Ban, bo dobrej nocy Lotko 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 81 82 83 84 85 ... 200
Ban, bo dobrej nocy Lotko 
Ban, bo ja mam już wszystko, co mi się podobało, ale zostało tak mało MM. :<
Dobranoc Lotko.
Ostatnio zmieniony przez Skye (27-04-2015 o 21h55)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ponownie hejtuję życie i stwierdzam, że jutro po 13 będzie idealna okazja, żeby odpisać Hildee na list. Pójdę na Pole i na jednej kartce wyleję swoje żale, a na innej napiszę to, co mogę napisać do normalnego człowieka. Idealnie. Akurat ukradłam koledze zapalniczkę w sobotę to będę mogła od razu to pierwsze spalić.
Ban, bo Fro, nie ma co się martwić. Uszy do góry.
Ban, bo w nie całe 10 minut nauczyłam się grać na flecie na ocenę 4 
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (27-04-2015 o 22h57)
Ban, bo mam ochote na coś słodkiego. :c
Ban, bo zaś dostanę jedynkę z niemieckiego za nienauczenie się czegoś na pamięć. Ale działalność gospodarczą tak bardzo trzeba mieć dobrą ocenę </3
Ban, bo dobijam sobie do setki w liczbie postów. Ech, a powinnam się więcej uczyć do maturki >.<

Ban, bo cześć ;^;
Ban, bo też się witam i na wejściu mnie wyrzuciło z wycieczki, ale i tak miło, że nie wczoraj popołudniu. ^^
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan , bo po budziku przeleżałam w łóżku jeszcze pół godziny xd

Ban, bo zapomniałam dzisiaj kluczy do domu. xD Nie chciało mi się pół godziny iść do pracy mojej mamy (przypomniałam sobie pod samymi drzwiami xD), poza tym padał deszcz (i dalej pada), a ja czułam, że buty mi przemokły, i że marznę. Nie zgadniecie w jaki sposób dostałam się do środka... xD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-04-2015 o 15h57)
Ban, bo zobaczyłam coś w pogaduchach wszelakich i padłam XD
Zwracam uwagę, że na profilu ma "12 lat" XDDD
Hahahahahaha xd
Ostatnio zmieniony przez Iremi (28-04-2015 o 16h05)
Ban, bo gdy to zobaczyłam to też padłam ze śmiechu xD
Ban, bo mam dzisiaj bardzo dobry dzień
Nie dość, że nowe odcinki dramy to jeden z moich ulubionych zespołów wypuścił dziś nowy album 

Ban, bo coś tu cicho... za cicho ;]

Ban, bo dołączam Igryś w ramach odstresowania ;D
Ban, bo hejka Set ^^

Ban, bo jak dzionek minął?
Ban, bo dzisiaj trochę zakręcony, ale całkiem miły, niedawno wróciłam do domu ^^ A jak u ciebie?

Ban, bo mój list do Hildee już jest na poczcie ♥ ♥ ♥
Ban, bo mój miło nie licząc niektórych akcji.
Ban, bo dobry Froziu 
Ban, bo kupiłam sobie czwarty podkład (z czego praktycznie wszystkie są pełne, tylko jednego zostało pół), ale ten mi się podoba, hmm... trochę szkoda, że nie wzięłam 47 lub 50.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jutro o 17 zaczynam długi weekend ♥
Ja jakiś czas temu trafiłam na idealny podkład dla mnie i ostatnio go wycofali z Douglasa (gdzie zawsze kupowałam) i musiałam w Rossmannie szukać xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-04-2015 o 21h38)
Ban, bo to bardzo dziwne, że od rana nie przybyło nawet jednej strony o;