Ban, bo proszę, o wilku mowa xD
A ja bym właśnie zwierzaka chciała, może sobie przygarnę jakiegoś kota jak się z domu wyprowadzę ;]
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 200
Ban, bo proszę, o wilku mowa xD
A ja bym właśnie zwierzaka chciała, może sobie przygarnę jakiegoś kota jak się z domu wyprowadzę ;]

Ban, bo też chcę zwierzaka. ♥
Wszystko pamiętam. Okropna Fro. </3
Jak Kuba był mały to zawsze się go głaskało, gilgotało, całowało i przytulało. Od śmiechu miał ciągle czkawkę. xD Madzia i Szymon (dzieci sąsiadów) mieli podobnie, ale oni krócej u nas przebywali. </3
I zwierzęta też często zaczepiamy i głaszczemy. XD Kuba ma frajdę, gdy jakiś kot do nas podejdzie i da się pogłaskać (później muszę go pilnować, żeby najpierw umył ręce w domu, ale i tak warto <3).
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja jak gdzieś jestem to spędzam więcej czasu z dziećmi niż z kimkolwiek innym, ale psa czy kota z własnej, nieprzymuszonej woli to chyba co najwyżej kijem dotknę xD Bliższe sytuacje to walka XD
I gdzie tu potwierdzenie Skajowej tezy? xD
SUKCES:
Link do zewnętrznego obrazka
Więcej nie potrzebuję, chciałam powyżej 1000 i jest XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (31-03-2015 o 11h39)
Ban, bo frozowy wyjątek potwierdza regułę ;]
Ha, też celuję w 1000 iq, już mam 858 xD

Ban, bo byłam u lekarza i mam zwolnienie lekarskie na ostatnie dwa dni przed świąteczną przerwą ♥
Ban bo ja nawet źle się czując musze siedzieć w szkole bo za dużo nieobecności </3
Ban, bo mnie nawalał brzuch i mnie zwolnili po 3 lekcjach z 7.

Ban, bo hej.
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (31-03-2015 o 14h45)
Ban, bo Hej Lotko, dlaczego potrzebowałaś mojej Audrey? xD
Ban dla Fro: to inaczej jest mieć do czynienia z dziećmi raz na jakiś czas a na co dzień. ♥ Kubuś do nas właśnie przyszedł. ♥
A hipotez na Twój temat nie będę tworzyła, bo as is known Fro, Froza, Frozia, Eufrozyma i Anna to szereg różnych postaci. ];->>
Ostatnio zmieniony przez Skye (31-03-2015 o 14h48)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo pakowałam prezent dla mamy. xD Zeszło mi chyba z 40 minut, a rozdarła w dwie. </3

Ban, bo nie mam dobrego paska do stylizacji, idę się pociąć marchewką </3
Ban, bo ja może jutro zmienię ten pin-up, dziś nie mam czasu i w sumie powinnam od dawna się uczyć. D:

Ban, bo chyba muszę zejść do dwóch "spódnic", bo przy czterech nie mam czegoś, co by je ładnie połączyło, smutek bardzo </3
A uczyć się nie uczę, bo mam zwolnionko, heheheheh.
Ban, bo ja muszę zaliczyć sprawdzian z półrocza z matmy, z biologii, z anglika kartkówkę, z niemca sprawdzian... Sheet. xD Chyba mi nie dadzą wszystkiego jutro...

Ban, bo wifi z Ikei tak bardzo dobre ❤
Ban, bo dzisiejsza pogoda wyraża mój stan emocjonalny ;-;

Ban za chwalenie mojego avka. <3

Ban, bo powtórzę, bardzo mi się podoba xD

Ban za nowe gify w podpisie. 

Ban, bo myślałam, że Zioło to Minęło xDD
Ban, bo niby czemu? D:

Ban, bo jakoś tak Minęłowato to wyglądało xD
Ban, bo moja siostra uczyła się mniej więcej tyle co ja (jak nie więcej), a miała w moim wieku gorsze oceny. :'D

Ban, bo nie zorientowałabym się, że to Zioło, gdyby nie fakt, że Frozia o tym napisała D:
Ban, bo o rany, to tylko Xiumin. D: