Ban, bo ja w takich sytuacjach robię #YOLO i rozwalam kolokwium na przynajmniej 70% xDDD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 200
Ban, bo ja w takich sytuacjach robię #YOLO i rozwalam kolokwium na przynajmniej 70% xDDD
Ban, bo dobra rzucę jej to sushi i będzie okej XD A Erin po południu xD
Ban, bo hahah, nelu się poddała XD
Idę spać. Albo czytać. Jeszcze nie wiem, ale robię wypad z forum xDD Ciałko! :D
Ban, bo tam znowu poddała, eee xD Jess była moim celem i osiągnęłam go idealnie tak jak chciałam xD
Branoc, też zaraz idę. Cykam ostatnie foty z neta do sprawdzianu XDXD
Ban za to, ze mialas isc a nadal jest online 

Ban, bo zapaliłam w telefonie latarkę, żeby zobaczyć, czy nie starłam przypadkiem świeżo pomalowanych na czerwono paznokci u prawej ręki i przypadkiem skierowałam światło na ścianę przy poduszce, na której śpię (i przed chwilą tam leżałam). Na ścianie siedział wyjątkowo wielki pająk kosarz. Nie wystraszyłam się go, jednak nie chciałam, żeby wlazł mi do ust gdy będę spać (w ciągu życia zjadamy w ten sposób ileś tam pająków), więc niewiele myśląc złapałam za mniejszą poduszkę i przywaliłam pająkowi. Oczywiście, jak na osobę praworęczną przystało, złapałam poduszkę prawą ręką, u krórej paznokcie miałam świeżo pomalowane. Rozkwasiłam pająka na ścianie i spojrzałam na swoje wcześniej piękne paznokcie - już nie były piękne XD Dzięki pająk, serio. Ale przynajmiej dowiedziałam się, że miałam rację, bo moją pierwszą myślą jak go zobaczyłam, było: WIEDZIAŁAM, WIEDZIAŁAM, ŻE JAK GASZĘ ŚWIATŁO TO ZZA ŁÓŻKA WYŁAŻĄ PAJĄKI! WIEDZIAŁAM!
Ban, bo ja wyskoczylabym z łóżka z piskiem, rzuciła się po papcia i ooczywiście z mmorderczą chęcią spojrzała w stronę pająka, którego już tam nie ma. Zawsze mam takie coś, a potem pół nnocy nie śpię szukając go D:
Ban, bo ja zostawiłabym pajączka w spokoju i klasycznie zakryła się cała kołdrą, aby mi nie wszedł do ust czy ucha.
Ban, bo ja kiedyś przez takie coś poszłam spać do brata do pokoju xD A jeszcze innym razem o 3 w nocy pobudziłam całą rodzinę. Ech, nienawidzę pająków </3

Ban, bo znam ten uczuć Ygriś </3 o 2 coś budziłam kiedyś mamę przez cholernie dużego pająka który był tłusty i wcale nie wyglądał jak patyczak </3
Tera jjuż poważnie dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (20-04-2015 o 01h17)
Ban, bo Dobranoc Neluś ♥

Ban, bo dobry q.p
Ban, bo dla kogo dobry, dla tego dobry </3

Ban, bo dobre nastawienie Ygriś czasem może zdziałać cuda, czasem, czyli prawie nigdy. ;<
Rozmawiałyście w nocy o pająkach. xD Ja mam specjalne pudełeczko, do którego je łapię, a później wyrzucam za okno. Tak samo z muchami, biedronkami i innymi stworzonkami, zabijam jedynie komary. XDD A kiedyś wleciał do nas motyl. <333
Edit: Eh, zapomniałam o jednym paskudztwie - szerszeniach. Wtedy wybiegam z pokoju, zza drzwi go obserwuję i jak widzę, że nie dam rady otworzyć okna, żeby wyleciał to wołam tatę. </3 Jeden by mnie mógł spokojnie zabić w nocy, bo się schował w torbie, szczęście, że brzęczenie mnie od razu budzi. Nawet nie wiem, jakim cudem się potrafią znaleźć w moim pokoju.
Ostatnio zmieniony przez Skye (20-04-2015 o 10h44)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan za bardzo zyciowy awatar </3 I za to, ze w przeciwienstwie do mnie potrafisz zmniejszyc czcionke ;c

Ban, bo instrukcja. xD
[small]Tekst[/small]
[big]Tekst[/big]
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan za to, ze jestem bardzo wdzieczna i to wcale nie bylo takie trudne! O ile wiedziało się co nalezy zrobic 

Ban, bo kiedyś to zauważyłam i teraz każdy niech korzysta. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo idę sobie zrobić ogromną zmianę profilu.
I stylizacji też, jeżeli mi pieniędzy starczy xD
Ban, bo Skaj mnie pociesza, ale właśnie z domu wyszłam z dobrym nastawieniem, a tu już od rana spięcia. Ale ja tam się dziecinnymi fochami koleżanki nie zamierzam przejmować.
I wszelkie robactwo u mnie od razu dostaje z kapcia lub gazety, poza ew. motylami czy biedronkami, reszta niestety wpadając do mnie do pokoju, podpisuje na siebie wyrok śmierci. A kiedyś to mi przez uchylone okno ptak wleciał, wtedy to dopiero nie wiedziałam co zrobić XD
A tak swoją drogą już dawno nie miałam 6 stron do nadrobienia, się wczoraj rozszalałyście, a poranny spoiler Sky powalił mnie po prostu ♥

Ban, bo coś tam paplałyście o psychologii, to dodam, że mogłabym być psychologiem. xD
Ban, bo ostatnio zauważyłam, że wiele młodych osób uważa, że mogłoby być psychologami, a tak naprawdę w ogóle nie zdają sobie sprawy z czym to się wiąże, tylko myślą, że jak znajomi do nich przychodzą po radę i udaje się im pomóc to i w pracy tam ktoś do nich przyjdzie, wyłoży problem, a oni pocieszą i coś poradzą. Wkurza mnie strasznie takie podejście.
I Szarlotko, jak coś to nie myśl, że to jakieś nawiązanie do ciebie, w końcu nie mogę wiedzieć jak jest w twoim przypadku, więc nie oceniam. Ot, takie luźne nawiązanie do tematu ;]
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (20-04-2015 o 14h47)

Ban za to, ze od lat chce byc psychologiem a tez zauwazylam takie wlasnie podejscie mlodych ludzi. Ja sie troche jednak tym interesuje wiec mam wrazenie, ze mam inne podejscie. a przynajmniej mam takie wrazenie choc ciezko mi ocenic subeiktywnie sama siebie

Ban, bo w moim otoczeniu przeważnie tylko kobiety o tym myślą i nie jest to tak duża grupa chętnych. Więcej osób chce iść na pedagogikę i sama się nad tym zastanawiam.

Ban, bo w moim otoczeniu to wygląda to w ten sposób - "nie jestem dobry z żadnego przedmiotu to pójdę i zostane psychologiem bo tam nic nie trzeba i nie będę musiała nic robić."