Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 153

#2176 19-03-2016 o 16h19

Miss'Super Saiyen
Koniara15
A to the G to the U to the STD
Miejsce: #INFIRESNATION #INFIRESARMY

Na początku stylizacja bardzo mi się spodobała. Po chwili jednak zobaczyłam kilka elementów, które moim zdaniem nie do końca pasują. Soplowa ręka nie za dobrze zgrywa się z planetami. Zgniłozielony (?) cień na powiekach nie pasuje do szaro-czarnej stylizacji.Nie rozumiem też, o co chodzi z tym nieco chińskim nakryciem głowy. 6/10

https://68.media.tumblr.com/25012c25304a5b3c109f9ba2a548a03b/tumblr_or5ucmWNbc1vmdwj2o1_540.gif

#2177 20-03-2016 o 09h34

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Jest ładnie, nawet bardzo ładnie, elegancko i z klasą. Podoba mi się kolorystyka, bardzo dobrze dobrałaś do siebie ubrania w bieli. Jednak ze względu na tło strony już nie wygląda to tak fajnie (Szkoda, że nie masz tej stylizacji na jakimś zdjęciu z gwiazdą, na tamtych tłach na pewno prezentowałaby się ładniej i lepiej by się oceniało). Świetny pomysł z mgłą z tyłu, przez to dół się nie zlewa i i dlatego pomyślałabym o jeszcze jakiejś poświacie czy czymś takim wyżej. Albo może dodała tam jakieś akcenty szarości czy coś pokombinowała z innym kolorem fryzury, żeby całość ogólnie się tak nie zlewała. Także jeśli o kwestie ubraniowe chodzi to jest spoko, ale mogłoby być dużo lepiej. Fryzura w porządku, aczkolwiek jak już wspomniałam, można by coś innego wybrać, bo prawie jej nie widać. Natomiast makijaż... Tu sprawa miewa się nieco gorzej, dużo gorzej. Jest zdecydowanie za mocny do tak delikatnej stylizacji. Nie podobają mi się te szare/białe plamy na policzkach, twarz wydaje się być przez to trochę jakby brudna. Oczy ogólnie nie wyglądają za dobrze, zwłaszcza w połączeniu z ustami, wychodzi nieładny grymas. Szminka zdecydowanie do zmiany, czerwony zupełnie nie pasuje. Tutaj powinnaś pójść za ciosem, delikatna stylizacja, delikatny kolor szminki (może do bieli jakiś szary odcień), a nie wyrazista czerwień, to nie to. Tak więc, przynajmniej w moim przypadku, makijaż psuje cały pozytywny efekt wywołany przez piękną stylizację, tym bardziej, że przy takiej kolorystyce to on najbardziej rzuca się w oczy. Całość ładna, no ale też trochę do poprawki - 6/10.

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#2178 20-03-2016 o 12h51

Miss'Super Saiyen
Koniara15

To ciekawa stylizacja, lubię zestawy utrzymane w czerni i srebrze. Jak dla mnie trochu nie pasują planety, chociaż nie jestem tego pewna. Makijaż jest cudowny, uwielbiam, gdy miss ma zamknięte oczy. 9/10

https://68.media.tumblr.com/25012c25304a5b3c109f9ba2a548a03b/tumblr_or5ucmWNbc1vmdwj2o1_540.gif

#2179 20-03-2016 o 13h11

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Jak już kiedyś mówiłam - za dużo bieli. Jak się długo patrzy, to aż oczy bolą. Brakuje przełamania jakimś innym odcieniem tegoż koloru, lub jakąś szarością. Teraz oczy kotka pasują do oczu miss i to jest na plus, ale ten makijaż jest teraz jakiś... Dziwny. Miss ma dziwną twarz i nie wygląda na zbyt urodziwą panienkę. 6,7/10

~

#2180 20-03-2016 o 16h48

Miss'Super Saiyen
Koniara15

To ciekawa stylizacja, jednak kilka elementów mi nie pasuje. Pierwszy z nich to klatka z ptakiem, która powinna być jaśniejsza, bo nie pasuje do reszty. Spódnica jest dla mnie zbyt elegancka i uroczysta. Bluzka, która ma srebrne elementy, nie wyglądają zbyt dobrze ze złotem klatki. Co do makijażu, usta są dużo za ciemne, a róż na policzkach powinien być inny, ale to może tylko mi tak się wydaje.5/10

#2181 21-03-2016 o 13h05

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・
Miejsce: W snach kouhaiow ;>

Twoja miss wypada blado... dosłownie xDD
Jej przeciętnosc bije po oczach, biel zlewa sie na całej długości i szerokości. Brak jakiegokolwiek akcentu czy charakteru boli xD 4/10

#2182 22-03-2016 o 20h51

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Generalnie podoba mi się. Świetnie wypada ułożenie włosów, dodatki także. Nóżki wydają się lewitować na tle piedestału, ale w połączeniu z "dymkiem" daje to wrażenie jakby Miss była boginią i właśnie schodziła na ten nasz ziemski padół... A więc również plus. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam trochę mieszane uczucia co do grzywki, ale z drugiej strony nie wiem, czy bez niej byłoby lepiej... No i wydaje mi się, że oczka do tej stylizacji są troszkę zbyt duże. ^^
8/10

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#2183 23-03-2016 o 09h54

Miss'Żółtodziób
...

Dasharia Podoba mi się.Biały i Czarny świetnie współgra z resztą stylizacji.
Proszę Cię usuń te motyle bo tylko szpecą piękną stylizacje.
Makijaż i fryzura genialnie dopasowane.
Za puszczenie oczka dam Ci dodatkowy punkt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Nie wiem co mogę jeszcze dodać? Chyba już wszystko powiedziałam?
Super masz wyobraźnie widzę to po twoim stylu ubierania miss.
Już kilka razy oceniałam twoją miss i bardzo mi się podobają twoje style.
I podziwiam twoje stylizację co jedna to lepsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ta stylizacja jest również doskonale dopasowana tak jak zawrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Za motyle odejmę ci jeden punkt a za oczko dam pół punktu.
Tak więc dam Ci 9,5 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ps.Pierwszy raz się tak rozpisałam przy ocenianiu stylizację doceń to proszę hehe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2184 23-03-2016 o 10h18

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Widzę, że też wykorzystałaś klatkę. Poszłaś w stronę Wonderlandu lub wielkanocy. Tylko niestety u Ciebie widać minus tej klatki. czyli to, że połowa fryzur jakoś dziwnie wychodzi poza pręty. No i gdyby nie ta klatka to w sumie taka sobie byłaby stylówka. także 7/10

Zanim ocenisz zalukaj opis (2 obrazki są)
Tak dla przypomnienia: twarz mej miss jest niezmienna.

Ostatnio zmieniony przez Solomona (23-03-2016 o 13h43)

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#2185 24-03-2016 o 10h43

Miss'Żółtodziób
...

Solomona Widzę,że inspiracja: Sia- Elastic heart.
Trochę też improwizowałaś ogólne wrażenie jest super.
Twarz jest taka sama na każdej  twojej stylizacji więc to jest minus jak dla mnie.
Lubię stylizację białe i jedno kolorowe widzę,że też lubisz ta klatkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Dobrze dopasowałaś detale podoba mi się ta stylizacja.
9/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ta twarz jest straszna ale to już twoja ingerencja.
Fryzura bardzo mi się podoba bardzo dobrze współgra z resztą stylizacji.

Ostatnio zmieniony przez Zorma (24-03-2016 o 10h43)

#2186 24-03-2016 o 12h27

Miss'na całego
Pythia
...

Urocza stylizacja, od razu kojarzy się z Wielkanocą. Ciekawe połączenie kolorów, całość wygląda bardzo świeżo. Podobają mi się też lekkie nawiązania do Alicji w Krainie Czarów. Widać, że ten króliczek jest rysowany trochę starszą kreską, ale właściwie to nawet nie przeszkadza. W zasadzie jedynym minusem jest dla mnie makijaż, kompletnie do mnie nie przemawia.
Ocena: 9/10

#2187 24-03-2016 o 13h18

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・

Tak dobra stylizacja, że zamiast chwalić będę się przyczepiać do drobnych elementów, a co!
Nie pasuje mi w tym kosturze czerń, bo jest zbyt mocna w stosunku do reszty stylizacji. Kolejne co się rzuca w oczy to puder, nie wiem czy to jest zamierzony efekt brudnych policzków, czy wychudzenie, jeżeli drugie, niezbyt to wygląda na zapadnięte policzki XD 9,(9)/10

#2188 25-03-2016 o 00h34

Miss'wtajemniczona
rozali10
ヾ(o◕ω ◕)ノ
Miejsce: Neverland

Wszystko ze sobą w jakiś sposób kontrastuje choć ten kapelusz z tyłu jakoś tak mi to wszystko psuje. Podczas gdy utrzymywane są kolory czerwieni, żółci, i brązu, ten czarny kapelusz z niczym nie kontrastuje. Oprócz tego jednego elementu całość jest utrzymywana w dość przyjemnym stylu. Bardzo mi się podoba makijaż jak i włosy.
9,5/10

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

#2189 25-03-2016 o 11h12

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Stylizacja jest bardzo ładna, z jednej strony cała czarna, ale wcale nie mroczna, raczej słodka. Tylko brakuje mi trochę dodatków. Ręce i szyja wydają się być gołe, może przydałyby się jakieś kolczyki?
8/10

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#2190 25-03-2016 o 13h10

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Czarno - biała babcia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wygląda bardzo, bardzo sympatycznie, ale jakoś podejrzanie. Jakby sprzedawała pączusie z jakąś podejrzaną zawartością. W dobrzej wierze, oczywiście! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Coś mi te białe rękawki nie pasią, i nawet nie do końca potrafię powiedzieć, czemu... Chyba za jasne. Torebka jest szara - pasuje tu fasonem, ale nie kolorkami. Coś mi nie gra z butkami. Ogółem też dosyć biednie. Nie zmienia to jednak faktu, że stylizacja bardzo mi się podoba! ;D
Moja ocena to 7.5/10.

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2191 25-03-2016 o 13h39

Miss'na poziomie
Solomona
...

Jaka cudownie mroczna stylizacja. Chciałam napisać moje 1 skojarzenie, ale zapomniałam XD. Dużo detali. Ładnie wkomponowane ciuchy. Tak się fajnie nakładają i mieszają. Ciekawa kolorystyka. Do tego te cudne oczy. 10/10. Rozumiem, że miss ubrała się pod kolor swych oczu XD.

#2192 25-03-2016 o 17h10

Miss'Super Saiyen
Koniara15

Ciekawa stylizacja, ale nie do końca w moim typie. Zmieniłabym makijaż, ale wiem, że twarz twojej miss jest niezmienna, więc nie będę się tak czepiać. Pierścionek-pancerz jakoś nie za bardzo mi pasuje w tym zestawie. Dodałabym jeszcze jakąś bransoletkę oraz naszyjnik. Fryzura miss jest całkowicie dopasowana do reszty. 8/10

#2193 27-03-2016 o 18h18

Miss'na całego
Jezebeth
...

Całkiem spoko styli mimo że nie w moim guście. Zmieniłabym usta, bo wygląda jakby była wiecznie skrzywiona. Ta narzutka też mi jakoś takoś nie pasuje. 8/10

#2194 27-03-2016 o 19h08

Miss'Żółtodziób
...

Jezebeth Pierwsze słowo które przyszło mi na myśl to WOW /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Stylizacja jest piękna i te zielone śliczne oczy:)
Nie będę się rozpisywać bo nie mam się do czego przyczepić. Kolorystyka i dodatki trafione w dziesiątkę.Fryzura też pasuje. 10/10 Rzadko daje 10 bo mało jest stylizacji w moim guście.

#2195 27-03-2016 o 22h44

Miss'towarzyska
serowakanapka
(ノ・ω・)ノ・゜゜・

Okej... ten makijaż mnie przeraża, chciałabym skupić się na stylizacji ale nie moge przestać patrzeć się w te rozjechane na boki oczy xDD
Kolorystyka jest cudna, strój spójny... twarz.... twarz... bul istnienia
Bez oblicza 9/10  z 2/10 xD

#2196 28-03-2016 o 08h53

Miss'na poziomie
Solomona
...

Na pierwszy rzut oka rzuca się to różowe coś i przysłania kreację. Zdjęłabym ten różowy szal, bo odciąga uwagę od stylizacji i w ogóle tam nie pasuje. Ani teksturą ani kolorystyką. Pasuje tam tak jak glany baletnicy na lekcji tańca. Jeszcze z lewej strony wydaje mi się, że blond włosy wystają. Blond nie pasuje. Bo tak to stylówka w miarę ok. Ładnie dobrana kolorystyka. Pióra dają efekt wow. 6/10 za ten szal.

#2197 28-03-2016 o 09h50

Miss'ok
Asla
...
Miejsce: Poznań

Hmm... Wiec tak : kazdy element kreacji twojej miss, widac ze jest przemyslany i dobrze dobrany do całości, pomino ze to nie moje klimaty, bardzo podoba mi sie jako całość, może jedyna rzecza jaką bym zmieniła to rodzaj karnacji... Na realistyczna, poniewaz ta, kontrastuje z kreska ubioru... Makijaż idealnie pasuje, wlosy również... Genialna stylizacja S&M /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Moje nicki : DarkCokolate, Ligine, Avenida, KePuczasta
Link do zewnętrznego obrazka

#2198 28-03-2016 o 14h35

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Czemu Twoja Miss ma wytrzeszcz oczu? Jakieś takie one za duże, nie pasują. Pasek kompletnie się tu nie dopasowuje. Reszta ok. Wiosennie i w ogóle, ale bez szału. 6/10

#2199 28-03-2016 o 18h01

Miss'Sensei
sandy123
...
Miejsce: Niebo

fajna stylizacja. Ale trochę za dużo się dzieję. może przez tą spódnice. Ale ogólnie wszystko do siebie pasuje kolorystyka też mi odpowiada dlatego 7,5/10

Link do zewnętrznego obrazka

#2200 28-03-2016 o 18h32

Miss'na całego
Pythia
...

Interesująca stylizacja, z pewnością się wyróżnia. Ciekawe połączenie kolorów, podoba mi się też ucharakteryzowanie miss na szkielet, świetnie to wyszło. Szkoda tylko, że nie ma żadnej podpowiedzi, co stylizacja może przedstawiać (w opisie masz napisane, że to panna młoda, ale podejrzewam, że to nie odnosi się do obecnej stylizacji), bo tak patrzę i patrzę i nie mam kompletnie pomysłu, co to może być. Zombie-wojowniczka? Rycerz? Jeśli tak, to ta fryzura nie do końca pasuje. Więc ogólnie estetycznie jest jak najbardziej okej, ale brakuje mi głębszego sensu (chyba że rzeczywiście stylizacja ma jakiś zamysł, tylko ja nie mogę go zauważyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png)
Ocena: 8/10

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 153