Ban, bo Hej Set. ♥ Zioło zobaczyłam pierwszą grafikę i chciałam Cię pochwalić, a później zobaczyłam drugą. XDD Ja wycinałam liniami, ale dawno temu i nieprawda + inny program. xD
Ygriś otóż to. ♥
Do mnie niektórzy przychodzą jak na spowiedź i szczerze tego nienawidzę. Słyszę rzeczy, których bym w życiu nie chciała wiedzieć. Fakt, ludzie myślą, że psycholog to tak jak u naszej miss, ktoś kto pogada, pocieszy i więcej nie musi, to zadanie według mnie należy do przyjaciół (poza tym kogo by było stać, żeby latać z każdym gorszym dniem do psychologa). Może i powinnam czuć jakąś odpowiedzialność i solidarność z osobami, które miały to, co ja. Tu akurat czuję się źle, bo wiem w czym tkwi problem, co się wtedy czuje i czego chce. W gimnazjum okłamywałam wszystkich, którzy tak bardzo chcieli mnie nawrócić na dobrą drogę. Udawałam, tworzyłam miliony nieprawdziwych, ale za to jak sensownych teorii, bo nie chciałam, aby żadna krzywdząca mnie prawda wyszła na jaw. Łatwo by mi było wyłapać dlaczego ktoś tak postępuje, w końcu sama tak robiłam, jeśli nie gorzej, ale psycholog szkolny jest obsadzany często po znajomości, często nie ma czasu nawet dla 1/10 uczniów, więc Ci milczący i zatajający wszystko są pomijani póki nie zacznie się dziać coś naprawdę złego. A temu chłopakowi chętnie bym przywaliła czymś mocniejszym. ; ]
I jeszcze o tych paniach psycholożkach, które to miały piękne życie i gdy nagle pojawia się prawdziwy problem to nie potrafią przyswoić nawet pierwszej części. Kilka razy chciałam napisać, że dla mnie większość psychologów to zwykli idioci, ale pewnie przez to, że nikt nie lubi "niewłaściwych osób na niewłaściwych miejscach", a w takich sytuacjach od razu widać brak kompetencji. Moja mama zwykła powtarzać "życie wszystko skoryguje".
To psychiatra daje leki, według mnie podwójny idiota, jeśli po pierwszej wizycie już chce jakieś przepisywać. Prawdziwy debil, od razu powinni wywalić na zbity ryj.
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g