xd Eh moja miss jest po ciężkim rozstaniu xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (29-04-2015 o 00h18)

Ban, bo jak dobrze, że już nie muszę się bawić z poziomami i moje pieniążki są bezpieczne .3.
Ban, Ponieważ zazdroszczę Nelumi, że ma zrobione wszystkie poziomy

Ban, bo męczyłam się z nimi tak samo jak wy :C
Ban, bo czasem nawet męczyłaś się bardziej, teraz misje stały się trochę tańsze chyba xDD
No i w jakimś stopniu zaczęło się opłacać je przechodzić, a nie że stoisz na Benoitcie i koniec XDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (29-04-2015 o 14h18)
Ban, bo jutro przejdę do następnego poziomu xd

Ban, bo ja przejdę jak uzbieram 30 tysięcy XDDD Czyli za jakiś... Tydzień? 
Ban, bo tak Froziu, tera jest taniej niekiedy. No i więcej się zarabia na niższych poziomach.
Ban, bo bany tak nisko.. Up!
Ban, ponieważ siostra mi przeszkadza w oglądaniu xd

Ban, bo ja zaraz chyba stąd lecę na chwilę ;D
Ban bo za cicho :c
Ban, bo robimy raban Nel? 
Ban, bo hejo. 
Ban, bo chciałabym ale niezbyt mogę i mam ochotę, sory Seciu.
Ban, bo jasne, rozumiem
Cześć Lotko
A Ty Nel nie smutaj, smile! 
Ban, bo mam jutro przedstawienie i będę konstytucją. Za dużej ochoty na to nie mam. Ach, te problemy podstawówki...
Ban, bo też średnio lubiłam przedstawienia. Jeszcze byłam na tyle nienormalna, że śpiewałam solo, pozdrawiam xD
Ban, bo ja solo nie zaśpiewam przed ludźmi, no way. xD
Ban, bo zajęłam pierwsze miejsce w tym szkolnym konkursie geograficznym! ^^
Hehe, a moją szkołę mało obchodzi konstytucja 3 maja, bardziej Dzień Ziemi xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-04-2015 o 19h32)
Ban, bo nie jestem smutna. Jestem wkurzona ładnie i legalnie tutaj mówiąc.