Ban, bo Nelu, Erin jest yaoistką. XD I ostatnio w opisie miała coś o uke, ale ja bym stawiała, że to seme. XD
Btw znowu nie dostałam wypłaty, no matko. ._.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (20-04-2015 o 15h26)

Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 200
Ban, bo Nelu, Erin jest yaoistką. XD I ostatnio w opisie miała coś o uke, ale ja bym stawiała, że to seme. XD
Btw znowu nie dostałam wypłaty, no matko. ._.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (20-04-2015 o 15h26)

Ban bo dziex Zioło xD
Ban, bo śmiechłam sobie, pomyślałam, że skoro nie dostałam wypłaty i jakaś lasia już zgłosiła to jako bug to napiszę w tym wątku i zgłoszę do supportu. Po zgłoszeniu przyszło mi do głowy, że powinnam się wylogować i zalogować przed tym. I wiecie co? Jak to zrobiłam to dostałam kasę. XDDDDDDDDD

Ban, bo miałam podobną historię z doładowaniem xD

Ban, bo było to zrobić od razu xD
Ban, bo who cares. XDD I tak mają mnie gdzieś na razie.

Ban, bo zawsze będą mieć Cię gdzieś. Jak już pomagają, to żeby nikt się nie czepiał xD
Ban, bo zjadłam dwa dania i się najadłam... Po tych 30 minutach znów jestem głodna. T^T

Ban, bo męczę się z Erin </3
Ban, bo proooooszę, nie rób jej czerwonych włosów. >.<

Ban, bo właśnie nie chciałam. Jaki ma naturalny?q.p
Ban, bo nie mam pojęcia, nie widziałam jej zdjęcia. >.<
Btw ktoś napisał w komentarzach na blogu przy poście o forum "Dzięki Froza", bo przecież tak trudno sprawdzić autora. No i przecież to nie jest tak że walnęłam swój nick w każdym przykładzie...

Ban, bo trochę niemiło D:
Ban, bo zastanawiam się jak mogłabym napisać tę wzmiankę o tych akcjach pomocniczych. D:

Ban, bo ja nie pomogę bo się nie znam, ale myślę, że jakkolwiek to nie zrobisz będzie okej, bo póki co wszystkie posty są bardzo dokładne i jasne, więc nie masz się co martwić q.p
Ban, bo ja tam od razu sprostowałam, że to Zioło pisało, jak tylko wyczaiłam, że ktoś takiego komenta walnął ;D
Ban, bo może Ty Froza wiesz jaki kolor naturalnie ma Erin na włosach? XD
Ban, bo widziałam Fro i dziękuję, ale to jednak trochę chamskie pisać coś takiego, jakbyś ty była jedyną autorką. :x

Ban, bo ja zawsze sprostowuję, nawet w opisie mam, że prowadzę razem z kilkoma osobami </3 Plus przecież wszyscy są wypisani na blogu </3 Chyba przez to, że jedyna mam go w podpisie ludzie tak myślą </3
Ban, bo przecież też go mam w podpisie. >.< I na profilu też. >.<

Ban, bo taka sad rzeczywistość Zioło. x'D
Boru, ile tego wyszło, czy Ygriś będzie się chciało czytać. ;OO
*nadrabia stare bany* Zgadzam się z Ygriś ♥, ja sama, czy bym chciała być zawodowo psychologiem, hmm wątpię. XDD Pewnego rodzaju spełnienie, ale też wielkie obciążenie psychiczne. To jest cholerna odpowiedzialność. Słyszę, że byłabym dobrym psychologiem, bo jestem analitykiem, skrupulatnie wszystko łączę w całość i przewiduję wiele spraw, widzę na co kogo stać + zazwyczaj moje gadanie do czegoś prowadzi, "coś" wywołuje (dla mnie to zwyczajnie "odpowiedni dobór słów i zaciągnięcie sztuczkami podświadomości xD), ale nie z moim "słabym" charakterem, ryczę przy smutnej piosence, co dopiero gdybym miała słuchać o przemocy czy gwałtach.
W podstawówce chciałam być nauczycielką lub modelką (bo każdy mi to drugie wmawiał). Teraz Architekt, tak sądzę, kiedyś wszystko było proste. </3
A takich ludzi, których Nel wspomniała to >ciach< z tą psychologią. >.<
Ostatnio zmieniony przez Skye (20-04-2015 o 19h09)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo masz zbyt szczegółowo, heheheheh, dlatego ludzie nie wiedzą, że to o to chodzi? XD Nie masz chamsko "Miss Fashion Info" i już nie ogarniają xDDDD
Ban, bo się wcięłaś </3
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (20-04-2015 o 19h10)
Ban, bo tak już bywa. xD
Zawsze mnie to bawi, że Frozia jest dla wszystkich różoffa. xD Chociaż takie pierwsze wrażenie robisz.
Ostatnio zmieniony przez Skye (20-04-2015 o 19h13)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mogę to zmienić. xD Tylko, że wtedy tym bardziej nikt nie sczaja, że to BBCody.

Ban, bo walnij sobie taką dużą grafikę na początku opisu profilu jak ma Fro.
U Frozy to się od razu rzuca w oczy.
Ostatnio zmieniony przez Skye (20-04-2015 o 19h15)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g