Ban, bo znowu myślałam, że to Minęło. Zioło, masz zakaz zmieniania Azjatów na awku w takim tempie xD
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 123 124 125 126 127 ... 200
Ban, bo znowu myślałam, że to Minęło. Zioło, masz zakaz zmieniania Azjatów na awku w takim tempie xD
Ban, bo tak. Popieram XDD
Ban, bo aha, tak trudno przeczytać nick. ;__;

Ban, bo tylko przez czytanie nicka nie nazwałam Cię Minęło XD Ale mam dość mindfucków na dziś XDDDD Patrzę, mogę się założyć, że to Minio, a tu Zioło. Nieładnie.
xD
Ban, bo na twoim miejscu uważałabym się raczej za Megusta, bo ona miała podobny avatar, tylko chyba bez koloru.

Ban, bo widziałam jej awatar może ze dwa razy, więc nie kojarzę, lol xD
Ban, bo napisałabyś projekt resocjalizacja w najbliższym czasie?

Ban, bo pewnie jutro.
Ban, bo przydałoby się kogoś szturchnąć, jak można odpuścić sobie po dwóch postach? :x

Ban, bo śmiechłam xD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo witam wszystkich, o ile ktosik tu jest.
Ban, bo ja jestem, dobry wieczór.

Ban, bo dobry wieczór
wreszcie chwila wytchnienia ♥
Ban, bo również dobry wieczór ^^
Ban, bo witam Ananasie
Jak dzionek minął?
Ban, bo mi tam nawet fajnie. Dużo lekcji, ale potem, tak po piątej jakiś podróżnik przyjechał do mojej dziury, i naprawdę ciekawie opowiadał w ratuszowej sali o północnych Indiach ^^
Ban, bo to ciekawe. Lubię słuchać takich rzeczy, ale nie jestem na tyle odważna na jakieś euro tripy.
Ban, bo mam supi humor ♥
Ban, bo cóż się stało ciekawego Nel? 
Ban, bo wreszcie mama zgodziła się kupić mi obraz, który chciałam. Dodatkowo kupiłyśmy w Ikei masę takich naklejek na ścianę i jak się wzięłam za wycinanie tego, żeby mieć taką kompozycję jaką chcę wyszło śliczno ♥♥ Nad moim łóżkiem będzie wisiał Gustav Klimt, póki co jeden obraz. Za miesiąc-dwa kolejny ♥
Ban, bo to super ♥ Pamiętam, jak ja w końcu kupiłam sobie mojego Eiffla do pokoju ♥ Super jest tak sobie urządzić po swojemu 
Ban, bo ja to robię kompletnie po swojemu. Większość to spontan. Te naklejki to takie gałązki były, bo na ptaszki mam inną myśl, ale to kiedy indziej. Mama wchodzi do pokoju "dobra, a wiesz jak chcesz to ułożyć?" "Nie mam zielonego pojęcia *odwracam się i przyklejam*". Takie są najlepsze, bo jak spontaniczne to najbardziej Twoje XD
Ban, bo ja zazwyczaj wszystko przemyślę niż zrobię.. Ale każdy inaczej, wiadomo
Lecę spać, dobranoc Nel ♥
Ban, bo ja niektóre rzeczy tylko planuje. "A w praniu i tak wychodzi inaczej" ♥ Dobranoc~
Ban, bo jaki obraz Klimta będziesz mieć?