Jest ładnie, nawet bardzo ładnie, elegancko i z klasą. Podoba mi się kolorystyka, bardzo dobrze dobrałaś do siebie ubrania w bieli. Jednak ze względu na tło strony już nie wygląda to tak fajnie (Szkoda, że nie masz tej stylizacji na jakimś zdjęciu z gwiazdą, na tamtych tłach na pewno prezentowałaby się ładniej i lepiej by się oceniało). Świetny pomysł z mgłą z tyłu, przez to dół się nie zlewa i i dlatego pomyślałabym o jeszcze jakiejś poświacie czy czymś takim wyżej. Albo może dodała tam jakieś akcenty szarości czy coś pokombinowała z innym kolorem fryzury, żeby całość ogólnie się tak nie zlewała. Także jeśli o kwestie ubraniowe chodzi to jest spoko, ale mogłoby być dużo lepiej. Fryzura w porządku, aczkolwiek jak już wspomniałam, można by coś innego wybrać, bo prawie jej nie widać. Natomiast makijaż... Tu sprawa miewa się nieco gorzej, dużo gorzej. Jest zdecydowanie za mocny do tak delikatnej stylizacji. Nie podobają mi się te szare/białe plamy na policzkach, twarz wydaje się być przez to trochę jakby brudna. Oczy ogólnie nie wyglądają za dobrze, zwłaszcza w połączeniu z ustami, wychodzi nieładny grymas. Szminka zdecydowanie do zmiany, czerwony zupełnie nie pasuje. Tutaj powinnaś pójść za ciosem, delikatna stylizacja, delikatny kolor szminki (może do bieli jakiś szary odcień), a nie wyrazista czerwień, to nie to. Tak więc, przynajmniej w moim przypadku, makijaż psuje cały pozytywny efekt wywołany przez piękną stylizację, tym bardziej, że przy takiej kolorystyce to on najbardziej rzuca się w oczy. Całość ładna, no ale też trochę do poprawki - 6/10.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...