Ban, bo do zobaczenia 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 85 86 87 88 89 ... 200
Ban, bo do zobaczenia 
Ban, bo w tej chwili dałaś sobie aż 2 bany, wredna Pulululuululu

Ban, bo nie mam czasu banować xD
Ban, bo Luśka usunęła swoje posty i teraz na poprzedniej stronie Nel ma dwa posty z rzędu, a Set nawet trzy.

Ban, bo to mi podejdzie pod spam ;< Kasować, jak myślicie? I siemka Ygriś.
Ban, bo Hej Set ^^
I nie wiem, jak tam chcesz, ale po waszych wiadomościach widać o co chodzi i że to nie wasza wina to może nie będzie przeszkadzać...

Ban, bo zostawiam w takim razie
Co tam, jak tam?
Ban, bo dzisiaj jestem dziwnie zmęczona, choć spałam całkiem długo...
A jak tam? ^^

Ban, bo przez zioło nie jestem pewna czy marachuje to nie marihuana
Marachuje - pierwsze 11 rzeczy, które znajdziesz w swoim otoczeniu (jedzenie się nie liczy), przyrządzisz z nich potrawę i.... ZJESZ
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (29-04-2015 o 21h30)

Ban, bo całkiem dobrze ;D Się wyżywam artystycznie ;D
I Hej Olka 
Ban, bo hejo Seciu ❤

Ban, bo my tu już prawie jak szajka ;D
Ban, bo bany bardzo zbliżają...
XD

Ban, bo tak jest ;]

Ban, bo nie mam nic do dodania ;D
3 linie gotowe ^^
Ostatnio zmieniony przez Setarah (29-04-2015 o 21h44)
Ban, bo męczę się ze snapem. Wszyscy muszą mieć zepsute telefony, że nigdy video, które do kogoś wysyłam nie chce się odtworzyć T^T

Ban, bo dobrze że nie używam tego czegoś .3.
A co do postów, które Lusiek usunęła. Nie mamy obowiązku ich usuwać tylko dlatego, że są pod sobą, jeżeli widać, że nie pisałyśmy go jeden pod drugim specjalnie.
Ban, bo mi na Snapie bez problemów filmiki wyświetla.
O, i Neluś gratuluję drugiego miejsca za Nazgula ^^

Ban, bo co
*rozkminia o co chodzi po czym dopiero wpada na to, żeby iść zobaczyć w konkursy. Zara wróci*
Ban, bo nie wiem czy jeść jeszcze dzisiaj lody czy nie... Chyba zjem xD

Ban, bo jeszcze dzisiaj trwać będzie do północy. Masz cały dzień i noc przed sobą :< nawet dwie noce prawie.
Ban, bo racja, zawsze mylę te terminy, nawet nie zauważyłam, że już nowy dzień mamy xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (30-04-2015 o 00h27)

Ban, bo ja też zawsze się mylilam. Iriś często wpada zaraz po północy i pisze dzis/jutro itp xd
Teraz dobrej nocy życzę. Noce z reguły są najlepszą porą.
Ban, bo Iriś to zawsze ♥
Dobranoc Neluś, miłych snów ♥

Ban, bo siedziałam 1,5 godziny na placyku, który odkryłam tydzień temu i zziębłam xDD