Bardzo mi się podobają czerwone akcenty i aż szkoda, że kwiatowe zawijaski przy sukni nie są w tym kolorze.
Biel ładnie je podbija i sprawia, że nabierają na ostrości, przez co całość wydaje się taka "charakterna".
Nie podoba mi się wykorzystanie siedzących nóżek. Nijak nie komponują się z układem sukienki (no dobra, z tymi nóżkami mało co się komponuje - przynajmniej na razie...), a lewitująca nóżka sprawia wrażenie, jakby była złamana w kilku miejscach i wykręcona pod dziwacznym kątem... A ta "stojąca" wydaje się być przy niej za długa. xD Zdecydowanie uważam, że lepiej byłoby bez udziwnień w pozycji, stylizacja jest już i tak dość bogata. 
Pokombinowałabym jeszcze z kolorem włosów, bo mam wrażenie, że trochę burzy harmonię całej stylizacji. Może jakiś jaśniejszy odcień?
Makijaż jest spoko. Za to moją uwagę przykuły dodatki - wszystkie w tym samym klimacie, świetnie do siebie pasują.
Btw., lubisz te "łuski" od Dino, co? Mam wrażenie, że to nie pierwsza Twoja stylizacja z wykorzystaniem tego elementu.. xD
9/10