Widziałam twego szalonego farmera w konkursie. Widzę, że i faceta dopasowałaś odpowiednio. Włosy wychodzą Ci u góry spod kapelusza. No i stosunkowo łatwa stylówka. Stąd 5/10.
Strony : 1 ... 81 82 83 84 85 ... 153
Widziałam twego szalonego farmera w konkursie. Widzę, że i faceta dopasowałaś odpowiednio. Włosy wychodzą Ci u góry spod kapelusza. No i stosunkowo łatwa stylówka. Stąd 5/10.
Podoba mi się to, że wykoszysiałas nowe stroje, jednak moim zdaniem źle je połączyłas. Nie pasuje mi tutaj też ta kokarda, zamiast jej mogłas dać jednak tą spódniczkę od kompletu, albo po prostu cos innego. Ręka seluna mogłaby być tego samego koloru co całe ciało, a nie szara. Dałabm bardziej bujne włosy i inną bluzkę (ta jest za skąpa) Za całą stylizację daję 5/10 za bardzo misię nie podoba, ale fajnie, że jest czrno-biały (moje klimaty)
Bardzo mi sie podoba. Zastosowalas duzo ''dodatkowych czesci ciala,, to jest fajne, podoba mi sie jeszcze uzycie tylko czerni i bieli. 10
Ładna panna młoda ale czegoś brakuje.Jest taka mało elegancja,ja bym dodała może coś na ramiona jakieś bolerko i naszyjnik bym zmieniła dodała bym kolczyki i może też fryzurę bym zmieniła.No i makijaż też mi się nie podoba ale po za tym sukienka,welon i kawiaty sa ok. 6/10 :xD
Ładna miss, ale jak dla mnie trochę za dużo elementów z gotowego zestawu :< Chociaż rozumiem, że może ciężko je wykorzystać w innej konfiguracji. Już pomijając to, to sama stylizacja wydaje mi się trochę pusta. Brakuje mi jakiegoś "przełomu" w niej, czegoś oryginalnego. Może jakiejś torebki, oryginalnego nakrycia głowy? Czegoś w tle? I nie wiem też czemu te róże na głowie są różowe, skoro suknia wpada raczej w fiolet...
Ocena: 5/10
Moja ulubiona sukienka! :3 Stylizacja wygląda bosko, a zarazem idealnie przedstawia "zieloną wróżkę". Wszystko wygląda rewelacyjnie: kolor, dodatki, i do tego te skrzydełka z czaszkami - absynt jak się patrzy! ^^
10/10

Bardzo ładna i ciekawa stylizacja. Przypomina bagna, zarośnięty las, rwącą rzekę, tajemniczego dzikiego człowieka..10/10

spsr bardzo interesująca stylizacja. Coś zupełnie innego i bardzo podoba mi się użycie i połączenie niebieskiej karnacji z fioletem (też to lubię ^^). Kurczę, powiem Ci że nawet te rękawy pasują. Jakoś tak fajnie wykombinowane
10
Na pierwszy rzut oka stylizacja wygląda bardzo ładnie, ale po przyjrzeniu się jest kilka rzeczy, które mi się nie podobają. Ta bluzka wygląda dziwnie i moim zdaniem nie pasuje do stylizacji i chyba to najbardziej mi przeszkadza. Ogólnie reszta mi się podoba. Więc takie 6,5/10.
Prościutka, ale przesłodka stylizacja. Może ze względu na kolorystykę, ale kojarzy mi się z takim wiosennym, błękitnym niebem, po którym płynie kilka chmur-baranków. Bardzo przyjemne wrażenie. ^^
Jeden malusi mankamencik: rączki "w hennie". Zamieniłabym jednak na jakieś delikatne, błękitne lub białe rękawiczki. 
9,5/10
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (21-02-2016 o 14h52)

Stylizacja, która wygląda jak żywcem przeniesiona z Luizjany kapłanka voodoo
wszystko zgrane kolorystycznie i tematycznie, jedynie ten ostrokrzew nieco nie pasuje - skąd świąteczny ostrokrzew na bagnach?
ocena 10/10
Trochę banalne i nie dopracowane daje słabe 3/10
Stylizacja na pierwszy rzut oka nawet spoko. Podoba mi się, że użyłaś pod spód inną spódniczkę. Nie rozumiem po co jest ten potworek i gołąb. Nie podoba mi się kolor parasolki, według mnue nie psuje tu, mógłybyć inny kolorek. Użyłabym także inne włosy, bo nie ładnie wyglądają z tym kapeluszemlbo po prostu inny kapelusz. Za całość daję 6/10
Taka czarno-biała stylizacja powoduje, że miss wygląda jak z niemego filmu 
przy większości raczej gładkich i lejących się elementów koronkowy brzeg spódnicy odcina się nieco za bardzo, jak na mój gust, i postać traci na spójności. Ale poza tym bardzo fajnie, 7,5/10 
powiem ci szczerze, że bardzo podoba mi się ta suknia (nawet taką mam), a ten kolor jest piękny.Niestety jest to trochę taka zbyt zwykła stylizacja. Podobają mi się niektóre elwmenty, takie jak rękawiczki czy pasek. Nie podoba !i się to z tyłu, jak już musi być to fioletowe. Zmieniłabym teŻ makijaż u fryzurę. Jak już mówiłam, zbyt zwykła stylizacja 4/10
Stylizacja jest bardzo ładna, ale muszę przyznać, że było już mnóstwo stylizacji w podobnych klimatach, przez co bardzo ciężko się wyróżnić, i ta niestety się nie wyróżnia. Ale tak jak napisałam, wciąż jest bardzo ładna i miła dla oka, jednak brakuje jakiegoś elementu, który robiłby "wow" ^^ Dobór dodatków jest trafiony, dobrze, że zdecydowałaś się na te odłamki lodu za miss, bo dzięki temu szeroki dół kreacji jest zrównoważony. Zdjęłabym tę narzutkę spod tego kołnierza, bo trochę się kłócą ze sobą. Nie wiem też, czy niebieskie włosy to już nie za dużo, może z białymi całość wyglądałaby nieco delikatniej?
Ocena: 8/10
Stylizacja jest bardzo dopracowana - to na pewno działa na jej wielki plus. Nie podobają mi się te rogi(?) na głowie, jednak cała reszta jest na plus. Zestawienie kolorystyczne szczególnie przypadło mi do gustu. Dodatki są dobrze dobrane, stanowią uzupełnienie stroju. Makijaż i wyraz twarzy Miss także jest bardzo dopracowany i świetnie wpasowuje się w tą tajemniczą i odrobinę niepokojącą otoczkę. W opisie pojawia się stwierdzenie, że to Absyntowa Wróżka - moim zdaniem trochę bliżej jej do czarownicy:) Co prawda nie jestem fanką takich "przebrań", ale w uznaniu dla czasu poświęconego na stworzenie tego stroju i intrygującego efektu końcowego daję 8,5/10.
Twoja stylizacja jest ... no ... prosta ale ciekawa pokazałaś stylizację nowoczesnej nastolatki ( moim zdaniem). Myślę że powinnaś poprawić oczy daje ci....6,5/10
Hmmm.. stylizacja nawet nie jest zła. Jedynie taka trochę uboga i nie rozumiem w niej kilka elementów... np. gołębia oraz o ile dobrze wypatrzyłam małpy.
Styl parasola odbiega od reszty. Przede wszystkim kolor... nie pasuje do praktycznie czarno-szarej stylizacji nie powinnaś dawać do kolorowych elementów.
To samo z makijażem (chodzi mi głównie o usta). Co do włosów, to sama nie jestem przekonana czy zmieniać kolor, czy nie.
Sukienka połączona z bluzką ładna, ale jest to wzięte od kompletu, więc nie będę brała tego pod uwagę.
Ogólnie daję na zachętę 5/10

Nerra Bardzo ładna stylizacja, utrzymana w odcieniach zieleni i czerni. Fryzura mi tu troszkę nie pasuje, ale dam 10/10. 
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (22-02-2016 o 14h55)
Na pierwszy rzut oka, prosto i uroczo ale po dokladnym przyjzeniu sie, zgrzyta pare elementów.
Oczy moim zdaniem sa troche za duze (wytrzeszcz stwierdzam) i nie pasuja do reszty stroju. 2 różne warkocze... y.y.y dziwnie wygladają. Poza tym wszystkim musze przyznac ze piaskowe kolorki lubie :3 7/10
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (22-02-2016 o 18h52)
Miss wygląda, jakby zasiadała na wyjątkowo ekstrawaganckiej pufie. xD
Bardzo mi się podoba. Bardzo ładny monochrom, ciekawa poza. Najbardziej urzekło mnie to, jak ładnie na kolanku układa się ta "szmatka"... Całość w połączeniu z piórkami (czy czymkolwiek są te cosie za Miss) nabiera takiego troszkę frywolnego, burleskowego charakteru. Makijaż neutralny, taki trochę "każdy strój będzie pasował". xD
10/10

Ach te nóżki. Gdzie ciężko kombinować jak się nie potrafi warstwami bawić. Wyszła Ci śliczna szamanka. Dobra kolorystyka. Ciekawy pomysł. Gołe nogi nie rzucają się w oczy. 10/10.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Jak zobaczyłam stylizację od razu wiedziałam co przedstawia, nie musiałam zaglądać do opisu
Więc idealnie udało ci się odwzorować te kostiumy. Reszta stylizacji jest skromna, ale każdy element jest idealnie przemyślany i na pewno nie ma wrażenia, że czegokolwiek brakuje. Podoba mi się, że sylwetka jest bardziej androgeniczna, przez co nie można do końca określić jakiej płci jest postać. Jedynym minusem są dla mnie złote elementy na kapeluszu, trochę wybijają się na tle ogółu srebrnych dodatków.
Ocena: 9,8/10
Też ubolewam nad tymi złotymi dodatkami T-T.
A teraz twa stylówka. Pastereczka. Mi się pasterki jednak kojarzą z takim jasnym niebieskim, a nie różowym. Jednakże dobrze przedstawiona. Zmieniłabym trochę fryzurę, bo za kapelusz włosy wychodzą tak dziwnie. 9/10
Zanim ocenisz zalukaj opis